Teen väikse huviuuringu, kas on huvilisi kardi sõidule?
Hetkel on mõte pühapäeva osas 26.08., sõitma läheks Saurixi kardikeskusesse, antud aja hetkel on ainult kella 15-16 bronnitud ehk võiks minna miski aeg pärast seda sõitma, (pean silmas neid kes ehk soovivad ka vormelit televisioonist vaadata)
Kellel huvi on antku teada
Hetkel siis huvilised:
1. ssilverr
2. saabu14jr
3. TGB
Kardisõit 26.08.
Algselt postitas: TGB
Kas seegi üritus jääb huviliste puudumise tõttu ära?
Ega sa ei saa eeldada, et inimesed laupäeval usinalt arvuti taga istuvad. See oleks ju päris patt. Isegi tulin just väljast aiaposte panemast.
Anna aega.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: IFFAlgselt postitas: TGB
Kas seegi üritus jääb huviliste puudumise tõttu ära?
Ega sa ei saa eeldada, et inimesed laupäeval usinalt arvuti taga istuvad. See oleks ju päris patt. Isegi tulin just väljast aiaposte panemast.
Anna aega.
Eks see rohkem teema tõstmise mõttes öeldud oli.
-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Krt ma tõsiselt pettusin Saurixis. Olen keskmisest kõvasti raskem, mõtlesin, et kardid kasvõi natuke kiiremadki on. Tegelikult on need ikka krdima aeglased. Terve ringi sõidad gaas põhjas, kalendriga mõõda aega millal kiiruse üles saad, kergemad poisid panid kõik mööda. Pidureid pole ka mõtet neile kartidele panna, korra keerad järsemalt ja juba seisad. Täiesti mõtetu raha raiskamine. Paras pisikestele poisikestele harjutamiseks, aga võistelda nendega küll ei saa. Mingeid emotsioone ei kaasnenud. Mul oli kunagi Voshodi mootoriga kart. Vot see oli kiire, sellega oli lausa lust ja lillepidu peenestada. Ainuke halb asi oli see, et sellel ei olnud jällegi pidureid.
Vot seda ma nimetan aja viitmiseks, see on alles kart.
http://www.myvideo.de/watch/136866
Mina oleks küll huvitatud.
SAABNINETHOUSAND:Ära keera nii järsult rooli siis ei jää kohe pidama ka, sest minu arust järske kurve seal pole...kui just rada pole muudetud:mad:minu arust paar karti pidid seal vigased olema, sest ma olen sellisesse olukorda seal sattunud kus yks kart üldse ei liig, ning kui teise kardi peale läksin liikus normaalselt...ja sa ei paista keskmisest kõvasti raske...olen raskemaidki näin seal sõitmas ja nad halbu kohti just ei saand.
SAABNINETHOUSAND:Ära keera nii järsult rooli siis ei jää kohe pidama ka, sest minu arust järske kurve seal pole...kui just rada pole muudetud:mad:minu arust paar karti pidid seal vigased olema, sest ma olen sellisesse olukorda seal sattunud kus yks kart üldse ei liig, ning kui teise kardi peale läksin liikus normaalselt...ja sa ei paista keskmisest kõvasti raske...olen raskemaidki näin seal sõitmas ja nad halbu kohti just ei saand.
See on igati tore kart mudugi aga kui võtta tänavalt kuus-seitse inimest kes igapäevaselt sellise raketiga ei sõida siis ilmselt hakkavad jupid peris kiiresti lendama 
Aga niipalju kui mina olen kardiga sõitmas käinud olen jõudnud arusaamale, et sujuvus on kiiruse võti
parandagu mind targemad kui see asi on teistmoodi

Aga niipalju kui mina olen kardiga sõitmas käinud olen jõudnud arusaamale, et sujuvus on kiiruse võti

parandagu mind targemad kui see asi on teistmoodi
See on sul õige, et sujuvus on kiiruse võti:)aga mul on sellega probleeme:mad:kui keegi mulle lähedale jõuab(kui ma neist kuidagi ette saan:D)siis ma hakkan närveldama, ning kui mööda sõidab kirun nagu lollakas:Daga ma ei tahtnud sellest rääkida...tahtsin rääkida hoopis sellest, et kui see karditamine toimub, siis kas keegi saaks mind tallinnas sinna ka transportida?:red:
kui nüüd üritus teoks saab siis kus kandis sa saabu14jr asud? kui sa selle avalikustad siis on lihtsam selle asja peale mõlgutada, ise isiklikult saan ka nii mõnegi inimese enda saabi peale võtta.
ja kella aja osas teeks siis täpsustuse, läheks siis nõnna, et jõuab vormeli ajaks kusagile teleka taha.
Helistasin sinna ka seal on üksikud inimesed sõitmas homme päeval, kuna korraga sõidetakse 8 minutit siis mahume ära ikka sinna vahele.
ja kella aja osas teeks siis täpsustuse, läheks siis nõnna, et jõuab vormeli ajaks kusagile teleka taha.
Helistasin sinna ka seal on üksikud inimesed sõitmas homme päeval, kuna korraga sõidetakse 8 minutit siis mahume ära ikka sinna vahele.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma peaks seal isegi üle 100 kiloste meeste tabelis olema..
mingi 47.xx aeg. Aga sõitma tulle ei viitsi praegu... Ühel kardil oli seal iste pisut pekkis, minu raskuse all ei olnud võimalik regullida, gaasivajutusega sõitsid kohe tagumisse asendisse istmega.

-
- Leidur Leo
- Auto: Maserati Quattroporte
Algselt postitas: saabu14jr
Mina oleks küll huvitatud.
Esimest ja viimast korda sõitmas käies olid enamus kurvid 90 - 180 kraadi, viimaseid rohkem. Üritasin sõita nö ideaal trajektoori. Sain ka kahte karti proovida, ei aidanud ka vahetus. Ma ise ka 100 + kg kaalu kategoorias, ehk õige mehe kaal

Kuhu on nad pannud oma eelmised kardid?:evil:
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Muuseas, soovitan soojalt leida keegi, kellel on sealne kliendikaart. Päris korraliku allahidluse saab sellega. Algse ostuhinna saab 7-8-kesi minnes juba tasa allahindluste pealt. Nädala alguses on seal ka 3 sõitu 2 hinnaga teema olemas.
-
- Overboost addict
Ma olen ka sõitja. Ainult mis kell? Lähen praegu välja uksest. Palun kellake mulle 56 291 624, kui kellaaeg teada.
Tänud
EDIT: käisin ise sõpradega ära täna juba. Rohkem ttäna ei tule:)
Tänud
EDIT: käisin ise sõpradega ära täna juba. Rohkem ttäna ei tule:)
Sent from my Monte Carlo using B236
Kuna seekord jäi huvi natukene väikseks siis jäi üritus ära, eks see nädalavahetusel rahva kokkusaamine ole ka natsa keeruline, kes see ikki väga arvuti taga takseerib 
Aga kui kellelgi on ettepanekut nädalasees sõitmise osas siis antke aga tulla

Aga kui kellelgi on ettepanekut nädalasees sõitmise osas siis antke aga tulla

Algselt postitas: SAABNINETHOUSAND
Krt ma tõsiselt pettusin Saurixis. Olen keskmisest kõvasti raskem, mõtlesin, et kardid kasvõi natuke kiiremadki on. Tegelikult on need ikka krdima aeglased. Terve ringi sõidad gaas põhjas, kalendriga mõõda aega millal kiiruse üles saad, kergemad poisid panid kõik mööda. Pidureid pole ka mõtet neile kartidele panna, korra keerad järsemalt ja juba seisad. Täiesti mõtetu raha raiskamine. Paras pisikestele poisikestele harjutamiseks, aga võistelda nendega küll ei saa. Mingeid emotsioone ei kaasnenud. Mul oli kunagi Voshodi mootoriga kart. Vot see oli kiire, sellega oli lausa lust ja lillepidu peenestada. Ainuke halb asi oli see, et sellel ei olnud jällegi pidureid.
See kaal ei loe üldsegi...mida raskem,seda parem on kurvis haardumine...ja mina kaalun 60 kg umbes ja sõitsin seal kiireid aegu,kuid tuli üks u. 100 kg vend kes pani mulle 0.5 sekki ringile.Kuigi ,et ise olen litsentsiga võistluskardi sõitja.Ja kardiga tuleb sujuvalt rooli keerata:)Kui harjutad siis juba hakkab tunduma endale ka ,et kaaalus pole asi kinni:)
Kaal on jah kahe otsaga asi! Mina kui kergem jõuan kiirendustel jälle järgi rasketele meestele. Kurvides on jälle nemad kiiremad. Ühesõnaga.. Harjutamine teeb meistriks ja kaalul ei ole siin tähtsust 
Teinekord kõik suured ja väiksemad karditama!

Teinekord kõik suured ja väiksemad karditama!