http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=jycfby3zyvf
Sattus silma selline isend,esmapilgul hüpersoodsa hinnaga,aga tekkisid küsimused ka kohe.
1.Kas USA turul 9-3NG-l 2.0T diiselmootor erinev või on ikkagi sama 1,9Tid mootoriga tegemist??
2.Kas hind on kuidagi seotud sellega,et ehk pole euroopa tüübikinnitust saanud??
Usa 9-3 diisel!!
Kuule, see kuulutus on pullikaka.
Pildil oleva auto värv ei klapi kirjasolevaga (kirjas on must metallik).
Pildil on 2.0 turbo bensiin, kirjas on diisel.
Kuulutuses on bensiinimootori kW-d.
Mis imelik kuulutus see niisugune üldse on, tekst on üks ja pildil teine auto. Kuulutuse sisu puterdatud.
Pildil oleva auto värv ei klapi kirjasolevaga (kirjas on must metallik).
Pildil on 2.0 turbo bensiin, kirjas on diisel.
Kuulutuses on bensiinimootori kW-d.
Mis imelik kuulutus see niisugune üldse on, tekst on üks ja pildil teine auto. Kuulutuse sisu puterdatud.
Sellistest kuulutustest, kus pole inimese ega firma nime ning kontaktandmeid tuleks kaugelt mööda käia. Tegu libakuulutuste ja petuskeemidega, SR foorumis on küllaga sellistest juhtumitest juttu olnud.
P.S. Lisaks - minu teada on ametlikult USA turu jaoks müüdud AINULT bensiinimootoriga Saabe; vähemalt puudub mul vähimgi info (kasutamisjuhendid, ametlikud brozhüürid, praegune koduleht) et seal diislit on müüdud/müüakse
terv, teager
P.S. Lisaks - minu teada on ametlikult USA turu jaoks müüdud AINULT bensiinimootoriga Saabe; vähemalt puudub mul vähimgi info (kasutamisjuhendid, ametlikud brozhüürid, praegune koduleht) et seal diislit on müüdud/müüakse
terv, teager