kuidas toimib kahjukäsitlus, kui peaks midagi juhtma

lihtsalt läbi E-kindlustuse on see kõige odavam (ehk ~2,3 koda!!!! soodsam kui IF)
tänud
Algselt postitas: spark
on kellelgi kokkupuudet Parex-i kindlustusega (kasko)
kuidas toimib kahjukäsitlus, kui peaks midagi juhtma
lihtsalt läbi E-kindlustuse on see kõige odavam (ehk ~2,3 koda!!!! soodsam kui IF)
tänud
Algselt postitas: tyygassiga
Tyygassiga on ise kah kindlustusmaakler ja püüdnud siiani oma oskusi ja teadmisi ka teiste saabiinimestega jagada. Tõsi foorumis ei ole oma nõuandenurka veel avanud.
Nüüd jälle paras aeg sekkuda. Liikluskindlustust ostke kellelt meeldib. Samas aga usun, et ega te ikka ei taha küll, et teile lemmikule sõidab otsa masin mis kindlustatud kindlustusseltsis, kes teeb kõik endast oleneva, et hüvitist mitte maksta või maksta võimalikult pika viivituse järel
Kaskot aga ainult kindlatest kohadest, isegi kui hind natuke kõrgem. Tänase päeva seisuga on Parexss'i vastu pärsi mitmeid kaebusi, mis sündinud sellest, et hüvitised ei taha kuidagi laekuda ja otsused venivad. Haruldased pole k ajuhtumid, kus Parexss soovib viga saanud autot Lätimaale remonti vedada. Kui sind eelnimetatud pisiasjad ei häiri, siis oled õige inimene ostma odavaimat kindlustus.
Siinkirjutaja ei taha küll öelda ühtegi paha sõna ühegi Perexss'i kohaliku töötaja kohta. Eelkirjeldatud probleemid on põhjustatud Lõunanaabritelt laekuvatest juhtnööridest.
Algselt postitas: roomlaneAlgselt postitas: spark
9.5. Kindlustusjuhtumi toimumisel väljaspool Eesti Vabariiki on Kindlustusvõtja kohustatud andma hävinenud või kahjustatud sõiduki Kindlustajale üle Eesti Vabariigi territoorjumil.
(keegi või ma ise sõidan välismaal auto liikumisvõimetuks, pean ma selle kuskile eesti piiripunkti tarima – mis see kõik maksma läheb?)
Kas sellist punkti pole, mis ütleb, et põhjendatud transpordikulud hüvitatakse?
siin ajasin natuke juraAlgselt postitas: spark
3.7.4. ühe aastase kindlustusperioodi jooksul hüvitatakse kõige rohkem 2 kindlustusjuhtumit
Assamait. See on kas laste rumalus või kellegi pahatahtlikus.Algselt postitas: will
Kohe varsti saan siia lisada oma kogemuse, sest keegi kes tunneb puudust millegi kriipimisest leidis huvitava objekti minu sõiduki näol
Seega siis mõlemad küljed kriibitud ja ees ootamas suur värvimine. Kõige rohkem ajab vihale see, et alles tegin oma kulu kirjadega värviparandused jne![]()
Algselt postitas: will
Kohe varsti saan siia lisada oma kogemuse, sest keegi kes tunneb puudust millegi kriipimisest leidis huvitava objekti minu sõiduki näol![]()