Numbrite kõrval on väike nooleke suunaga paremale, mida see näitama peaks?
99% ajast tundub ta lihtsalt põlevat, mõnikord (tundub, et tühjema paagiga) ta vilgub ja järgmisel hetkel jälle põleb pidevalt.
Mida ta näitab?
K: tonnise EDU nooleke
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
tonnisel on SCC ehk Saab Car Computer... SID on nendel mudelitel, millel juba kriips 9 järel on..
ja noh NG-l ka..
Selline??

See nooleke näitab, et on kell mida näidatakse ja seal all on ju ka vastav noolepildiga nupp, mida vajutades asi pisut muutub...

Selline??
See nooleke näitab, et on kell mida näidatakse ja seal all on ju ka vastav noolepildiga nupp, mida vajutades asi pisut muutub...
Nope, display hoopis teine ja nooleke ka saledam ja pikem ja roheline 

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
EDU on selle asja nimi, meelde tuli..
Electronic Display Unit...
Tsitaat owners manualist:
When range falls below 30miles (50 km) and one of the other functions has been selected, the arrow on the display will start to flash.
Nüüd ma saan aru küll, miks ma seda näinud pole. Kõige pisem number, mida ma omal seal näinud olen, on vist 55...

Tsitaat owners manualist:
When range falls below 30miles (50 km) and one of the other functions has been selected, the arrow on the display will start to flash.
Nüüd ma saan aru küll, miks ma seda näinud pole. Kõige pisem number, mida ma omal seal näinud olen, on vist 55...

EDU nooleke näitab jah veel võimalikke eesolevaid õnnelikke SaabiKilomeetreid olemasoleva mootori jõul:D
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Kunagi sai Suur-Sõjamäe teel ligi 2 tundi ummikus seistud ja tekkis tõsine kahtlus, kas ma jõuangi bensukasse, kui EDU mulle 3km näitas...
Aga vähemalt sain nüüd aru, miks ta mulle aeg-ajalt vilgutab, tänud.
Aga vähemalt sain nüüd aru, miks ta mulle aeg-ajalt vilgutab, tänud.
Noh, mul on EDU 0 km näidanud, peale mida sõitsin veel 15km tanklasse. Neid numbreid ei saa päris tõepähe võtta- tarvis jälgida kui palju benssu paaki läheb, kui nt. EDU järgi 10 km sõita on jäänud. Muidugi tühjaks sõita paaki ka just ei soovitaks.
Teadsin samuti, et kui 0km ees saan veel sõita ca 10km. Üleeelmine suvi Rootsi reisil kooles bensupump. Õnnestus seal kasutatud hankida ja peale installida. Sadama poole sõites arvestasin, et jõuan enamvähem täpselt laeva ja Paldiskis siis kohe bensukasse. Aga sadamasse jõudes jõudis ka EDU nullini ja täpselt sellel hetkel ka auto seisma jäi. Sõbralikud venelased vedasid nööri otsas laeva ja sealt bensukasse.
Seega sõltub autost (ehk siis bensiini koguse andurist, mis pumbaga ühes tükis) kui täpselt see toimib)
Seega sõltub autost (ehk siis bensiini koguse andurist, mis pumbaga ühes tükis) kui täpselt see toimib)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee