http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
sorry aga mis jama on et lehte ei ava ?Kuida ma selle nähtavaks saaks muuta??:wall:
mis arvate sellest autost?
Pane see link http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html vahele.
Iga ratas veab and then some!
niimoodi käibki, kirjutad lingi ette "" ja lõppu "".
-
- Overboost addict
Käisin näppimas/sõitmas. 2nädalat tagasi.
Tore oli. Carbon liistud salongis, ilus, korralik nahk. 1 omanik mingi doktorihärra Saksamaal. Ostetud uuena kohe Hirsch peal. Aju, viimane summutipott ja filter oli vist Hirsch.
Haruldased valged kellad. Boostis ilusti ja liikus täpselt nagu minu auto. Vedrustus oli aero muidugi(natuke teravam kui SE-l). Jannele endale väga meeldis see auto
Mulle ka:)
Kalliks jäi paraku.
Häiris hooldevälp, mis Saksamaal ca 25000km.
-õli-Turbomootor...
Kõik ametlik.
Tore oli. Carbon liistud salongis, ilus, korralik nahk. 1 omanik mingi doktorihärra Saksamaal. Ostetud uuena kohe Hirsch peal. Aju, viimane summutipott ja filter oli vist Hirsch.
Haruldased valged kellad. Boostis ilusti ja liikus täpselt nagu minu auto. Vedrustus oli aero muidugi(natuke teravam kui SE-l). Jannele endale väga meeldis see auto

Mulle ka:)
Kalliks jäi paraku.
Häiris hooldevälp, mis Saksamaal ca 25000km.

Kõik ametlik.
Sent from my Monte Carlo using B236
Küllap ta seda autot müües mainisAlgselt postitas: NO FEAR
Kas mingi süstal oli autos, et doktorihärra auto saksas oli olnud???;)

Kuigi jah, kui ma autot müün, siis ei kirjuta oma ametit ostu-müügilepingusse.
Millegi pärast siis on arvatud, et roolis olnud doktor on ka müügiargument

Täpsustuseks selle auto hooldusvälba kohta. Selle aastakäigu Saabidel on Saksamaal tehase poolt ette nähtud hooldusvälbaks 20 000km. Sellest on kinni peetud ning vastavalt sellele on ka hooldatud, kõik sissekanded on hooldusraamatus olemas ning lisaks on kaasas ka arved (lisaks ka kõik Hirsch Performance dokumendid). Auto on ostetud uuena, hooldatud ja nüüd müüdud ühest ja samast Saabi esindusest Saksamaal, nii et kogu info kenasti ühes kohas koos.
Ega auto eelmise omaniku amet ei omagi tähtsust, (mis peamine, et Saab talle meeldis
). Aga kuna dr med on liides, mis antud auto eelmise omaniku nime ees saksa tehnilisse passi ja arvetele kantud, siis on see paraku lihtsasti tuvastatav.
Ega auto eelmise omaniku amet ei omagi tähtsust, (mis peamine, et Saab talle meeldis

Algselt postitas: RästasOu, see on täitsa muljetavaldav, nagu tiitelAlgselt postitas: Janne
Aga kuna dr med on liides, mis antud auto eelmise omaniku nime ees saksa tehnilisse passi ja arvetele kantud, siis on see paraku lihtsasti tuvastatav.![]()
Vat ei ole kursis, kas meditsiinidoktorid on ka kõik eranditult PhD kraadiga. Võibolla on dr med mingi perearst näiteks. Kui oli operatsiooniarst-lahkaja, siis ilmselt jõhkrama sõidustiiliga, kui lastearst, siis armastas rohkem oma autot.

EDIT: Tegelikult ei peaks vist teise inimese automüügikuulutuse üle sellist nalja viskama, eriti kui tegemist puhtalt spekulatsioonidega sõidumaneeride kohta.
Muide, Dr. med vet on ka olemas - st loomaarst. Igatahes on tegemist teaduskraadiga.Algselt postitas: mlAlgselt postitas: RästasOu, see on täitsa muljetavaldav, nagu tiitelAlgselt postitas: Janne
Aga kuna dr med on liides, mis antud auto eelmise omaniku nime ees saksa tehnilisse passi ja arvetele kantud, siis on see paraku lihtsasti tuvastatav.![]()
Vat ei ole kursis, kas meditsiinidoktorid on ka kõik eranditult PhD kraadiga. Võibolla on dr med mingi perearst näiteks. Kui oli operatsiooniarst-lahkaja, siis ilmselt jõhkrama sõidustiiliga, kui lastearst, siis armastas rohkem oma autot.![]()
Sorry, for OT.
-
Tere prouad ja härrad!
Mõtlesin, et teen ka oma esimese postituse siia foorumisse.
Olen sellel pillil silma peal hoidnud, tean et müüja on usaldusväärne ja toob häid Saabe eestisse. Foorumis olen ka tükk maad ringi surfanud ja huvitavaid lugusid lugenud.
Kas keegi oskab sellise aastakäigu 9-3 kohta üleüldiselt midagi öelda, et mis tüüpvead seda OG9-3 kummitavad jne? Saan aru, et sellise läbisõiduga masinal võib juba üsna varsti turbot putitama ja mootoriketti vahetama hakata, isegi siis kui väga hästi on hooldatud?
Hind on tal üsna krõbe, et kohe peale ostu hakata väljaminekuid tegema remondi kuludeks.
Kuidas üldse Saabidega on, mis välpade tagant filtreid, õlisid jms hooldama/vahetama peaks, ning kui tihti üldhoolduses peaks käima?
Edu!
Olen sellel pillil silma peal hoidnud, tean et müüja on usaldusväärne ja toob häid Saabe eestisse. Foorumis olen ka tükk maad ringi surfanud ja huvitavaid lugusid lugenud.
Kas keegi oskab sellise aastakäigu 9-3 kohta üleüldiselt midagi öelda, et mis tüüpvead seda OG9-3 kummitavad jne? Saan aru, et sellise läbisõiduga masinal võib juba üsna varsti turbot putitama ja mootoriketti vahetama hakata, isegi siis kui väga hästi on hooldatud?
Hind on tal üsna krõbe, et kohe peale ostu hakata väljaminekuid tegema remondi kuludeks.
Kuidas üldse Saabidega on, mis välpade tagant filtreid, õlisid jms hooldama/vahetama peaks, ning kui tihti üldhoolduses peaks käima?
Edu!
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Igasugused välbad on kasutajajuhendis kirjas..Algselt postitas: pedaalinahhaal

Arvan, et antud isendi puhul ei pea sa hakkama sugugi igasugu kallihinnalist kola vahetama. Autol on olemas ju ajalugu ja arved. Viisakalt hoolduses käinuna kestab asi kaua.
-
- Overboost addict
Mootoril kehtib 8a garantii. Ise mõtle mis aastani selles osakonnas rahu majas on
Ketid, turbo jn käib kõik sinna juurde.
og9-3 ei mkummitagi mingid tüüpvead peale selle oil sludge probleemi, mille tõttu ka 8a garantiid pakutakse. Autot pead sel juhul käima Vikingis hooldamas. Nad siin ainuke ametlik esindus. Karterituulutus kohe paigaldada(seda küsides vikingis, kohe installitakse).MootoriÕli vahetab sellise auto hoolas ja teadlik omanik ,iga 10k km tagant, samuti mootoriõhu filtrit.
´Vajab see auto mõningaid juhitavust parandavaid asju aga see vist ei käi enam tüüpvigade alla. Juhitavus on suht vedel, aga annnab parandada.
Väga äge auto. Viggeni väike vend.

og9-3 ei mkummitagi mingid tüüpvead peale selle oil sludge probleemi, mille tõttu ka 8a garantiid pakutakse. Autot pead sel juhul käima Vikingis hooldamas. Nad siin ainuke ametlik esindus. Karterituulutus kohe paigaldada(seda küsides vikingis, kohe installitakse).MootoriÕli vahetab sellise auto hoolas ja teadlik omanik ,iga 10k km tagant, samuti mootoriõhu filtrit.
´Vajab see auto mõningaid juhitavust parandavaid asju aga see vist ei käi enam tüüpvigade alla. Juhitavus on suht vedel, aga annnab parandada.
Väga äge auto. Viggeni väike vend.
Algselt postitas: pedaalinahhaal
Tere prouad ja härrad!
Edu!
Sent from my Monte Carlo using B236
-
bronnitud 
>Karterituulutus kohe paigaldada(seda küsides vikingis, kohe installitakse)
See on ka seotud selle õli ladestumisega jah? Mis sellise vidina paigaldus maksta võiks? (Äkki annab veel kaubelda
:D)

>Karterituulutus kohe paigaldada(seda küsides vikingis, kohe installitakse)
See on ka seotud selle õli ladestumisega jah? Mis sellise vidina paigaldus maksta võiks? (Äkki annab veel kaubelda

-
> Juhitavus on suht vedel, aga annnab parandada.
Kas seda paneb tähele ka inimene kes varem Saabiga sõitnud pole ?
Kas seda paneb tähele ka inimene kes varem Saabiga sõitnud pole ?

Kui eelmine masin bmw oli,siis küll.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989