Tartu autoturg?

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
que

olen palju kuulnud, et tartu lennuvälja juures pidi autoturg olema? vastab see tõele? On sinna mõtet minna nt laupäeval või on seal vahet mis päev minna?

leiab sealt üldse midagi :D
Everyday Regular SAAB guy!
snowguy

nu autusid on aga kas ka selliseid mis vaatamist väärivad..ei tea...võid ju kontakteeruda mõne tartlasega....siis ei pea jalavaeva raiskama....ma seoses juhistaatuse omandamisega olen raadil sagedane klient ....kindlasti kui minna autosid vaatama siis on mõtekas sinna nädalavahetusel minna

viimati kui paar kuud tagasi käisin siis normaalset saabi ei näinud kuid eks minu silme all oli rohkem ka teatud hinnapiirid millest ülespoole eriti ei vaadanud
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Laupäev on põhipäev ikka, kas ka midagi sealt leida võib on iseasi.
Kasutaja avatar
kaarel

Algselt postitas: que
olen palju kuulnud, et tartu lennuvälja juures pidi autoturg olema? vastab see tõele? On sinna mõtet minna nt laupäeval või on seal vahet mis päev minna?

leiab sealt üldse midagi :D

Kui mina aastake tagasi autot otsisin, siis esitasin sama küsimuse oma autohuvilistest tuttavatele. Millegipärast soovitasid kõik Raadilt mitte osta. Et pigem Annelinna ja Ropka linnaosa/Ringtee tänava müügiplatsidelt vaadata. Räägiti Leedu päritolu kokkukeevitatud autodest jms koledatest asjadest.
Samas - ise pole ostnud kummastki linna otsast - võib-olla on tegu aastatetaguse müüdiga, krt seda teab.:freak:

Öeldakse - oma silm on kuningas. Mine viska silm peale. :)
snowguy

need mis praegu seal seisid tahavad kindlalt ersimese asjana ketimajandust ja sumpat plus korrosioonitõrjet
que

kus seal? turul?
snowguy

justament mingi paar kuud tagasi
vahepeal vist väga sinna midagi juurde pole tulnud kuna saabipisik laialdaselt levimas ja ise olen aktiivne auto24 jälgija kus ka raadi masinad üleval kenasti
que

räägitakse veel, et sinna tuuakse otse treileritega saksamaalt :o
snowguy

no ütleme nii et need treilad pole kunagi täis saabe vähemalt see last mitte mis raadi autoturule vurab

treilade viisi saabe tuleb anne autoaedadesse

kasutaja jürgen foorumis meil siin on kursis kuna nad tollis ning millal niiöelda letile jõuavad
que

iseküsin, ise vastan..
täna oli kogu turu peale kokku ainult 5-6 saabi..
enamik oli tonnised, oli üks 900 ja 9-3´04a :bs:
autosid toodi tõesti treilerite peal, mõni päris kena isend oli tegellikult.. aga mitte saabikud..

käsin läbi ropka ja annelinna ..täielik :bs:
üks 900 cabrio käis mõttest läbi aga sellel ei töötanud katus korralikult ja kliima :bs::bs:

sihuke tunne, et sõidaks ise rootsi/saksamaale või ostaks bemmi :gun::mad:
Vasta