Mu SAABi raadio ei tee ühtegi piiksu.
Käisin poes. Sinnasõites oli kõik ok. Hakkasin koju sõitma, siis pärast käivitamist enam mitte üht piuksu. Samuti ei tee suunatuled tik-tak ja parkimisassistent ei tee piiksu, kui tagumise käigu sisse panin. Ülemine display ei näita raadio kohta ühtegi infot (pime), cd ei tee ka häält. Samuti ei saa raadiot cd-le ümber lülitada (lisadisplayl lubab küll raadiokanaleid vahetada, kuid 'radio off' ei toimi). Muud asjad toimivad.
Ühesõnaga mitte üks heli ja kuna raadio ei luba end off-ida, siis on see ka lolliks lännu. Mis võis juhtuda?
9-3 raadio vait
- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
tead, mul oli ka sama häda ja lahenduse tõi uus kaitse, mis kuskile esikapotialla läks.
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Ega täpselt ei tea enne,kui "ülemmõistus" su masinale külge pistetakse(ja alati ei aita seegi).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Õige jah, isand Trionic, 'ülemmõistuse' omaja juurde nagunii vaja minna - ei meeldi sõita sellises surmavas vaikuses - viga vaja tuvastada ja likvideerida.Algselt postitas: Trionic
Ega täpselt ei tea enne,kui "ülemmõistus" su masinale külge pistetakse(ja alati ei aita seegi).
Edit:
Täna mängis raadio nagu vana mees!

Nagu poleks kunagi midagi viga olnudki. Eile olid kõik helid kadunud. Ma ei sõitnud täna, käisin vaid käivitamas, et motori kõrvalist heli lindistada.