Milliseid komplimente teie SAABi kohta tehtud on?
El istmete kohta - 2Appi kui äge, nagu hambaarsti toolis istuks, NII MÕNUS".
maanteel möödasõit - "alles oli 90 km/h ja nüüd järsku 140 km/h":red:
AERO velg - "issand kui tobedad"
CSE välimus - "Mulle alguses üldse ei meeldinud see auto, aga nüüd olen ma sellesse armunud, sest see on nii ilus".
...
kommentaare on veel, aga ei tule kohe meelde, kui tuleb lisan juurde !!!
maanteel möödasõit - "alles oli 90 km/h ja nüüd järsku 140 km/h":red:
AERO velg - "issand kui tobedad"

CSE välimus - "Mulle alguses üldse ei meeldinud see auto, aga nüüd olen ma sellesse armunud, sest see on nii ilus".
...
kommentaare on veel, aga ei tule kohe meelde, kui tuleb lisan juurde !!!
tonnise kohta arvasid töökaaslased et tegemist 4-5 aastat vana masinaga ja maksis miski 150 niikuinii. tegelikult 10 aastat ja 60 tuhat oli soetusväärtus...
ah jaa, üks vanem proua kadriorus leidis et väga s^ikk, must ülikond ja must auto. auto on hoopis roheline, sõltuvalt valgusest tundub vahel endalegi musta värvi
ah jaa, üks vanem proua kadriorus leidis et väga s^ikk, must ülikond ja must auto. auto on hoopis roheline, sõltuvalt valgusest tundub vahel endalegi musta värvi

Mulle meeldib oma tonnise kohta öelda ikka, et peale igat tankimist auto väärtus kahekordistub ja keegi eriti vastu vaidlema ka ei kipu 

-
"Muhk" ja "võilillemeri" ,"ajab kõvaks".
Siis kui mul eelmisel küülikul oli v-6, siis üks tuli juurde ja ütles " see ju ainult kolmene":drive:
Siis kui mul eelmisel küülikul oli v-6, siis üks tuli juurde ja ütles " see ju ainult kolmene":drive:
Minuga on aga vastupidi, et milleks vallalisele inimesele nii suur auto on, mõtetu ju! (tonnise kohta). Ausalt öeldes on mu aadressile kuulda rohkem halvaid sõnu kui kiitmist, töökaaslased on ju audimehed, kelle jaoks SAAB ei midagi muud kui väga inetu disainiga Opel, mõtetu lagunev auto (vist kadedad lihtsalt)... Vahel kellegi suust ka kiitmist kostub, et oi kui mugavad istmed, ja sõidab nii vaikselt!.. Üks noor daam küsis et kui su auto on vaid kümme aastat vana siis miks ta NII KANDILINE ON??Algselt postitas: rantto
Miks nii väikese auto ostsid? Ja kutsutakse Muhvi autoks/muhuks:D

"su auto on äge
sina kahjuks mitte"
(21:11) Taavi: ma tuleks autoga
(21:12) reelika.: höhö. selle valge vanakesega?
(21:12) Taavi: sellega jah
(21:12) reelika.: ma ei tea, mul savi
"saab ei ole auto"
:mad:
sina kahjuks mitte"
(21:11) Taavi: ma tuleks autoga
(21:12) reelika.: höhö. selle valge vanakesega?
(21:12) Taavi: sellega jah
(21:12) reelika.: ma ei tea, mul savi
"saab ei ole auto"
:mad:
-
- Overboost addict
1. Naine ütles esimest korda nähes: "jälle samasugne"- eelmine oli NG
2. on ka tulnud: "Haige elukas", " See ei ole tavaline Saab"- - kui 2- ja 3käik peeneks lasta.
3. "Misasja?, 12L sajale vä? See ju röövel"
2. on ka tulnud: "Haige elukas", " See ei ole tavaline Saab"- - kui 2- ja 3käik peeneks lasta.
3. "Misasja?, 12L sajale vä? See ju röövel"
Sent from my Monte Carlo using B236