Juhtus nii, et lasksime sõbra aerol saale all ringi.
Ja mootor juba laiali kah aga ei leia kuskilt millise jõuga tuleb asi uuesti kokkukeerata? Teab ehk keegi mingit linki.
Auto siis 93a 9000 aero
Aero mootor laiali
Vanad klassiku andmed.Ühegi aero kohta need ei kehti.
Kui küsid ja ka vastuseid tahad saada,siis "sõbra aerost" ei piisa:wall:
Kui küsid ja ka vastuseid tahad saada,siis "sõbra aerost" ei piisa:wall:
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- NO FEAR
- Säärane Mulk
- Auto: päris mitu...
Tead csn, otsisin netiavarustest tõesti mõnda linki. Mitte midagi. Leidsin teiste markide fantastilisi linke, kus on igasugused raamatud netti "tõmmatud".
Kolasin mingil ajal tänu mootorratta sõltuvusele vastavates foorumites ning ka seal oli praktiliselt kõikide tsiklimarkidele küll remondikataloogid kui ka igasugust muud kirjandust. Tänu selle väljatrükile olen suutnud oma peaga lahti võtta ning kokku panna oma Kawa.
Isegi saksa bikerisse linki andes olid seal paljud maani kummardajad...
Kahjuks SAABidele ei ole mitte midagi...või ei ole ma veel leidnud.
Kolasin mingil ajal tänu mootorratta sõltuvusele vastavates foorumites ning ka seal oli praktiliselt kõikide tsiklimarkidele küll remondikataloogid kui ka igasugust muud kirjandust. Tänu selle väljatrükile olen suutnud oma peaga lahti võtta ning kokku panna oma Kawa.
Isegi saksa bikerisse linki andes olid seal paljud maani kummardajad...
Kahjuks SAABidele ei ole mitte midagi...või ei ole ma veel leidnud.
Mõistlikum ja kiirem lahendus oleks kogu mootori ost. (Näiteks: tavaline 2,3 ja siis vajalikud jupid külge pookida kepsud kolvid jne.)Algselt postitas: csn
Probleem nüüd siis järgmine, et vänta ei kõlba enam kasutada. Ja pole kuskilt võtta tonnise 2,3 mootori vänta.
Aga kas keegi saaks aidata rootsist vända leidmisega?
Eraldi väntvõlli ? ...... raske leida.