Uste lukustamine
Täna avastasin ühe enda jaoks kummalise asja. Kuna autol veel signat peal ei ole siis lukustan loogiliselt võtmega uksi. Täna aga proovisin 2 korda võtit keerata järjest ja pärast teist keeramist seestpoolt nuppe üles tõmmata ei saanud ja miski piuks tuli kapoti alt. Millest need asjad tulenevad või mis need on, oskab keegi öelda?
Pakun et Deadlock
Laste kinnipanemiseks
Tegelikult ikka, et kui keegi sul klaasi sisselööb, et ta ei saaks ust lahti seestpoolt nupust.
terv, teager
Laste kinnipanemiseks

- Door locks with deadlock
Protected against tampering. If anyone tries to force the
door lock, it spins uselessly. Deadlocks stop the doors
being opened from inside after a break-in.
Tegelikult ikka, et kui keegi sul klaasi sisselööb, et ta ei saaks ust lahti seestpoolt nupust.
terv, teager
Algselt postitas: Mikk195
Et nagu autos istudes väljastpoolt kinni keerata vms?
Mitte seda, ma toppisin enda autol selle topeltluku peale siis kui pagasi luuk avatud oli. Siis hakkasin sealt midagi otsima, ja viskasin võtmed kogemata käest, ja kui asi leitud, siis luuk kinni, ja võtmed autos....

-
Ka minul võtmed autosse ununenud. Olin just ostnud oma auto ja samamoodi panin uksed lukku ja võtmed pagassi. tellisin siis suure masendusega lukumuukijad kohale. lõpuks kui olime sada imet ära teinud tulime mõttele pika tugeva traadiga vajutada käigukangi juures asetsevad kesklukunuppu ja naksti uksed lahti. Kogu saaga kestis 6 tundi 
Ärge jätke võtmeid Saabi!!!:nono:

Ärge jätke võtmeid Saabi!!!:nono:
- Jupats
- T7 sekspert
- Auto: 9-5 Aero-R
9-5 on selline pull asi, et pagassi saab avada ka ilma uksi lahtitegemata ning valvet ei pea ka maha võtma. Otsisin sama moodi pagassis mingeid asju võtme toetasin korras pagassi põrandale, siis luuk kinni ja korrad:D:D istusin siis keset jõõpre metsa, kuid õnneks olin telefoni autost eelnevalt välja võtnud. Tuli siis tallinnast patrullauto koos varuvõtmetega külla kutsuda:D