Soov osta Saab 9-5 3.0 TiD

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
Karlsson

tere olen vaadanud 9-5 2001-2002 3.0Tdi masinaid ja oleks soov osta.aga foorumit lugedes ei kiideta seda 3.0 diislit,küsimus et mis kilometraasi pealt see mootor siis aiataha läheb ja kas see viga on remontimise teel leevendatav või peab ikka mootori vahetama ja kui mootor vahetada kas need on juba parandatud versioonid või ikka sama veaga mootor,Kuna paaril tuttaval on need 3.0 diislid ja nemad ei kurda midagi masinad siis 2001 ja 2002 aastast.Vahetavad õli ja sõidavad.Aitäh kes vastata viitsivad.
Artsu

Tere!

Soovitan soojalt! Ise just 3 nädalat tagasi ostsin sellise isendi. Aasta passis 2001 aga Vikingust äeldi, et mu auto on ikkagi 2002-st aastast. Väitsid et 2001 ei toodetud veel selliseid. Seega arusaamatu mulle, et kuidas mul passis 2001 kirjas on...
Aga muidu olen väga rahul. Mootor diisli kohta suht vaikne ja meeldiva häälega(erinevalt siis 2.2 liitrisest). Minek on ka ülihea. Keskmine kütusekulu on ka seni 8 kandis olnud. Palju lühikesi otsi millal mootor ei jõua korralikult soojaks minna. Muidu peaks veelgi väiksem see kütusekulu olema.

Edu otsimisel!
suur

Algselt postitas: Artsu
Aasta passis 2001 aga Vikingust äeldi, et mu auto on ikkagi 2002-st aastast. Väitsid et 2001 ei toodetud veel selliseid. Seega arusaamatu mulle, et kuidas mul passis 2001 kirjas on...
Siin on nüüd 2 mõistet: mudeliaasta ja väljalaskeaasta. Teatavasti algab mudeliaasta (Model Year) tegelikkusest pisut varem, mistõttu ongi sul 2001a lõpus registreeritud 2002 aasta mudel. Siin foorumis küll selliseid masinaid.
Sai vist keeruliselt selgitatud, aga ehk said sotti.

3,0 disladest niipalju, et osta vaid KEHTIVA GARANTIIGA masin ja hoolda seda viikingis. Garantii kehtivus tee enne ostmist VM'is kindlaks. Siin foorumis on juba mitu sama mootoriveaga õnnetut ning vähemalt üks õnnelik (kes sai modra tehase kuludega vahetatud).
Artsu

Tänud Suurele selle mudeliaasta ja väljalaskeaasta lahtiseletamise eest! Igastahes nüüd on asi ka mulle selge.:drive:
Vasta