pole juba tykil ajal kuulnud midagi eesti saabiklubist.
kui ehk siis niipalju, et saabneti foorumi sees olla kuskil peidus ka eesti saabiklubi foorum (mida saabneti tavakasutaja ei näe) ja et olla ka mingi kokkutuleku moodi yritus olnud.
kuidagi vaikne tundub asi saabihuviliste hulgas saabnetis...
ometi vist oli algidee see, et ikka koondada saabisõpru.
ma pole aru saand, mis oleks see, mis paneks mind eesti saabiklubiga liituma.
ometi on nimekiri juhatusest ja liikmetest ... tundub, et presiidium on ennast ise valinud ja naudivad nyyd aupaistet... või mida iganes
tegelikult oleks ju kasvõi yks põhjus olla eesti saabiklubi liige, kui saaks mõnes remondiettevõttes mingit soodustust, või midagi käega katsutavat. yhesõnaga võiks olla mingi põhjus ( mitte ainult aateline), et olla liige ja kuuluda eesti saabiklubisse.
et inimesi ja eesti saabiklubi lähendada, võiks saabneti
võtta eesti saabiklubi foorumiks, kasutada siin logo, luua koduleht ( nii nagu vist linuksit loodi, et igayks sai ikka sõna öelda ja asju teha), märkida eesti saabiklubi liige mingi eraldi märgiga, saata mõned kirjad mõnedesse tuntud saabe remontivatesse ettevõtesse, soodustuse pärimiseks jne, jne..
pange nyyd mulle vastu pead ja jalgu.
aga teema tehtud just selle eesmärgiga, et asi saaks taas päevakorda tõstetud ja asjaga edasi minna.
Eesti Saabiklubi - kuidas läinud?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Panen jah piki pead ja jalgu..
Sorry, Ivomets, aga praegu sa lahmid pisut. Keegi ei naudi siin iseennast ja aupaistet. Me keegi ei tee seda asja põhitööna ja asjad ei käi nii kiiresti, kui tahaks (ka me endi arvates).
Foorumil on tõesti üks alafoorum, mida näevad ainult likmed, aga ma võin sulle kinnitada, et seal ei toimu salaja midagi suurt ja tähtsat. Samas on see ideede ja mõtete kogumise koht, et siis "valmis tootega" välja tulla. Sa ju saad aru, et avalik arutelu ei ole alati see kõige parem variant..
Kuuluda klubisse ainult mõne sooduka pärast on minu arvates üsna lame põhjus. Kui klubil on soodusleping mõne firmaga, siis on see ainult boonuseks, mitte ideeks. Enamus põhjusi on siin justnimelt aatelised. Klubi eesmärk on siiski koguda endasse inimesi, kes tahaks teha midagi selle kogukonna heaks ja pakkuda neile selle teostuseks ka juriidiline keha.
Kui sa natuke hiirega mööda foorumipäist ringi liigud, siis leiad sa kindalsti ühe lingi, mis Saabiklubi kodulehele viib..
Jällegi peab mainima, et ega seal tõesti palju infot hetkel pole, küll on aga olemas põhi ja võimalused kõikvõimaliku kogumiseks, avaldamiseks.

Foorumil on tõesti üks alafoorum, mida näevad ainult likmed, aga ma võin sulle kinnitada, et seal ei toimu salaja midagi suurt ja tähtsat. Samas on see ideede ja mõtete kogumise koht, et siis "valmis tootega" välja tulla. Sa ju saad aru, et avalik arutelu ei ole alati see kõige parem variant..

Kuuluda klubisse ainult mõne sooduka pärast on minu arvates üsna lame põhjus. Kui klubil on soodusleping mõne firmaga, siis on see ainult boonuseks, mitte ideeks. Enamus põhjusi on siin justnimelt aatelised. Klubi eesmärk on siiski koguda endasse inimesi, kes tahaks teha midagi selle kogukonna heaks ja pakkuda neile selle teostuseks ka juriidiline keha.
Kui sa natuke hiirega mööda foorumipäist ringi liigud, siis leiad sa kindalsti ühe lingi, mis Saabiklubi kodulehele viib..

Ivomets: märkida eesti saabiklubi liige mingi eraldi märgiga,
me oleme märgistatud, nii foorumis kui ka autod. Mina leian ka, et see liikmeks olemine on just nimelt pigem aateline. Alati ei ole vaja midagi saada, vahel on tore ka anda.
See mis paneks sind Klubiga liituma saab olla ainult sinus endas, mitte mingis ühikus, et klubiliikmeks olemine nagu kasu saamise eesmärgil? Saabiklubi on MTÜ.
me oleme märgistatud, nii foorumis kui ka autod. Mina leian ka, et see liikmeks olemine on just nimelt pigem aateline. Alati ei ole vaja midagi saada, vahel on tore ka anda.
See mis paneks sind Klubiga liituma saab olla ainult sinus endas, mitte mingis ühikus, et klubiliikmeks olemine nagu kasu saamise eesmärgil? Saabiklubi on MTÜ.
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
aga teema tehtud just selle eesmärgiga, et asi saaks taas päevakorda tõstetud ja asjaga edasi minna.
Aga astu liikmeks. Varsti on üldkogu seame kandidatuuri üles ja usun et sul on suured võimalused juhatuse liikmeks saamiseks.
See oleks sinu poolt kõige suurem panus asjaga edasi minekuks.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
assoooo..., ma mõtlesin hoopis, et härra mr. esimees vastab mulle midagi , mitte ei kysi minu käest.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

kuulge inimesed. see nüüd küll ei ole ilus. Tegemist ei ole Euroopa Liiduga: astun siis liikmeks, kui ma miskit selle eest saan. Olge nüüd. Klubi kui selline ei ole ametühing, kus maksad iga aasta liikmemaksu ja ametühingu juhatus võimleb.
Klubi idee on see, et klubi liikmed ISE pakuvad ideesid välja, et teeks klubiga seda ja teeks klubiga teist, mitte ei istu röötsakil tugitoolis, õllepurk käes ja ei vahi juhatusele otsa: noh töllid, astusin liikmeks, lõbustage mind.
Samuti ei pea klubi liikmeks astumisel olema miskeid üllaid motivaatoreid. Kes tunneb, et ta tahab olla klubi liige, see astub, kes ei taha, see ei astu... nii lihtne ongi.
Häbi, ivomets, häbi. Väga tagurlik mõtlemine
Klubi idee on see, et klubi liikmed ISE pakuvad ideesid välja, et teeks klubiga seda ja teeks klubiga teist, mitte ei istu röötsakil tugitoolis, õllepurk käes ja ei vahi juhatusele otsa: noh töllid, astusin liikmeks, lõbustage mind.
Samuti ei pea klubi liikmeks astumisel olema miskeid üllaid motivaatoreid. Kes tunneb, et ta tahab olla klubi liige, see astub, kes ei taha, see ei astu... nii lihtne ongi.
Häbi, ivomets, häbi. Väga tagurlik mõtlemine

- Cyber
- Kontakt:
Aga ikkagi on hämar, mida sa mõtled "asjaga edasi minemise" all? Kui sul on ideid, siis räägi. Ega me jõua ka kõiki ideid ise välja mõelda...
Klubi ei saa ajada ainult oma asja kusagil nurgas. Meie mõtteis oli ta ikkagi toetav funktsioon kogukonnale. Et oleks kuhu vajadusel pöörduda nii siinsel kui väilsmaisel inimesel. Koht kuhu koonduda. Klubi ei saa kunagi mingiks diktaatoriks. Klubi on täpselt see, milleks tema liikmed ta teevad. Ideid võib (ja peab..
) tulema ka väljastpoolt. Vaat, kõik saabiomanikud ei saa kunagi klubi liikmeks. Klubi ei saa kunagi ainukeseks suhtluskohaks. Saabnet.ee foorum jääb nii, nagu on. Mingeid suurüritusi ei korraldata ainult klubile. Me tahame ikkagi olla kogukonnale suunatud.
Kasvuraskusi on nagunii. Mingi MTÜ tegemise kogemus on vähestel meie hulgas. Inimesed teevad asja sugugi mitte põhitööna. Ma ei väidagi, et kõik on väga hea, aga me üritame. Alustada oma tiraadi süüdistusega "et presiidium on ennast ise valinud ja naudivad nyyd aupaistet" on ikka üsna alatu.
Ideid stiilis "peaks võtma ja tegema", "peaks looma" .. võib genereerida miljoni. Tinglik kõneviis siin aga paneb asja paika, tehtagu/oldagu on vale lähenemine... ma suudan ka mõelda, et "peaks ehk kõgile klubilistele tutika auto muretsema..." Õhulosse pole mõtet ehitada, lähtuda tuleb hetke reaalsest olukorrast ja võimalustest. No kui me ei suuda hetkel suure pauguga midagi teha, siis tuleb sellega leppida ja areneda. Kui sa soovida abikätt pakkuda, siis oleme avatud, aga niisama torkida ja toriseda pole mõtet.

Klubi ei saa ajada ainult oma asja kusagil nurgas. Meie mõtteis oli ta ikkagi toetav funktsioon kogukonnale. Et oleks kuhu vajadusel pöörduda nii siinsel kui väilsmaisel inimesel. Koht kuhu koonduda. Klubi ei saa kunagi mingiks diktaatoriks. Klubi on täpselt see, milleks tema liikmed ta teevad. Ideid võib (ja peab..

Kasvuraskusi on nagunii. Mingi MTÜ tegemise kogemus on vähestel meie hulgas. Inimesed teevad asja sugugi mitte põhitööna. Ma ei väidagi, et kõik on väga hea, aga me üritame. Alustada oma tiraadi süüdistusega "et presiidium on ennast ise valinud ja naudivad nyyd aupaistet" on ikka üsna alatu.
Ideid stiilis "peaks võtma ja tegema", "peaks looma" .. võib genereerida miljoni. Tinglik kõneviis siin aga paneb asja paika, tehtagu/oldagu on vale lähenemine... ma suudan ka mõelda, et "peaks ehk kõgile klubilistele tutika auto muretsema..." Õhulosse pole mõtet ehitada, lähtuda tuleb hetke reaalsest olukorrast ja võimalustest. No kui me ei suuda hetkel suure pauguga midagi teha, siis tuleb sellega leppida ja areneda. Kui sa soovida abikätt pakkuda, siis oleme avatud, aga niisama torkida ja toriseda pole mõtet.
Algselt postitas: ivomets
vaata, näe, kysimus on ju kohe pealkirjas oelmas
- ivomets
- Vanasaabikala
Algselt postitas: miku
Häbi, ivomets, häbi. Väga tagurlik mõtlemine![]()
tõesti häbi on, et taas saabisõbrad rebitakse kahte lehte: yhed kes sõidavad ja naudivad saabi ja kirjutavad , uurivad saabnetti ja teised, kes kuskil saabiklubi nime taha kogunenud.
ja neist midagi ei tea; (viimane postitus klubi kohapealt oli vist juulis...)
mis toimub, seda tahtsingi teada. kas on mingeid plaane, arenemissuundi, jne...
vaata, miku, mulle meeldiks rohkem, kui ei tehta vaid klubisiseseid asju, vaid ikka avatult asju, kus kõik saabisõbrad saaksid osaleda ja arutleda ja sõna võtta, ja siis ka klubiga liituda...

Ega suurt polegi muutunud. Vahepeal on klubilased väiksemas seltskonnas mõned korrad kokku saanud. Klubilase autot kaunistab nüüd uhke klubikleeps ning klubilane kannab saabiklubi logoga polosärki. Mõned liikmed on juurde tulnud ning igasuguseid mõtteid on. Vaikselt liigub see klubiasi ühesõnaga. Küll klubi tegevus ka väljapoole paistma hakkab!Algselt postitas: ivomets
ja teised, kes kuskil saabiklubi nime taha kogunenud.
ja neist midagi ei tea; (viimane postitus klubi kohapealt oli vist juulis...)
mis toimub, seda tahtsingi teada. kas on mingeid plaane, arenemissuundi, jne...
Muuseas, ka foorumi struktuurimuutus otsustati klubi juhatuse koosolekul. Nii et on ka väliseid märke.
- Cyber
- Kontakt:
Võta siis teadmiseks, et selliselt ei käituta. Kui on midagi märkimisväärset, siis ei tehta seda kindalsti teiste eest varjatult. Ma ei saa aru, kuskohast selline mõtlemine tuleb, et tehti ametlik klubi ja nüüd need seal teevad midagi omaette? Ma tunnen end pisut solvatuna sellisest suhtumisest. Me oleme täpselt need samad inimesed, kes enne klubi algatamist, loeme samamoodi saabnetti ja sõidame samade autodega, lihtsalt oleme omale ühe lisakohustuse võtnud (mille täitmine kipub pisut raske olema, aga me siiski proovime).Algselt postitas: ivomets
tõesti häbi on, et taas saabisõbrad rebitakse kahte lehte: yhed kes sõidavad ja naudivad saabi ja kirjutavad , uurivad saabnetti ja teised, kes kuskil saabiklubi nime taha kogunenud
...
mulle meeldiks rohkem, kui ei tehta vaid klubisiseseid asju, vaid ikka avatult asju, kus kõik saabisõbrad saaksid osaleda ja arutleda ja sõna võtta, ja siis ka klubiga liituda...
- ivomets
- Vanasaabikala
tänan sind, suur, lõpuks keegi siiski ka vastas, et mis toimund.
neid asju võiks ju teha avalikult, et kõik saaks sõna öelda

neid asju võiks ju teha avalikult, et kõik saaks sõna öelda

- aljoga
- klassiker
- Auto: Rootsi raud, aga mitte SAAB
Algselt postitas: ivomets
....
ivomets, kes sulle liiga on teinud? kas sa teed siin teemas sapist huumorit või mõtled tõsiselt, mida räägid?
kurat, tööalaselt pean niiehknaa iga päev kellegile midagi tõestama ja enda seisukohti kaitsma. tõesti ei viitsi seda täiendavalt veel kuskil internetifoorumis teha. vanasti oli saabnet hea lõõgastus vahelduseks töömõtetele, nüüd loed foorumit nagu kohtuistungi protokolli, kus käib pidev fleimitamine, enda tõestamine ja teineteise (või üldse kolmandate isikute) mahategemine. arumaisaa.
Cyber on ammendavalt juba öelnud, ei näe põhjust tema seisukohti korrata ja nõustun nendega 100%. tõesti ei saa aru sinu teemaalgatuse tagamaadest. kas arvad, et su mitte just kõige sõbralikumas toonis utsitamised panevad meid, aupaistest priviligeerituid rohkem tegutsema või soovid sa, et klubi esitaks iga kuu aruande, mis eelneval kuul ära sai tehtud? kas keegi on su klubiga liitumise avalduse tagasilükanud või on mõni muu põhjus, miks sa ei saa klubiliikmena oma ideid teostada? nagu juba ammu öeldud, klubi juhatus ei ole kivisse raiutud - selleks võib saada igaüks, kes soovi avaldab ja põhjendab, miks just tema selleks sobib. klubi praegune ehk esmane juhatus on pigem formaalsuse täitmine, kuna klubil peab juhatus olema ja asutamishetkel sai napist asutajateseltskonnast need 5 inimest välja valitud.
ivomets, sa oled valesti aru saanud, et klubi üritab saabisõpru kahte leeri jagada. hoopis sina oled see, kes seda oma postitustega teha üritab. ja ma ei saa aru, miks.
EDIT: summa summarum - loomulikult on igal saabisõbral õigus klubiasjade kohta küsida ja klubiliikmed on alati lahkelt valmis ka infot jagama. aga just see sinu postituste toon oli see, mis mind nõutuks tegi.
- ivomets
- Vanasaabikala
tegelikult on ju nii, et kõiksugu toone saab maha keerata ja juurde keerata ja isiklikuks minna ja lahmida ja asjadest erinevalt aru saada.
aga mulle meeldiks kyll, et saabiklubi tegemistest oleks ka siin miskit kuulda olnud ja oleks ka edaspidi.
aga mulle meeldiks kyll, et saabiklubi tegemistest oleks ka siin miskit kuulda olnud ja oleks ka edaspidi.

Cyner ja aljoga asi ongi ju selles, et infot Saabiklubi tegemiste kohta napib õigemini seda eriti polegi ju. Tore oleks lugeda aegajalt mida Saabiklubi ettevõtnud on ja mida teinud. Siiani pole sellist infot suurt kusagilt lugeda võimalik. Mina saan aru, et infopuudus ongi see millele ivomets tähelepanu juhib.
Ärge nüüd siis kohe kõik siin üksteisele turja karake, asju saab ju ka rahulikult arutada.

Oodake härrased, nüüd te juba ründate ja kaitsete 
Kole on vaadata, et tekib olukord "klubi versus Ivomets".
Cyber, ei tasu ennast kuidagi solvatuna tunda, sest Ivometsa esimene küsimus oli täiesti põhjendatud ja küsimus, ma usun, vajaks ka asjalikku vastust, mitte kaitsepositsiooni.
"Kahte lehte" - mõte polnud ka mulle mitte uus. Kinnisest foorumist selline assotsiatsioon tuli, mis teha. Alati on nii, et kui 99% foorumist on kättesaadav ja 1% lukkude taga, siis tekivad mingid segased mõtted. Seda enam on küsimus "kuidas klubil läheb" üsna põhjendatud.
Võib olla nii, et avaldame soovi klubi liikmeks saada ja siis juba olles selline, aitame kaasa "heale minekule". Aga miks mitte ka nii, et liige veel mitte olles äratatakse huvi sisseastumiseks?
Ei ole päris nii, et osta mulle seep ja pese mind puhtaks, aga lihtsast liitumise reklaamist foorumi ülaosas on ka minumeelest vähevõitu.
Kui pole veel midagi erilist klubiliikumises toimunud, siis no problems, küll toimub kui aeg selleks küps. Aga meeldiv oleks siiski natuke infot omada, kasvõi tõestamaks, et me ei ole "kahes lehes".
Ja ärge nüüd palun rünnake, teema eeldab ikkagi asjalikku seletamist, mitte klubiliikmete erinevaid emotsioone

Kole on vaadata, et tekib olukord "klubi versus Ivomets".
Cyber, ei tasu ennast kuidagi solvatuna tunda, sest Ivometsa esimene küsimus oli täiesti põhjendatud ja küsimus, ma usun, vajaks ka asjalikku vastust, mitte kaitsepositsiooni.
"Kahte lehte" - mõte polnud ka mulle mitte uus. Kinnisest foorumist selline assotsiatsioon tuli, mis teha. Alati on nii, et kui 99% foorumist on kättesaadav ja 1% lukkude taga, siis tekivad mingid segased mõtted. Seda enam on küsimus "kuidas klubil läheb" üsna põhjendatud.
Võib olla nii, et avaldame soovi klubi liikmeks saada ja siis juba olles selline, aitame kaasa "heale minekule". Aga miks mitte ka nii, et liige veel mitte olles äratatakse huvi sisseastumiseks?

Ei ole päris nii, et osta mulle seep ja pese mind puhtaks, aga lihtsast liitumise reklaamist foorumi ülaosas on ka minumeelest vähevõitu.
Kui pole veel midagi erilist klubiliikumises toimunud, siis no problems, küll toimub kui aeg selleks küps. Aga meeldiv oleks siiski natuke infot omada, kasvõi tõestamaks, et me ei ole "kahes lehes".
Ja ärge nüüd palun rünnake, teema eeldab ikkagi asjalikku seletamist, mitte klubiliikmete erinevaid emotsioone

Nii repliigi korras mainin, et klubi liikmete arv on ca 50. Päris palju toredaid inimesi või mis te arvate?Algselt postitas: ivomets
...
ometi on nimekiri juhatusest ja liikmetest ... tundub, et presiidium on ennast ise valinud ja naudivad nyyd aupaistet...

- Cyber
- Kontakt:
Kui ei ole midagi öelda, siis pole vaja lõugu laksutada... ehk siis kui meil ei ole midagi raporteerida, siis pole mõtet ka "pressikat" teha..
Ehk siis... oleme istunud ja vähehaaval mõlgutanud, midagi asjalikku kokku pole lepitud. Alguse asi. Selleks, et end reklaamida, peaks aga olema esitada midagi, tegevuskava, arenguplaan, nimetage, kuidas tahate. Me peame iseendale selgeks tegema mingi suuna, pärast seda on võimalik meil ka kuulata nõuandeid-ideid kõrvalt.
Kui see on nüüd tähtis informatsioon, siis me orgunnime praegu suuremat klubisisest koosistumist, et just nimelt ülalpool nimetatuga tegeleda. Enne, kui me aga pole sellega maha saanud, pole meil mõtet ka kaagutada...
Mina lõpetan selleks korraks siin.

Ehk siis... oleme istunud ja vähehaaval mõlgutanud, midagi asjalikku kokku pole lepitud. Alguse asi. Selleks, et end reklaamida, peaks aga olema esitada midagi, tegevuskava, arenguplaan, nimetage, kuidas tahate. Me peame iseendale selgeks tegema mingi suuna, pärast seda on võimalik meil ka kuulata nõuandeid-ideid kõrvalt.
Kui see on nüüd tähtis informatsioon, siis me orgunnime praegu suuremat klubisisest koosistumist, et just nimelt ülalpool nimetatuga tegeleda. Enne, kui me aga pole sellega maha saanud, pole meil mõtet ka kaagutada...
Sellisel juhul ei peaks teemat alustama süüdistustega "aupaistel peesitamisest" jms. Kuidas küsid, nõnda vastatakse... Olen täiesti kindel, et üherealise küsimuse peale "kuidas läheb??" oleks tulnud palju kiirem ja konkreetsem ja ilma igasuguse fleimihõnguta teema. Et internetifoorum ei võimalda edasi anda ei sinu näoilmet ega kõne tooni küsimise hetkel, siis tuleb ennast ka nii väljendada, et selles mitmeti aru ei saadaks.Algselt postitas: ivomets
tegelikult on ju nii, et kõiksugu toone saab maha keerata ja juurde keerata ja isiklikuks minna ja lahmida ja asjadest erinevalt aru saada.
Mina lõpetan selleks korraks siin.
Aga mis vahet seal on,kes korraldab????Algselt postitas: spike
muuseas kas tilsi lastekodu asi on klubi üritus või foorumiliikmete teema? kas kiirendusi korraldab klubi või foorum? kas kokkutulekuid korraldab klubi või foorum?
Minu meelest järgmine igavusest vms. sünnitatud teema:bs:
Tükk aega polegi juba olnud mingit vahutamisejura....
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...