üldiselt on nii,:wise:
et hind võib soodne olla, aga kui sa ikka rootsikeelt ei kõnele ja helistad numbril algusega +372 so eestist, siis ostmine ei õnnestu. Missest et tahtmine ja papp võivad olemas olla.
1) soovitan soojalt leida endale mõni rootsi tuttav ja paluda tal enne kohalikus keeles sinu soovid edastada. eestlasi ei usaldata. Oleme tuntud rootsis kui pätid!
2) ära osta müügiplatsilt, see ei õnnestu bürokraatlikel põhjustel. Või kui siis las ostab su rootsi tuttav ( keda usaldad piisavalt) oma nimele ja siis saad temalt vajalikud dok, + kindlustuse ( mida tehakse rootsis ainult oma kodanikele) jm vajaliku.
3) vajalik on see et sa saaksid B poole endale ( mis on seaduse vastane ja ka rootsi riigis karistatav).siis laabub eestis arvelevõtt nagu kellavärk.
või seadust järgides: so ilma b pooleta
4) põhi pull hakkab eesti ark-s, kus pole võimalik autot arvele saada kuna mul seaduskuulekal inimesel puudus b pool. See peab rootsi seaduse järgi minema nende ark-i ( väg.. midagi ) , sinna kirjutatakse ost müügi tehingu ajal uue omaniku andmed peale ja siis saadetakse uuele omanikule ,kus iganes ta pole ,uued paberid.
kui teatasin Ark-s et B poole rootsiriigist välja viimine on rootsi seaduse
rikkumine, vaadati suurte silmadega mulle otsa " meil on ikka alati nii ,et 2 poolt on , ega muidu ei saagi . Me ei teagi et see seadusevastane"
Minu küsimusele

et kuidas saab Eesti riigi asutus nõuda minult rootsiriigi seaduste rikkumist ei osatud ka eriti midagi vastata.
... AGA siis öeldi ,et saame ka järelepärimise teha rootsi ark-st ja juba järgmine päev helistati ja öeldi -- kõik ok tulge teeme ära!
nii et julgust ja võitlusvaimu.Kõik on võimalik!