Suurte poiste mänguasjadest (RC autod)

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Algselt postitas: NO FEAR
Algselt postitas: Eleri
Ni ja ei valetata ju kui õeldakse et mehed jäävad igavesti lasteks:P
Niisama nokin kuna enda närvikava ei luba neid mänge mängida:D

Kusjuures ma kinkisin lapsele sellepärast NIKKO puldika...:freak:
OT: Need Nikko kahekiiruselised on täitsa karmid! Poisi Hummeriga sai asfaldil väga edukalt kannakat teha. Kahjuks lendas hummeri kabiin küljest ära ja reduktor on ribadeks. RIP. Kelle käes ta lõplikult laiali lagunes - sellest vaikib ajalugu.

Muideks, kas keegi teab kui tõsiselt tasub suhtuda oomipoes müüdavasse autosse http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=TRCV3
Või peaks ikkagi mõne nimega tootja auto poole vaatama? Näiteks Inferno Zaboon 4WD EP RDS? Pood.hobikeskus.ee ütleb hinnaks 1000krooni rohkem.

Lisatud failid
roomlane

VM müüb ka puldikaid
55581286
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Mul on see 1:43 mõõdus 9-3 SC. noh.. lahe pisike auto aga ega ta sõitmiseks väga ei ole..:) Lastel esimeseks harjutuseks raadio teel juhitava auto maailmas.
Algselt postitas: roomlane
VM müüb ka puldikaid
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
tõh

Algselt postitas: Cyber
Mul on see 1:43 mõõdus 9-3 SC. noh.. lahe pisike auto aga ega ta sõitmiseks väga ei ole..:) Lastel esimeseks harjutuseks raadio teel juhitava auto maailmas.
Algselt postitas: roomlane
VM müüb ka puldikaid
1:43 mõõdus juhtmeta puldikas? : O
pilti? kust ostsid, palju maksis?
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

Ma sai endale 1:20 9-3 SC VM hind on tiba alla 500.- Kannatab selle masinaga ka parketi peal drifti lasta:D Ennekuulmatu tagaveoga Saab.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

right.. minu paha.. mingi mälestus oli, et on 1:43, tegelikult on ilmselt ikka see 1:20, mida Rantto mainis...(ma olen nendes mõõtkavades võhik pisut..;) ) Ostsin teise Rootsist, SAABfestivalilit mingi 100 SEK-i eest vist...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
triibutu

Algselt postitas: qdwin
OT: Need Nikko kahekiiruselised on täitsa karmid! Poisi Hummeriga sai asfaldil väga edukalt kannakat teha. Kahjuks lendas hummeri kabiin küljest ära ja reduktor on ribadeks. RIP. Kelle käes ta lõplikult laiali lagunes - sellest vaikib ajalugu.
Muideks, kas keegi teab kui tõsiselt tasub suhtuda oomipoes müüdavasse autosse http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=TRCV3
Või peaks ikkagi mõne nimega tootja auto poole vaatama? Näiteks Inferno Zaboon 4WD EP RDS? Pood.hobikeskus.ee ütleb hinnaks 1000krooni rohkem.
Kardetavasti lõpetab see oomipoe mänguasi koos Hummeriga samas prügilas. Soovitan soojalt tõesti pigem hobiklassi mudelite poole vaadata, emotsioon on vägev ja kõik jubinad on varuosadena saadaval ja eraldi vahetatavad. Uurida võiks näiteks HPI poodi ja ka foorumit (seal põhiline automudelistide foorum ja kuna mudelite valik on megasuur siis nõuküsimine ei tee paha) või siis pistiku oma (müüvad Losi mudeleid, kuigi põhirõhk on lendavatel asjadel).
PS. Ise kärutan oma poistega juba mõned aastad aeg-ajalt HPI Savage 25-ga, kui ralliisu tuleb. Mingi ettekujutuse selle järeltulijast saab siit ja siit. Elektrikaga oleks tegelikult lihtsam, need odavamad kah. Mõtlen just, et kas peaks ühe väiksema elektrika, näiteks LRP Shark-i, kah ligi haarama.
PPS. Kyosho mudelid olevat head, aga foorumitest on jäänud mulje, et varuosade ostmiseks pidavat noore pere laenu vaja olema.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Tänud Sulle Triibutu!

...hea et mu poeg veel saabneti ei loe...
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Eriti räige ju. Need videod, hpi lehel. Rehv suitseb (või mis krt seal suitses) ja koguaeg külg ees. Õliga amordid, pidev nelivedu jne. Talv tulekul, pakutavate rehvide hulgas võiks ka piigid olla:P
snowguy

mul töökaaslane toksis ise naelakesed piikideks alla:P
triibutu

Ei rehvid tavaliselt ei suitse, vähemalt mitte offroad masinatel. Suitsu tuleb ikka sumpsist, suuremad asjad ikka nitromootoritega.
Õliamordid on vastavalt soovile ja/või rajale häälestatavad eri viskoossusega õlide ja erineva läbilaskega kolbide kasutamisega. Lisa sinna reguleeritava pingega progressiivsed vedrud, täelikult reguleeritavad sildade kalded ja kokkujooksud jne, 3x planetaardifferentsiaalid, mille tööd omakorda eri viskoossusega õlidega tuunitakse, soovi korral on isegi Torseni diffrid saadaval. Sisepõlekatel tavaliselt liigutab seda 7-8 kg masinat 2-3 hobujõudu, elektrikatele ka igasugu harjavabasid tuuningumootoreid saada. Pauerist puudus igatahes ei tule kummalgi, juhitavus kaob ammu enne :head:
Piikide kasutamine ei ole vähemal võistlustel lubatud, on nii pealtvaatajatele kui rajamehhaanikutele ohtlikud :nono:
Kasutaja avatar
NO FEAR
Säärane Mulk
Auto: päris mitu...

http://toru.ee/view/ae0ccfc35000
http://toru.ee/view/bc242899faeb

need on minu mänguasjad...
kahjuks ei ole autod, hoopis traktorid on aga samuti sisepõlemismootoritega ja teevad hüppeid.
Vasta