Enam nii ei tee..

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
Nublik
Saabiklubi liige
Auto: 9-5 Aero; 9-5 2.3t; 9000 2.0t; V70 AWD

Tegin natuke lollust ja ületasin kiirust ning jäin tibake vahele ka.. Esimest korda kiiruse ületamisega. Masendavalt palju oli üle tegelikult, esimese korra kohta, aga see selleks. Enam nii küll ei tee. Ma loodan. Olen siiski suhteliselt rahulik liikuja.
Vigadest õpitakse.

Tegelt on küsimus selline, et kas keegi teab midagi sellest, kui saata politseisse vastulause kiri, et kergendada asjaolusid natuke.. Kahetseda sügavalt näiteks?
Et kui kellelgi on kogemusi siukse teemaga, siis võiks tiba aidata.

Kui suur on võimalus, et see aitab midagi üldse?
Sest noortele pannakse vist täiega ikka..

Sõitke korralikult.. :wise:

Lollus.
Eleri

Jah see kiri aitab, aga mitte halamine.
Mida müstilisema ja lollima vabanduse suudad välja mõelda seda parem.

EDIT: kui sa kanepilehega sõidad siis kahtlen su pääsemislootuses.

Aga ma olen alati ja igavesti pessimist:)

E2: jah saabotska oli küll. aga ära nii ka nüüd ütle vaevalt sul endal puhas see südametunnistus on. esimene kivi visaku....
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
saabotska
Auto: SAAB 9-5 1.9TiD `08

Kas sellel nädalal mitte ei olnudki mingit kampaaniat kiiruseületajate tabamiseks? Kui ma siiski õieti mäletasin siis pole sul mingeid pehmendavaid asjaolusid, kõigile lubati täie rauaga väänata:gun:
Ja õige kah!
EX: SAAB 9000 CD 90`
SAAB 900 GLS 78`
SAAB 99 GL 81`
saab9-3

Suvisest tsiklihooajast ka kahjuks kogemus olemas. Vastulauset on ikka mõtet kirjutada, vähemalt mina kirjutasin, iseasi, kui palju sellest kasu on. Mul oli ka siis esimene ja ka masendavalt palju üle. Väga loll olukord oli, mida ma ka seal vastulauses selgitasin. Karistus oli ikka suht. karm. Suurem karistus, kui samal ajal Savisaar sai suurema kiiruseületuse eest.

Nüüd sõidan korralikult :)
iisak

Omal nahal korduvalt järgi proovitud see vastulause-efekt.
Mida selgemalt ja konkreetsemalt enda tegu selgitad seda suurem tõenäosus,et karistust kergendatakse. Seda enam,et sul eelnevaid rikkumisi pole(sinu jutu järgi). Just nimelt selgitad mitte ei halise või õigusta ennast.
Ja nagu Eleri ütles...
Moraalijutlust pole vaja. Eestimaal ei ole inimest,kes kiirust poleks ületanud.Need kes trahvi pole saanud-nendel on lihtsalt vedanud. Nii,et ärme hakka siin endale tuhka pähe raputama.:gun:

Iisak@paadunud kiiruseületaja...:fight:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

räägi ikka numbritest kah.
kas 30 alas 60 ga??
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
Nublik
Saabiklubi liige

Ei räägi siin numbridest midagi eriti. Maanteel juhtus see. Sai ühest mööda sõidetud ja siis natuke juurde antud, tuju oli siuke halva poolne ka. Suhte probleemid. Sitt vabandus tegelt, aga jah nii ta oli. Ja siis kuskil põõsas keegi ootas ja sealt ma siis mööda lendasin.
Kasutaja avatar
Rästas

Valitsus kiitis 13.12.07 heaks jusiitsministeeriumi poolt koostatud seaduseelnõu, mille järgi hakatakse liiklusalaseid riikumisi oluliselt rangemalt karistama.

Kiiruse ületamise eest kuni 20 km/h saab karistada senise 10 trahviühiku (600 krooni) asemel kuni 30 trahviühikuga (1800 krooni).

Kiiruse ületamise eest 21-40 km/h saab karistada senise 50 trahviühiku (3000 krooni) asemel kuni 100 trahviühikuga (kuni 6000 krooni), võimalik on ka põhikaristusena juhtimisõiguse äravõtmine kuni kuue kuuni.

Kiiruse ületamise eest üle 40 km/h saab karistada lisaks senistele karistustele ka põhikaristusena juhtimisõiguse äravõtmisega kuni ühe aastani.

Edit (täpsustan):
Muudatuste jõustumine sõltub sellest, millal Riigikogu seaduse vastu võtab, kuid valitsuses heaks kiidetud eelnõus on kavandatud seaduse jõustumine üldises korras, välja arvatud joobes juhtimist puudutavad muudatused, mis peaksid jõustuma 1. juulil 2008. Eelnõu seadusena vastuvõtmise ning jõustumise vahele peab jääma piisav aeg, et jõutaks hankida tõenduslikud alkomeetrid ning välja töötada vajalikud rakendusaktid.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

siis sul ei olndki midagi erilist....:headbang:
ja ega trahvi puhul see ei loe, et sul just kiiruseyletamist pole olnud. trahv on trahv. kasvõi parkimise eest
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
snowguy

sellest kirjast usun et on abi eelkõige sinu enda enesetundele jõuluajal...karistus sõltub siiski jala raskusest

ka mina olen siin paari esimese kuuga oma masinast kolmekümne alas 90 välja pigistanud kuid siiani on vedanud ja proovin ennast siiski talitseda

häid pühi
Kasutaja avatar
Nublik
Saabiklubi liige

Üle 40 km/h tunnis oli ilusti üle, seega on siis kõige magusamat oodata. Õige ka vist. Ega need noored vist muidu ei õpi ka. Jaanuari lõpus saan otsuse kätte. Nii kaua on millele mõelda.
Selle kirja ma vist teen ikka ära. Mis vormis see saata tuleks?
iisak

Lihtkiri A4 peal.
Pealkirjaks Vastulause ja siis sinna kindlasti ka protokollinumber kirja.
Lõppu kindlasti: "Kahetsen sügavalt tehtut ja olen teinud toimunust omad järeldused. Palun mind mitte karistada seaduse täie karmusega."
M.O.T.T.
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
Eleri

vastava asukoha Politseiprefektuurile kuupäev

Seletuskiri?

bla bla

Luugupidamisega
Nublik

pane minu ja iisaku textid kokku ja saad 5+, istu:P
Kasutaja avatar
Rästas

Algselt postitas: Nublik
Üle 40 km/h tunnis oli ilusti üle, seega on siis kõige magusamat oodata. Õige ka vist. Ega need noored vist muidu ei õpi ka. Jaanuari lõpus saan otsuse kätte. Nii kaua on millele mõelda.
Selle kirja ma vist teen ikka ära. Mis vormis see saata tuleks?
Sisaldada võiks järgmisi andmeid:
isikuandmed & kuupäev, alus (protokoll või mis asi sulle kohapeal anti), asjaolud (mis juhtus/milles seisnes rikkumine), põhjendus (miks? või mis rikkumise tingis), pretensioon või palve lõppsõnana.

Edit: Vastulause tuleb esitada aadressil, mis on märgitud väärteoiprotokolli ülemisse vasakusse nurka (kui väärteoprotokollil ei ole teistsugust informatsiooni). Oma argumentide tõendamiseks on mõistlik esitada ka dokumentaalsed tõendid - elukohatõend rahvastikuregistrist, tööandja iseloomustus, misiganes tõendid selle kohta, mis sa sinna kokku kirjutad.

Mind ei ole rikkumise eest kinni peetud, trahvi pole saanud ja vastulauset pole kirjutanud. Edit tekst (aadressi kohta) pärineb netist.
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala

Aitame sul koostada härdat palvet.
alguse tegin lahti, nyyd aidake ja muutke ja parandage...

Härra Politsei! Täna Ma olen vaevas!
Häbistatud olgu Minu nimi. Sinu tahtmine tulgu.
Sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal.
Meie igapäevast leiba andku sulle su töö ja huligaanid.
Ja anna mulle andeks minu kiirus,
sest see ei olnud veel suurim, mis saanuks.
Ja ära saada mind vangistusse,
ja päästa mind ära trahvist.
Sest Sinu päralt on võim ja vägi ja mu load igavesti.
Aamen.

NUBLIK
S9K
Leidur Leo
Auto: Maserati Quattroporte

Hmmm? Siiani olen aru saanud, et trahvi maksmine ei muuda mitte midagi. Külma kõhuga maksad ära ja ongi kõik. Pärast maksmist lased samamoodi ikka edasi. Kui auto käest ära võetakse siis see juba paneks ka mõne rikkama vana kohe mõtlema. Mina isiklikult selline, et kui olen trahvi saanud ja asi on kenasti lahti seletatud miks sain, siis vastu ma vaidlema ei hakka. Maksan selle eest, mille eest sain.
saab9-3

99,9% kindlusega saad sa Nublik proovida, kuidas on ilma autota liikuda vähemalt kuu aega. Olenemata vastulausest.
Kasutaja avatar
D116
Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW

Palu, et jalameheks talveks ei saaks. Sellise ületamisega võetakse juhiload ka ära 3 kuuks.
__In Boost We Trust__
Eleri

Üldiselt elus on nii, et mis tulema peab tuleb nii kui nii.
Täna, et oled elus ja et kiiruse ületamise ajal ei old ei põtra ei jalakäijat. Ei sattunud sa vastassuunavööndisse ei juhtunud avariid.
Tegelikult läks sul hästi.
snowguy

saada politseinikule jõulukink või saada oma protokolli numbriga kiri jõuluvanale ehk halastatakse
Kasutaja avatar
rantto
Saabiklubi liige
Auto: Mälestused

OT Minu puhul oli päras hea, et radarisse lendasin. Siiamaani pisut ületades lööb pildi silme ette, kuidas Läti korravalvur põõsast välja jookseb. Üle oli toll hetkel 100. Uhke ma selle üle pole, Läti riigitulusesse 3,4K krooni ja "lube pole" nende valdustes veel kuu. Kuskil ikka nihkus midagi omale kohale tagasi ja aitab lollustest.
Häid pühi!
Kasutaja avatar
Nublik
Saabiklubi liige

Selles olen ma juba suht kindel, et load lähevad mingiks ajaks. Ma loodan,et mitte väga pikaks ajaks. Autoga tore sõita ikkagi. Kõige rohkem ma kardan vist seda, et palju ma trahvi võin saada. Tegelt ma ei teagi, mida ma täpselt kardan selles asja juures.
Tobe tunne on kuidagi.
Kui hull asi politsei silmis kiiruse ületamine üldse on?
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Jook on hullem, seejärel kohe kiirus. Ega see vastulause midagi hullemaks ei tee, aga suur tõenäosus on, et midagi ei paranda ka, eriti arvestades hokikoondise silte ...

Ivometsa varianti parandaks:
Sest Sinu päralt on võim ja vägi ja MU load igavesti.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Martin460

Minul oli kunagi juhus sõita laenatud autoga millel oli ülevaatus läbi saanud.Pärast nn. komisjoni jutule minnes sattusin hr. Villu Vane juurde.Rääkisin ausalt ära kuidas llugu oli.Tulemuseks isalik noomitus ja 0,- trahvi.Ausaltöeldes selle mehega vestlemine kasvatas rohkem kui mingid trahvirahad seda oleks teinud.
Kasutaja avatar
Nublik
Saabiklubi liige

Et äkki võiks politseisse natuke isegi kellegi jutule minna?
Vasta