9000 '96 esimesed udutuled

Teemad elektroonikast...
Vasta
suur

Tahaks oma tonnile udutuled lõpuks külge panna. Nii kasvõi augutäiteks (2,5a olen tühjade aukudega ringi sõitnud). Siit küsimused:
1. Kas feissliftijärgsel tonnisel on läbi aastate 92-97 sama udutuli (ehk 92 aasta masina udutuli sobib 96a. masinale). Arvan vastust teadvat.
2. Kas '92 aasta masina udutule relee sobib 96 aasta masinale
3. Kas '92 aasta tonni udutulelüliti sobib '96 aasta masinale.

Üritasin EPC järgi asju kokku viia, kuid jäin jänni.

EDIT:
Esimesele küsimusele leidsin ise vastuse
Algselt postitas: Trionic
Täpselt samad tuled kõigil CS ja CD modifikatsioonidel.
CS 92-98 ja CD 95-98
olaviv

udutule relee on üsna standardne 4 klemmiga variant, ma pakun et sobib, kuid pead ei anna. Sama lülitiga, see oli vist üldse kõigil tonnistel samasugune.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

kas sul tulede kinnitamise kronsteinid olemas? või äkki su aastakäigul neid ei ole vaja? mul yhed vedelevad.

lihtsalt neile, kes tahavad miskit usaldusväärdset ja lihtsat teada pirnidest:

http://www.eol.ee/~margus/new/lamptest1.htm

mina igatahes nõus katsetusmeetodiga ja miskit valet mõõtmistes ja nendes tulemustes näha ei oska.
kuid kahjuks flösser blausid saada ei ole, seepärast kasutan megablausid; ja ega sinist tooni märgata kyll ei ole. Yhesõnaga väga head!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
ill
Saabiklubi liige

See on ju igivana test, terve hunnik uusi lampe on vahepeal turule tulnud.
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: olaviv
udutule relee on üsna standardne 4 klemmiga variant, ma pakun et sobib, kuid pead ei anna. Sama lülitiga, see oli vist üldse kõigil tonnistel samasugune.
Täiesti vale. 96 mingist X kuust tekitati tonnisele mittefikseeruv lüliti ja spetsiaalne relee,mis maksab üle 1 kiloeegu.Kõikidel turgudel seda paketti ei kasutatud.
Releesid-lüliteid on tonnistel 3 eri versiooni.
suur

Algselt postitas: Trionic
Algselt postitas: olaviv
Täiesti vale. 96 mingist X kuust tekitati tonnisele mittefikseeruv lüliti ja spetsiaalne relee,mis maksab üle 1 kiloeegu.Kõikidel turgudel seda paketti ei kasutatud.
Releesid-lüliteid on tonnistel 3 eri versiooni.
Nüüd läks asi keeruliseks. Peab vist ikka pimedad katted aukude ette sebima:)
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

pane lambid paika ja juhtmed kylge, kyll need ka siis hiljem kuskile kylge siis sebime.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Trionic
Saabiguru

Saab kasutada ka vanatüübilisi lüliteid/releesid.Juhtmed on enivei olemas alati.
Mõned muudatused tuleb vahel teha ühendustes.
Vasta