Autojuhi iseloomustus auto järgi postimehes

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
foxer

Originaalartikkel: http://www.tarbija24.ee/280607/esileht/ ... 269029.php

Väljavõte:

"Kiire taibuga, elegantsed ja täpsed töönarkomaanid reisivad palju ja soovivad lollikindlat autot, mis püsib hästi teel – nemad istuvad tihtipeale Volvo või Saabi roolis."

Elegantsuse kohta just ei oska öelda, aga muu nagu läheb täppi?
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

lollikindluse kohta veel vähem. Ja kui väga aus olla, siis mõnede teiste automarkidega võrreldes on 9-5 küll suhteliselt kantossi juhitavusega :P A viga võib ilmselt olla ka mu süsdes amortides :D
Kasutaja avatar
Jupats
T7 sekspert
Auto: 9-5 Aero-R

Pigem selles jah...
Ei tea miks kirutakse seda 9-5 juhitavust. Olen sõitnud paljude autodega ning enda hõbenool on neist ainuke mis kordagi pole sellist "junn jahe" effekti tekitanud. Võrreldes AMG`ga või 5. bemmiga saab Audru - Lavassaare käänulistel teedel ca 40 km/h kiiremini sõita.

Aga jah amordid peavad korras olema.:headbang:
aednik

Kas see nüüd juhitavus on, aga teekaldele on küll hästi tundlik (9-3 siis). Kui roolist lahti lasta, läheb kohe oma teed, sinnapoole kuhu tee kaldu on.
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

ma olen proovind audru-tõstamaa otsa. Annab päris kiiresti kulgeda. Aga siiski :) Jään natuke enda juurde :)
Saingi

Sellest artiklist tuleb välja,et ma pean lisaks Volvole ja Saabile veel vähemalt 3 autot perre muretsema,sest nagu selgus ei sobi minu autodega võistlustel käia,lapsi vedada ega maja pidada.
saabu
Auto:
Kontakt:

Ajakirjanduse järgi peab käituma JAH.
Kasutaja avatar
Hypno

Algselt postitas: miku
lollikindluse kohta veel vähem. Ja kui väga aus olla, siis mõnede teiste automarkidega võrreldes on 9-5 küll suhteliselt kantossi juhitavusega :P A viga võib ilmselt olla ka mu süsdes amortides :D

Olen kuulnud veel sellist legendi, et viga võib mõnikord ka tihendis olla, mis asub istme ja rooli vahel!;)
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Krt vanal tonnisel on küll hea juhitavus, sellist tunnet ikka pole, et nüüd läheb välja. Nii kruusa kui lume peal sõites ei teki kartust. Imelikult käitub see "esisilla veoline" saab. Kurvis oleks nagu üle juhitav, seda siis lume ja kruusa peal. Asfaldil pole peenestada jõudnud, ega kipu kah.
Kasutaja avatar
methodik

Algselt postitas: Saingi
Sellest artiklist tuleb välja,et ma pean lisaks Volvole ja Saabile veel vähemalt 3 autot perre muretsema,sest nagu selgus ei sobi minu autodega võistlustel käia,lapsi vedada ega maja pidada.

sellest küll täpselt aru ei saa, miks Saabi ja Vologa lapsi ei oleks hea vedada.. nende brändide omanikelt on mitmeid jutte kuulda masinate turvalisusest, eriti "nõrgemate" osas jne
Vasta