Lätlased korraldavad taas väikesed võidusõidud.
SAAB Indian Summer 2007, Aluksne, Latvia
Dear SAAB friends!!!
Everybody is welcome to Aluksne this fall! As Otepāā event is not going to happen this year, we give everyone the opportunity to gather almost near the Otepāā.
The Indian Summer 2007 gathering takes place on the 15th -16th of September at the guest house Jaunsētas http://www.jaunsetas.lv.
It is going to be a 2 day picnic and tenting. Food is not provided, but must be brought by you. Nevertheless, the pub “Katrīnkrogs” will be available near the gathering place.
Saturday, September 15th
9:00 Gathering at the supermarket “DEPO” parking place, Sigulda highway 6. Join the SAAB cars parked aloof.
9:30 Setting off - Hit the road!
12:15 Meeting before Alūksne (at the former police post), waiting for the falling behind cars.
12:30 Arrival at the guest house.
12:30 - 14:00 Pitching of the tents.
14:00 Briefing/instruction for the Day ride.
14:30 Start of the first car for the Day ride.
16:30 Finish of the first car from the Day ride.
16:30 - 19:30 Free time, sporting activities, eating, sharing the impressions
19:30 Briefing/instruction for the Night ride.
20:30 Start of the first car for the Night ride.
23:00 Finish of the first car from the Night ride.
23:00 Night entertainment, bathing/sauna, sitting around the campfire
Sunday, September 16th
4:00 Brothers of the angle meeting on the lake - fishing.
8:00 Morning coffee and activities.
12:00 Awarding ceremony.
The list of the necessary things will be announced later.
The guesthouse has 4 bedrooms (2x2beds and 2x3beds) and 4 camping bungalows (double bed + double sofa), the rest of the participants must take tents with them. The place has good facilities:
shower cabins and WC for tent lodgers;
a playground for children;
football field; basketball and volleyball courts;
water sport possibilities (waterskiing, riding a bladder, fishing, motorboat etc.)
Tent place Place in a camping bungalow Place in a guesthouse
Club members Ls 0.00 Ls 7.00 Ls 10.00
Adults Ls 8.00 Ls 15.00 Ls 18.00
Teenagers (6 - 17 years) Ls 5.00 Ls 10.00 Ls 15.00
Children (newborn - 5 years) Ls 0.00 Ls 0.00 Ls 0.00
Car participation fee 4 Ls .
Reduced participation fee is available for the club members who have paid the annual membership fee for 2007.
The fee can be paid:
By transfer - “SAAB Klubs”, Hansabanka account Nr.LV28HABA000140J034338
In cash – to Inguss Mikuda, at the event place.
Contacts:
saabclub@inbox.lv ,
phone +371 26554460 (Inguss Mikuda).
mina igatahes hakkan autot ehitama!:headbang:
LÄTI 15...16 sept. 2007
Tahaks väga tulla, aga vot ei sobi kuupäevad, 14 sobiks, aga 15 ei sobi kuidagi.
Teistele soovitan, et minge.
Teistele soovitan, et minge.

Eee... paranda pealkirja palun, tekstist loeb välja kuupäevad 15...16 sept
EDIT: enne oli pealkirjas 14...15 sept, sellest minu kommentaar aga ivomets juba parandas ära
EDIT: enne oli pealkirjas 14...15 sept, sellest minu kommentaar aga ivomets juba parandas ära
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Ma usun, et siin mõeldakse siiski "Finish of the first car from the Day ride"..Algselt postitas: ivomets
16:30 Finish of the first car from the Night ride.

Saatsin veel küsimuse vastu, kas see kirjas olev 8Ls "tent place" mõeldakse telgi kohta või telkijat...
- Cyber
- Kontakt:
Krt, huvitav, mida ma mõtlesin, kui ma seda üldse kirjutasin..Algselt postitas: Cyber
Saatsin veel küsimuse vastu, kas see kirjas olev 8Ls "tent place" mõeldakse telgi kohta või telkijat...

Aga ikkagi, palju oleks huvilisi?? MA usun, et Ivomets on käpp, aga kes veel??
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
mina lähen, millega iganes ja hea meelega 14 õhtul juba riia alla, et siis 15 hommikul kohe masin käima tõmmata ja siis esimesest ridest kah osa võtta. tuleviku jauks kogemus maksab!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Algselt postitas: CyberKrt, huvitav, mida ma mõtlesin, kui ma seda üldse kirjutasin..Algselt postitas: Cyber
Saatsin veel küsimuse vastu, kas see kirjas olev 8Ls "tent place" mõeldakse telgi kohta või telkijat...Loomulikult ei maksa mitte telgikoht 8Ls, vaid see on osavõtumaks juhul, kui magad telgis..
Ise tead, mitu telki üles paned..
Aga ikkagi, palju oleks huvilisi?? MA usun, et Ivomets on käpp, aga kes veel??
Hi!
I don't understood about what you are talking..
But these 8Ls is not only for tent place, it's participation fee with tent place.

iERiS
- Cyber
- Kontakt:
Hello ieris... I got that point exactly a bit too late..Algselt postitas: ieris
Hi!
But these 8Ls is not only for tent place, it's participation fee with tent place.
iERiS

Hi!Originally posted by CyberHello ieris... I got that point exactly a bit too late..Algselt postitas: ieris
Hi!
iERiSSo nevermind what we are blabbering about... Nothing constructive has come up here yet..
![]()

But anyway we are waiting for someone from .ee
- ivomets
- Vanasaabikala
kas on veel tulijaid?
endal plaan startida Pärnust 14 õhtul kella 17...18 paiku.
Praegu vaadatakse läti poolel 14 õhtuks mingit normaalset , soodsat öömaja, tõenäoliselt Riias.
kui veel 14.dal tulijaid, siis äkki keegi veel huvitatud öömajast. Saaks äkki kysida juurde kohti
Väikese vihjena võiks autos olla korralik kaardilugemistuli, taskulamp ja äkki on ka digikat vaja....
( suvel igaljuhul oli).
endal plaan startida Pärnust 14 õhtul kella 17...18 paiku.
Praegu vaadatakse läti poolel 14 õhtuks mingit normaalset , soodsat öömaja, tõenäoliselt Riias.
kui veel 14.dal tulijaid, siis äkki keegi veel huvitatud öömajast. Saaks äkki kysida juurde kohti
Väikese vihjena võiks autos olla korralik kaardilugemistuli, taskulamp ja äkki on ka digikat vaja....
( suvel igaljuhul oli).

- ivomets
- Vanasaabikala
rahast:
arvan, et läheks umbes nii:
yrituse tasu ja ööbimine võistluspaigas ca 200...300 kr.
bensiinikulu Pärnu-riia-aluksne-pärnu + võidusõidud ca 1000...1200... kr.
söömiseks kah ja proviandiks ca 200..300.
kylakosti ka 200.
aga elamuse saab kindlasti!
aga saabide vaatamine pole selle asja juures see, see oleks nagu kõrvaline tegevus. ja sel riial pole ka nagu mingit tähtsust. õige asi on ikka nn. võidusõidud!:thumb:
arvan, et läheks umbes nii:
yrituse tasu ja ööbimine võistluspaigas ca 200...300 kr.
bensiinikulu Pärnu-riia-aluksne-pärnu + võidusõidud ca 1000...1200... kr.
söömiseks kah ja proviandiks ca 200..300.
kylakosti ka 200.
aga elamuse saab kindlasti!
aga saabide vaatamine pole selle asja juures see, see oleks nagu kõrvaline tegevus. ja sel riial pole ka nagu mingit tähtsust. õige asi on ikka nn. võidusõidud!:thumb:

- Cyber
- Kontakt:
Mis vahet seal on turboga või ilma..
Need "rallid" on ajalise täpsuse ja tähelepanelikkuse peale, mitte kiiruse peale.
Paari päeva jooksul selgub, kui palju on veel tulijaid ma arvan. Nädalavahetusel sai pisut utsitatud mõningaid inimesi. Loodaks paar autot veel ikka lisada. Samas on autodes ka tühje kohti..
Ei pea alati oma autoga minema. Ja kulud on pisut vähemad.

Paari päeva jooksul selgub, kui palju on veel tulijaid ma arvan. Nädalavahetusel sai pisut utsitatud mõningaid inimesi. Loodaks paar autot veel ikka lisada. Samas on autodes ka tühje kohti..

- Cyber
- Kontakt:
Niipalju, kui mina olen neid legende näinud, siis tegu on sellise sõida-ja-märka asjaga. On hunnik mahamärgitud kohti, mille kohta on legendis näteks mingi pilt vms, mis tuleb siis üles leida. Vajadusel seal ise pilt teha vms. Samas on neil ka nn ristsõna variante olnud, kus tuleb märgitud kohast vastus küsimusele saada, näiteks mõne kaupluse müüja nimi vms..
. On ka selliseid kontrollpunkte, kuhu tuleb jõuda ajaliselt väga täpselt. Lausa sekundipealt. Kõik see toimub siiski piisava varuga, mingit rallimist vaja pole. Öine etapp on siis raskendatud pimedusega..

- Cyber
- Kontakt:
Hetkel oleks veel üks ekipaazh välja pakkuda: Andres, Muuseas ja mina. Samas võtame punti ka neljanda, kui peaks leiduma keegi, kes tahab tulla. Kulud lähevad jagamisele. Stardiks laupäeva varahommikul ja üritaks õigeks ajaks kohale jõuda..

- Cyber
- Kontakt:
seda pole me veel otsustanud..
jõudsime alles pisut enne mu postitust järeldusele, et me ikka läheme..

Algselt postitas: rantto
to Cyber: Millist piiripunki kasutate? Plaan minna Muraste piiripunktist, Tartust Aluksnesse ca 140km. Kui tee on sama siis võime kuskil liituda.