iPhone

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Kasutaja avatar
wyxx

iPhone

Mõtlesin, et teeks siin kah selle teema. Nimelt muretsesin Netikulleri kaudu endale 4 Gb isendi 5400.- EEKi eest.

Olen väga rahul- lihtne ja loogiline kasutada. WiFi kaudu veebis istumine on kiire ja täpne. Puutetundlik ekraan toimib ideaalselt, aku kestvus keskmisel kasutamisel 3 päeva- selle sees veebis surfamist, veidi Youtube's istumist ja lihtsalt tööd- helistamist jne.

Tore võimalus lisada erinevaid app'e ehk programme, valik suur ja lai. Alates naistele mõeldud abivahendist- kalender, päevad jne. on vihjeks;) lõpetades jumal teab millega.

Toon mõned lingid kah-

Eestikeelne arutelu iPhone teemal

Valik programmidest, mida võimalik lisada

iPhone modimine, lahtilukustamine jne.

Veel lahtilukustamisest

Kui on küsimusi, siis püüan vastata, niipalju kui hetketeadmised lubavad.

Siiamaani olen eelistanud Nokia't, proovides vahepeal ka Siemens'i, Ericsson'i, Motorola tooteid. Samas maksab korralik Nokia erinevate tööks vajalike funktsioonidega ca. 5000.- kuni 13 000.-

5400.- ühe toreda tomiva multifunktionaalse Apple'i eest on väga hää hind minu jaoks.

Nüüdseks on saadaval küll 8 GBsed versioonid aga esimene kokkupuude Apple'ga ei jää kindlasti viimaseks- telefoni, menüüde jne. kasutamine oli käpas ca. 10 minutiga- minu jaoks äärmiselt tähtis point.
Eelnevate variantide näppimine ja selgeksõppimine on tulnud küll vaevaliselt- võib-olla on siin süüdlaseks minu enda taipamatus aga iPhone oli minusugusele vennale küll toredaks üllatuseks-kingituseks.
Kasutaja avatar
spike

sellega on nüüd nii, et vastavalt säädusele ei tohi eestis üleüldse võrgulukuga telefone enam müüa. teisest küljest - lahtimuukimine pole ka päris seaduslik.

aga kuidas toimub bluetooth ühendus? kuuldavasti toimib see vaid handsfreega ning mingit failivahetust sealt teha ei saa? (naised saunas kõnelesid...)
Kasutaja avatar
wyxx

Ausalt öeldes pole seda veel kasutanud, aga proovin ära, siis annan teada.

Mis puutub lahtilukustamisse, siis kuuldavasti on see kuskil lubatud (Ameerikas kindlasti). EL seadused aga ei luba lukustaud telefone üldse müüa. Prantsusmaal müüki tulnud telefonid on minu teada juba vabad.

EDIT: bluetooth sisse lülitatud, teine telefon leiab minu oma ülesse aga minu oma jääbki seadmeid otsima- nähtavasti on handsfree omamine vajalik.
fofa

Kas keegi teenusena nende lahtihammustamist kah kuskil pakub, muretsesin 2x8GB Bostonist ($399 tükk :)) aga ei ole aega nendega eriti majandada-leiutada kahjuks hetkel. Kuuldatavasti pidi nüüd softipõhine hack töötama, aga ei ole viitsinud veel 80lk pikkusi vaidlusi foorumites läbi lugeda.

Äkki keegi tehnoloogiliselt helge pea ja vajalike riistadega tegelane viitsiks asjad EMTi võrgus käima utsitada, tasuks hea õlle, konjaki või lausa cashiga? :beer:
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ma nüüd ikkagi ei saa aru, miks peaks iPhone (või misiganes telefoni) supporti läbi Saabifoorumi hakkama ajama? Haakub see kuidagi Saabiga või on päevapoliitiline teema või puudutab kuidagi paljusid? See teema ei haaku küll kohe mitte kuidagi siinse temaatikaga.

PS ameeriaks justnimelt see lahtikatkumine lubatud EI OLE, müüakse ju ainult ühes võrgus töötavaid isendeid.
EMT võrgus töötavat isendit olen ise peaos hoidnud.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
wyxx

Vastan- Ameerikas on lahtilukustamine lubatud ja seadusevastane kohe kindlasti ei ole. Mis sellest, et at&t vorguga on asi seotud.
Kui arvad, et see teema kuidagi Saablastele ei sobi ning seda enam siia foorumisse ei sobi, siis vajuta punast nuppu nimega delete voi kuidagi teistmoodi ja kustuta siis see teema. Tahtsin omalt poolt veidi infot anda.
tsau
fofa

Algselt postitas: Cyber
Ma nüüd ikkagi ei saa aru, miks peaks iPhone (või misiganes telefoni) supporti läbi Saabifoorumi hakkama ajama? Haakub see kuidagi Saabiga või on päevapoliitiline teema või puudutab kuidagi paljusid? See teema ei haaku küll kohe mitte kuidagi siinse temaatikaga.

Cyber, palun hoia oma adminnimisel siis ühtset joont. Näiteks paari päeva taguses PS2 teemas võtsid sa ise kasutajana häälekalt sõna, mis oma olemuselt ei erine kuidagimoodi antud diskussioonist!

Peale paariaastast reaalset adminitööd julgen ma küll teemale peale vaadata ja otsustada, kas ma jätan selle ellu või mitte. Ostu-müügi alateemas suppordi pakkumine telefonile vs lobateemas playstationi laenamine on minu jaoks piisava vahega asjad selleks.

Tänan tähelepanu eest,
Cyber
Vasta