LÄTI 15...16 sept. 2007

Ühised tegemised
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

Lätlased korraldavad taas väikesed võidusõidud.
SAAB Indian Summer 2007, Aluksne, Latvia

Dear SAAB friends!!!
Everybody is welcome to Aluksne this fall! As Otepāā event is not going to happen this year, we give everyone the opportunity to gather almost near the Otepāā.
The Indian Summer 2007 gathering takes place on the 15th -16th of September at the guest house Jaunsētas http://www.jaunsetas.lv.
It is going to be a 2 day picnic and tenting. Food is not provided, but must be brought by you. Nevertheless, the pub “Katrīnkrogs” will be available near the gathering place.
Saturday, September 15th

9:00 Gathering at the supermarket “DEPO” parking place, Sigulda highway 6. Join the SAAB cars parked aloof.
9:30 Setting off - Hit the road!
12:15 Meeting before Alūksne (at the former police post), waiting for the falling behind cars.
12:30 Arrival at the guest house.
12:30 - 14:00 Pitching of the tents.
14:00 Briefing/instruction for the Day ride.
14:30 Start of the first car for the Day ride.
16:30 Finish of the first car from the Day ride.
16:30 - 19:30 Free time, sporting activities, eating, sharing the impressions
19:30 Briefing/instruction for the Night ride.
20:30 Start of the first car for the Night ride.
23:00 Finish of the first car from the Night ride.
23:00 Night entertainment, bathing/sauna, sitting around the campfire

Sunday, September 16th

4:00 Brothers of the angle meeting on the lake - fishing.
8:00 Morning coffee and activities.
12:00 Awarding ceremony.
The list of the necessary things will be announced later.
The guesthouse has 4 bedrooms (2x2beds and 2x3beds) and 4 camping bungalows (double bed + double sofa), the rest of the participants must take tents with them. The place has good facilities:
shower cabins and WC for tent lodgers;
a playground for children;
football field; basketball and volleyball courts;
water sport possibilities (waterskiing, riding a bladder, fishing, motorboat etc.)

Tent place Place in a camping bungalow Place in a guesthouse
Club members Ls 0.00 Ls 7.00 Ls 10.00
Adults Ls 8.00 Ls 15.00 Ls 18.00
Teenagers (6 - 17 years) Ls 5.00 Ls 10.00 Ls 15.00
Children (newborn - 5 years) Ls 0.00 Ls 0.00 Ls 0.00
Car participation fee 4 Ls .
Reduced participation fee is available for the club members who have paid the annual membership fee for 2007.
The fee can be paid:
By transfer - “SAAB Klubs”, Hansabanka account Nr.LV28HABA000140J034338
In cash – to Inguss Mikuda, at the event place.

Contacts:
saabclub@inbox.lv ,
phone +371 26554460 (Inguss Mikuda).

mina igatahes hakkan autot ehitama!:headbang:
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Jürgen

Tahaks väga tulla, aga vot ei sobi kuupäevad, 14 sobiks, aga 15 ei sobi kuidagi.
Teistele soovitan, et minge.:thumb:
Andrus99
Saabiklubi liige

Eee... paranda pealkirja palun, tekstist loeb välja kuupäevad 15...16 sept

EDIT: enne oli pealkirjas 14...15 sept, sellest minu kommentaar aga ivomets juba parandas ära
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Algselt postitas: AndrusFJR
Eee... paranda pealkirja palun, tekstist loeb välja kuupäevad 15...16 sept
Aga nii ongi ju? 15 kuni 16 september...;)

Ma arvan, et me peaks ikka mõned ekipaazhid välja panema..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Chipy

nukker lugu on et 16ndal on Tartu Rattamaraton...
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: ivomets
16:30 Finish of the first car from the Night ride.
Ma usun, et siin mõeldakse siiski "Finish of the first car from the Day ride"..;)

Saatsin veel küsimuse vastu, kas see kirjas olev 8Ls "tent place" mõeldakse telgi kohta või telkijat...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: Cyber
Saatsin veel küsimuse vastu, kas see kirjas olev 8Ls "tent place" mõeldakse telgi kohta või telkijat...
Krt, huvitav, mida ma mõtlesin, kui ma seda üldse kirjutasin..:) Loomulikult ei maksa mitte telgikoht 8Ls, vaid see on osavõtumaks juhul, kui magad telgis..:) Ise tead, mitu telki üles paned..:)

Aga ikkagi, palju oleks huvilisi?? MA usun, et Ivomets on käpp, aga kes veel??
Pilt
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

mina lähen, millega iganes ja hea meelega 14 õhtul juba riia alla, et siis 15 hommikul kohe masin käima tõmmata ja siis esimesest ridest kah osa võtta. tuleviku jauks kogemus maksab!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
ieris

Krt, huvitav, mida ma mõtlesin, kui ma seda üldse kirjutasin..:) Loomulikult ei maksa mitte telgikoht 8Ls, vaid see on osavõtumaks juhul, kui magad telgis..:) Ise tead, mitu telki üles paned..:)

Aga ikkagi, palju oleks huvilisi?? MA usun, et Ivomets on käpp, aga kes veel??

Hi!
I don't understood about what you are talking..
But these 8Ls is not only for tent place, it's participation fee with tent place. :wise:

iERiS
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Algselt postitas: ieris
Hi!
But these 8Ls is not only for tent place, it's participation fee with tent place. :wise:

iERiS
Hello ieris... I got that point exactly a bit too late..:) So nevermind what we are blabbering about... Nothing constructive has come up here yet..:)
Pilt
ieris

Originally posted by Cyber
Algselt postitas: ieris
Hi!

iERiS
Hello ieris... I got that point exactly a bit too late..:) So nevermind what we are blabbering about... Nothing constructive has come up here yet..:)
Hi!
:(
But anyway we are waiting for someone from .ee
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

kas on veel tulijaid?
endal plaan startida Pärnust 14 õhtul kella 17...18 paiku.
Praegu vaadatakse läti poolel 14 õhtuks mingit normaalset , soodsat öömaja, tõenäoliselt Riias.
kui veel 14.dal tulijaid, siis äkki keegi veel huvitatud öömajast. Saaks äkki kysida juurde kohti
Väikese vihjena võiks autos olla korralik kaardilugemistuli, taskulamp ja äkki on ka digikat vaja....
( suvel igaljuhul oli).
Kasutaja avatar
Mart

aga 2kki oskad öelda mis see maksma l2heks? Kogu see asi ma m6tlen. Oleks ausalt p2ris huvitav k2ia esimest korda Riias ja vaadata ka huvitavaid SAAB-e.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

rahast:
arvan, et läheks umbes nii:
yrituse tasu ja ööbimine võistluspaigas ca 200...300 kr.
bensiinikulu Pärnu-riia-aluksne-pärnu + võidusõidud ca 1000...1200... kr.
söömiseks kah ja proviandiks ca 200..300.
kylakosti ka 200.
aga elamuse saab kindlasti!
aga saabide vaatamine pole selle asja juures see, see oleks nagu kõrvaline tegevus. ja sel riial pole ka nagu mingit tähtsust. õige asi on ikka nn. võidusõidud!:thumb:
Kasutaja avatar
Mart

nu jh. usun et mul oma 2.5 V6-ga ple seal midagi teha sest enamustel ikka Turboga SAAB-id. Aga usun et yritus tuleb ikka viimasepeal
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Mis vahet seal on turboga või ilma..:) Need "rallid" on ajalise täpsuse ja tähelepanelikkuse peale, mitte kiiruse peale.

Paari päeva jooksul selgub, kui palju on veel tulijaid ma arvan. Nädalavahetusel sai pisut utsitatud mõningaid inimesi. Loodaks paar autot veel ikka lisada. Samas on autodes ka tühje kohti..;) Ei pea alati oma autoga minema. Ja kulud on pisut vähemad.
Pilt
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Kas võiks veel infot jagada selle "ralli" kohta? Mis ja kuidas toimub, huvi on olemas ja telgis on vist praegu päris kül magada.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Niipalju, kui mina olen neid legende näinud, siis tegu on sellise sõida-ja-märka asjaga. On hunnik mahamärgitud kohti, mille kohta on legendis näteks mingi pilt vms, mis tuleb siis üles leida. Vajadusel seal ise pilt teha vms. Samas on neil ka nn ristsõna variante olnud, kus tuleb märgitud kohast vastus küsimusele saada, näiteks mõne kaupluse müüja nimi vms..:). On ka selliseid kontrollpunkte, kuhu tuleb jõuda ajaliselt väga täpselt. Lausa sekundipealt. Kõik see toimub siiski piisava varuga, mingit rallimist vaja pole. Öine etapp on siis raskendatud pimedusega..:)
Pilt
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige

Mul on tunne, et Tartu poistel on vist mõtekam minna Misso ja sealt Aluksnesse. Liituks teistega seal kui võimalik? Olen ka tulija, kaartilugejaks Roomlane ja ehk veel paar inimest kaasas.
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige

Sellise kaarti olen leidnud. Loodan, et sai õige koht ära ringitatud.

Lisatud failid
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

Hetkel oleks veel üks ekipaazh välja pakkuda: Andres, Muuseas ja mina. Samas võtame punti ka neljanda, kui peaks leiduma keegi, kes tahab tulla. Kulud lähevad jagamisele. Stardiks laupäeva varahommikul ja üritaks õigeks ajaks kohale jõuda..:)
Pilt
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige

to Cyber: Millist piiripunki kasutate? Plaan minna Muraste piiripunktist, Tartust Aluksnesse ca 140km. Kui tee on sama siis võime kuskil liituda.
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

seda pole me veel otsustanud..:) jõudsime alles pisut enne mu postitust järeldusele, et me ikka läheme..:)
Algselt postitas: rantto
to Cyber: Millist piiripunki kasutate? Plaan minna Muraste piiripunktist, Tartust Aluksnesse ca 140km. Kui tee on sama siis võime kuskil liituda.
Pilt
ieris

rantto has placed right map :thumb:
Kasutaja avatar
Cyber
Kontakt:

So at least currently seems, that we manage at least 3 cars..:) Ivomets from Pärnu, Rantto & Co from Tartu and me, Andres and Muuseas from Tallinn.
Pilt
Vasta