Hands free elustamine autos

Teemad elektroonikast...
Vasta
Kasutaja avatar
Rästas

Mu SAABil on roolil olemas telefoni nupud, st hands free süsteem (läbi kõlarite) peaks olemas olema. Aga telefoni toitehoidikut ei ole (maha kruvitud).
Kas süsteemi saab korda teha? Telefoniks on Nokia N70. Milliseid lisasid on vaja soetada, et süsteem korrektselt tööle panna. Olen kuulnud, et mõningate telefoni mudelitega on võimalik süsteem ühendada sinihamba abi.
Viki
SaabiJumal
Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit

see, et nupp olemas on ei tähenda, et süsteem ka järel oleks. nupp tuleb "kauba peale" kõigi autodega, millel roolil üldse nupud on. ja see nupp töötab ainult sisseehitatud saabi originaal HF süsteemiga. kui autos on näiteks ilma displeita raadio paneel, siis ei saa ka HF-i olla. kui on mingigi displei, siis tuleb vaadata kas pagassis taga aknalaua all keskel on üks karp kaardipiluga. kui on, siis kaart sisse ja kogu lugu.
kui ikkagi midagi pole, siis tuleb osta kuskilt telefoni poest vastavala telefonile autosari, sebida nt. vikingist mingi põse moodi asi( kuhu hoidik panna)( bluetoothi puhul pole seda ka vaja), vikingust vahejuhe( et autoga ühilduks) ja külge ja valmis. lihtne:)
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Mul on ka elustamist autos vist vaja. Nimelt Saksas olles proovisin autotelefoni ja helistasin ning mida kõike vajalikku. Eestis mul see vajadus puudus ning kui ma hakkasin seda asja edasi aretama siis ei võta telefon enam tuure ülesse. S.t. nokia logo koos ilusate kätega tuleb displeile küll aga sim kaardi sissepanekul ei juhtu miskit. Uurisin nimelt topelt sim-kaardi olemasolu enda arvel, et siis üks on autos ja teine taskus ning kui auto käivitan, siis jookebvad kõned kohe auto tel. peale. Aga mida teha. SID näitab, et tsekkab telefoni ja ütleb peale seda ok.
Kasutaja avatar
Rästas

Raadio display on olemas, kui see just see on (pole minu SAABi pilt, kuid mu SAABil on samasugune):
Pilt

Pean uurima, mis infot minu SAABi display sisaldab ja kas pagassis on olemas see karp.
Kasutaja avatar
Jaanus
Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16

Sul paistab seal Saabil veel Onstar (sinine nupuke, pudelihoidjalt vasakul) peal, mis peaks midagi telefoni sarnast olema, USA-s väga levinud asi, kuid ise pole sellele veel pihta saanud :red:
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

No Fear. Sa pead selle Twin SIM värgi tegema.
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
No Fear. Sa pead selle Twin SIM värgi tegema.

Veel ei pea, sest MUL TELEFON AUTOS STREIGIB!!!
:wall:
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: Jaanus
Sul paistab seal Saabil veel Onstar (sinine nupuke, pudelihoidjalt vasakul) peal, mis peaks midagi telefoni sarnast olema, USA-s väga levinud asi, kuid ise pole sellele veel pihta saanud :red:
Nagu ma mainisin, et pilt ei ole minu SAABist. Display on sama ja muud nupud seal paneelis, aga seda alumist pudelihoidajat ja selle kõrval olevaid nuppe pole ma oma autos tähele pannud. Arvan, et neid polegi - pean järele vaatama, pole täna autos käinud. Pudelihoidja on kahe istme vahel, laeka küljes kaane all.

Mul on autol (üleval, esiakna kohal) olemas ka mingi mikker (seal, kus on peidetud signa andurid), hakkas silma.
ameerika

ma panin autole teise sim kaardi (twin sim) sisse ja hakkas ilusti toimima. sinihammas on vajalik ainult selle jaoks, et auto telefoni ära tunneks ja sissetulevad kõned ümber suunaks.
Kas selline asi ei ole võimalik, et kui auto tunneb telefoni ära ja lülitab ümber, kuid samal ajal autos teist sim kaarti sees ei ole, et siis hakkab mobla või siis autotelefon ise segast peksma..
Vasta