Ei hakanud uut teemat tegema.
Kas keegi homme Tartusse Raadile tuleb 1km sõitu vaatama?
Me Trionicuga saame kell 9.00 Laagri Statoilis kokku. Kes tahab võib meiega seal ühineda:thumb:
Ma ikka jagasin ära...
Cyber
1000 EUR race Raadil
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Hetkel just sõitis Iisak raadil pisut üle 200 ..
netist näeb isegi pilti, kuigi hakib parasjagu. Täpne kiirus jäi just tänu sellele kuulmata 
EDIT: pilt jälle OK, varsti äkki näeb ka omasid jälle..
EDIT2: paari minuti jooksul läheb Iisak uuesti rajale.. Siis kuuleb ka esimese vooru täpse tulemuse ära
EDIT3: 202 esimeses voorus ja 202 ka teises..
EDIT4: kohe läheb ka Trionic teisele katsele..
EDIT5: Trionic esimene katse 211 ja teine 197...

EDIT: pilt jälle OK, varsti äkki näeb ka omasid jälle..

EDIT2: paari minuti jooksul läheb Iisak uuesti rajale.. Siis kuuleb ka esimese vooru täpse tulemuse ära
EDIT3: 202 esimeses voorus ja 202 ka teises..

EDIT4: kohe läheb ka Trionic teisele katsele..

EDIT5: Trionic esimene katse 211 ja teine 197...

2 korda tuli mingit seenevihma ikka, aga suurem osa nagu täpselt tellitult läks mööda:headbang:.
-
Käisin ka kohal ja täitsa 

Talladegal kärssas sidur kohe esimeses stardis sisse.Üle ootuste tulemus libiseva siduriga:evil:
Halli esimese tulemusega olime rahul.Kahe sõidu vahel testisime,kuidas saaks kiiresti selle 2,5 tonni liikuma.Leidsin päris huvitava viisi,aga paraku unustasin veojõukontrolli välja lülitamata stardi eel.Vilkuvat tulukest märkasin alles 3-4 käiguvahetusel.Lülitasin välja,aga siis sai ka gaas otsa.Nii loll ei SAA OLLA:wall:
Aga sõite tuleb veel.
Hea üritus oli.
Halli esimese tulemusega olime rahul.Kahe sõidu vahel testisime,kuidas saaks kiiresti selle 2,5 tonni liikuma.Leidsin päris huvitava viisi,aga paraku unustasin veojõukontrolli välja lülitamata stardi eel.Vilkuvat tulukest märkasin alles 3-4 käiguvahetusel.Lülitasin välja,aga siis sai ka gaas otsa.Nii loll ei SAA OLLA:wall:
Aga sõite tuleb veel.
Hea üritus oli.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ega jah, neil võistlustel ühe autoga 2 juhti kohe kuidagi võistlema ei saa..Algselt postitas: kasparius
Kurjam, ma arvasin, et Talladega tegi 211 Trionicu juhtimisel. loll mina. Tal ju hall hoopis.

Samas, ega punase sidur vist peale Kiltsitki väga elus ei olnud..

Kommentaatorite jutumull oli ka paras..

Kõik plaanid Talla`le uue mootori/turbo/siduri jne. paigaldamiseks eilseks sõiduks tuli katki jätta,sest vaja oli Iffi õnnetukene ellu äratada.
Ja karta on,et ka uus stock sidur uue mootori otsas kohe saba maha paneb, kui isegi vana kohvi mootor 1,5bar. rõhu juures korras siduri "läbi väänab".
Hüdro-sportsiduri komplekt tuleb vist plaani võtta.
Ja karta on,et ka uus stock sidur uue mootori otsas kohe saba maha paneb, kui isegi vana kohvi mootor 1,5bar. rõhu juures korras siduri "läbi väänab".
Hüdro-sportsiduri komplekt tuleb vist plaani võtta.
Algselt postitas: Trionic
Kõik plaanid Talla`le uue mootori/turbo/siduri jne. paigaldamiseks eilseks sõiduks tuli katki jätta,sest vaja oli Iffi õnnetukene ellu äratada.
Tunnen end siiani süüdi selles ning kurb on meel. Samas olen äärmiselt tänulik.

Iga ratas veab and then some!
Süüdi tunda pole millegi eest.Parem ongi,et ei läinud "toore/värske" mootoriga kohe paugutama.
viggeni sidur on optsioon, ei ole väga hullu hinnaga ja peab kuni 450Nm, suht levinud upgrade järgiaidatud NG-dele...
http://www.maptun.com/webshop/shop_info ... tegori=661
http://www.maptun.com/webshop/shop_info ... tegori=661
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Kõikide autode tulemusi on kuskilt juba näha?
Sõbraga võrdlen autosi, tema audi sõber mina saabi sõber. Vana ütleb msn-is, et Olerexi kutt käis RS2-ga 1000 eur race-il. Ma vastu, et Iisak ja Trionic käisid ka seal:P
Sõbraga võrdlen autosi, tema audi sõber mina saabi sõber. Vana ütleb msn-is, et Olerexi kutt käis RS2-ga 1000 eur race-il. Ma vastu, et Iisak ja Trionic käisid ka seal:P
Sai ka käidud ja veidi Talladegat uuritud , päris kena teine, kuigi see tagumine tiib veidi häirib, st liiga massiivne tundub.
Pilte sai ka vähe klõpsitud.
Pildid on siin:
http://poisu.pri.ee/Speedest1000eur/
Pilte sai ka vähe klõpsitud.
Pildid on siin:
http://poisu.pri.ee/Speedest1000eur/