Võtsin lõpuks aega et oma saabilugu teile südamelt ära rääkida

...Eelmise aasta sügisel hakkas jalgrattaga sõitmine tüütuks muutuma. Kodu ja töö vahemaa oli siis selleks veel vägagi talutav, kuid üleüldiselt tuli justkui sein ette. Load olid juba eelmisel sajandil ära vormistatud ja kehtivad; autoaedu ka siin Tartu kandis iga tänavanurga peal, vali välja ja sõida minema. Ainult et kõik need tundusid lähemalt uurides nii igavad ja tavalised. Esmaseks pidasin siis just kerekuju - luukpäraga autod meeldivad mulle palju enam kõikidest teistest. Tuhlasin võrgus, vaatasin pilte ja lugesin andmeid. Kusagilt varasemast oli Saab kui automark meelde jäänud, ainuke reaalne kokkupuude 2004.a, kui UK's olles ühe ilusa 9-3(03) kõrvalistmel vähe aega sai kaasa sõidetud... Uurisin siis lähemalt saabide kohta ka ja leidsin NG900/9-3. Suurepärane! arvasin. Vaatasin müügipakkumised üle, käisin ka mõnda katsumas, aga ei leidnud ühtegi, mis täiesti meeldiks. Aeg aga kiskus talve poole, mina aga sõitsin ikka vastumeelselt rattaga edasi. Mingi aeg leidsin saabneti üles, sain palju lisainfot ja kuna nüüd oli selge, millist autot ma täpselt tahan, siis edasi tuli rootsi autokuulutuste kammimine. Jaanuaris leidsin ühe sobiva, suhtlesin müüjaga ja broneerisin pileteid. Ta pidi kõigest viis päeva nädalavahetuseni kannatama, aga ei, reedel avastasin, et müügikuulutus on maha võetud. Laupäeval helistasin talle juba lennujaamas olles - see auto oli juba uue omaniku leidnud. Ei heitnud meelt, kuigi olin kõik ajakavaliselt ära planeerinud - pidin ju autoga samal päeval laeva peale jõudma. Lendasin Stockholmi ja hakkasin tasulises I-punktis kuulutusi lugema ja helistama...Sellel päeval ei olnud õnne. Vedasin end hostelisse. Hommikul jätkasin, kasutatud autosid müüvad firmad jäid mängust välja, oli pühapäev ja ma pidin oma Saabi saama. Laev väljub kell kuus, auto vaatasin üle enne kella nelja, müügi vormistamine võttis aega, sadamasse jõudsin kolmveerand kuus. Aga ma jõudsin!
Nüüd on u 6000km läbitud ja üha toredamaks läheb...
Juulis said vahetatud õhulugeja ja DI. Momendil teevad muret kõrged pöörded tühikäigul, ja juhitavuse parandamine tuleb enne talve kindlasti töösse võtta.
Lisatud failid