O: vana vasara luku või kogu süsteemi ukse sisse

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
KT100
Saabiklubi liige

aidake üliõpilasest saabi omanikku. Ühikas lagunes ukselukk ära, mingid "spetsid" käisid kohal, ei osanud midagi teha, panid luku veel valetpidi kokku ja kõik.
Ma ei saa homme lahtise uksegaga kooligi ju minna. Kui kellelgi midagi pakkuda tänase õhtu jooksul, siis võib teada anda 55646360 Taavi (ma olen arvutist vist eemal)
Nõmme tee 5 ühikas muidu. SAAB on ka maja ees ;)

lukul võiks võti ka olla :D
ill
Saabiklubi liige

Mis seal vahet on, kas vasara lukk või uks lahti...;) aga ma igatahes vaatan kodus järgi, vist kuskil kastis oli midagi, lubama ei hakka.
KT100
Saabiklubi liige

tänud uurimise eest, olukord päästetud :D
minuni jõudis info, et k-rautas on südamikke müügis ja sealt saingi täitsa uue :head:
spetsialistid käisid enne siin ehitamas ja ei saanud hakkama :angry:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

krdi spetsid need olid? Pimedad või käteta? See lukk on nii labase ehitusega, et häbi peaks olema seda valesti kokku panna.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
KT100
Saabiklubi liige

ei tea, siin ühikas on need asjad vähe teise nurga alt. mingid tädid juhivad kogu majandust, 24/7 tuska täis mutike on valves all ja siis toriseb seal, et nemad ei saa midagi teha.
Järgmine samm on wifi leviala lähemale nihutamine endale.. tädikestele pole vist mõtet sellest asjast üldse rääkidagi :D
Vasta