Originaalartikkel: http://www.tarbija24.ee/280607/esileht/ ... 269029.php
Väljavõte:
"Kiire taibuga, elegantsed ja täpsed töönarkomaanid reisivad palju ja soovivad lollikindlat autot, mis püsib hästi teel – nemad istuvad tihtipeale Volvo või Saabi roolis."
Elegantsuse kohta just ei oska öelda, aga muu nagu läheb täppi?
Autojuhi iseloomustus auto järgi postimehes
lollikindluse kohta veel vähem. Ja kui väga aus olla, siis mõnede teiste automarkidega võrreldes on 9-5 küll suhteliselt kantossi juhitavusega
A viga võib ilmselt olla ka mu süsdes amortides 

- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
Pigem selles jah...
Ei tea miks kirutakse seda 9-5 juhitavust. Olen sõitnud paljude autodega ning enda hõbenool on neist ainuke mis kordagi pole sellist "junn jahe" effekti tekitanud. Võrreldes AMG`ga või 5. bemmiga saab Audru - Lavassaare käänulistel teedel ca 40 km/h kiiremini sõita.
Aga jah amordid peavad korras olema.
Ei tea miks kirutakse seda 9-5 juhitavust. Olen sõitnud paljude autodega ning enda hõbenool on neist ainuke mis kordagi pole sellist "junn jahe" effekti tekitanud. Võrreldes AMG`ga või 5. bemmiga saab Audru - Lavassaare käänulistel teedel ca 40 km/h kiiremini sõita.
Aga jah amordid peavad korras olema.

ma olen proovind audru-tõstamaa otsa. Annab päris kiiresti kulgeda. Aga siiski
Jään natuke enda juurde 

Ajakirjanduse järgi peab käituma JAH.
Algselt postitas: miku
lollikindluse kohta veel vähem. Ja kui väga aus olla, siis mõnede teiste automarkidega võrreldes on 9-5 küll suhteliselt kantossi juhitavusegaA viga võib ilmselt olla ka mu süsdes amortides
![]()
Olen kuulnud veel sellist legendi, et viga võib mõnikord ka tihendis olla, mis asub istme ja rooli vahel!;)
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Krt vanal tonnisel on küll hea juhitavus, sellist tunnet ikka pole, et nüüd läheb välja. Nii kruusa kui lume peal sõites ei teki kartust. Imelikult käitub see "esisilla veoline" saab. Kurvis oleks nagu üle juhitav, seda siis lume ja kruusa peal. Asfaldil pole peenestada jõudnud, ega kipu kah.
Algselt postitas: Saingi
Sellest artiklist tuleb välja,et ma pean lisaks Volvole ja Saabile veel vähemalt 3 autot perre muretsema,sest nagu selgus ei sobi minu autodega võistlustel käia,lapsi vedada ega maja pidada.
sellest küll täpselt aru ei saa, miks Saabi ja Vologa lapsi ei oleks hea vedada.. nende brändide omanikelt on mitmeid jutte kuulda masinate turvalisusest, eriti "nõrgemate" osas jne