oleks siis pakkuda väga korralik kast saab 96'le.
asub kast pärnus ja hinnaks kysiks 1500 krooni.
soovitav oleks helistada, mitte foorumisse vastata kuna siia ei satu just tihti.
Eiki
tel 58182755
M: saab 96 käigukast ja poolassid
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mitu hammast on diferentsiaali peaylekandel??
lihtsam lugeda kui palju vedaval hammakal. kas 7, 8, või 9.
see arv võib tõsta huvi asja vastu ja ka hinda loomulikult
lihtsam lugeda kui palju vedaval hammakal. kas 7, 8, või 9.
see arv võib tõsta huvi asja vastu ja ka hinda loomulikult
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: zafari
oleks siis pakkuda väga korralik kast saab 96'le.
Milles see "väga korralik" väljendub? Kas "väga korralik" ehk enne mahavõtmist töötas probleemideta või mingis muus mõttes (kap.rem vms)?
Ei küsi norimise pärast - tungivat vajadust küll pole, aga idees oleks korralikku kasti vaja küll.
hmmmm no mina ei ole selle kastiga ise kokku puutunud rohkem , kui olen vaadanud et seal riiulis ta vedeleb.
aga siin mingi aeg isa võttis tal kaane maha ja nentis et mingeid kulumisjälgi ei pidavat kastis olema ... hammasrataste teemat võin uurida ja lugeda ka kui tarvis
katsun meelde jätta ja kui tarvis siis võin pilte ka teha ....
aga siin mingi aeg isa võttis tal kaane maha ja nentis et mingeid kulumisjälgi ei pidavat kastis olema ... hammasrataste teemat võin uurida ja lugeda ka kui tarvis

niimoodi siis. kodus garaazi koristades hakkas jälle silma riiuli all seisev subjekt.
eelpool on küsitud mõningaid hammaste arve aga selleni ei ole ma veel jõudnud. katsun seda lähiajal teha.
mõni targem kodanik võiks öelda kuidas hinnata kasti reaalset olukorda seestpoolt vaadates, kas saabi puhul on selleks mingid erilised asjad mida silmas pidada.
kellegile ehku peale ei tahaks seda kasti ka maha parseldada, hea kui uus omanik oskaks ise ka seisukorda vaadata kui võimalik on. enivei vähemalt viimased 10 a on see kast garaazis seisnud ja enne seda oli see võetud yhe täiesti mäda kerega masina pealt.
ootaks siis natuke näpunäiteid ja olen avatud ka erinevatele hinnapakkumistele või vahetusvariantidele. esimeses postis toodud hind ei ole sugugi lõplik.
eelpool on küsitud mõningaid hammaste arve aga selleni ei ole ma veel jõudnud. katsun seda lähiajal teha.
mõni targem kodanik võiks öelda kuidas hinnata kasti reaalset olukorda seestpoolt vaadates, kas saabi puhul on selleks mingid erilised asjad mida silmas pidada.
kellegile ehku peale ei tahaks seda kasti ka maha parseldada, hea kui uus omanik oskaks ise ka seisukorda vaadata kui võimalik on. enivei vähemalt viimased 10 a on see kast garaazis seisnud ja enne seda oli see võetud yhe täiesti mäda kerega masina pealt.
ootaks siis natuke näpunäiteid ja olen avatud ka erinevatele hinnapakkumistele või vahetusvariantidele. esimeses postis toodud hind ei ole sugugi lõplik.
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
ainuke variant kastist aimu saada on panna autole peale ja proovida.
muidugi sisemiste pooltelgedele jäetud kulumisjälgede sygavus, võib anda ka aimu.
10 a. nurgas seisnud kastil on kindlasti kasti õli vähemalt diferentsiaali hammastele jätnud oma tugeva söövitatud jälje.
muidugi sisemiste pooltelgedele jäetud kulumisjälgede sygavus, võib anda ka aimu.
10 a. nurgas seisnud kastil on kindlasti kasti õli vähemalt diferentsiaali hammastele jätnud oma tugeva söövitatud jälje.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.