Kell 17. 55 veeres auto puksiirikastis Troostauto hoovi
Kell 19.30 sõitis auto omal jõul uue pumba abil kodu poole...
Ma ütleks, et sihukest asja ei ole olemas.
Aga on...

Mis asja olemas ei ole, aga on?Algselt postitas: hoclines
Täna kell 17.15 andis Vabaduse puiseteel otsad minu 9000 bensupump (krt ei mingit ettehoiatamist...)
Kell 17. 55 veeres auto puksiirikastis Troostauto hoovi
Kell 19.30 sõitis auto omal jõul uue pumba abil kodu poole...
Ma ütleks, et sihukest asja ei ole olemas.
Aga on...:notworthy::notworthy:
See oli siis Svenska Troostbil ABAlgselt postitas: dohman
Üks kord sellel suvel juhtus Rootsis ühe 9-5ga samasugune lugu, oi-oi kui kiirelt saadi pump vahetatud ja laevale jõuti õigeaegselt.
On lihtsalt selliseid häid inimesi![]()
Kahjuks jah pole meie töökas kollektiivis keegi sellise neliveolise monstrumi remondikoolitust kalli raha eest enesele hankinud:red: . Aga eks me parandame endid,kui sa veinise peaga vastu seinu sõitmise lõpetad;) .Algselt postitas: qdwin
Ma tulin ka autoga kohale, et äkitsi saaks sildu reguleerida. Pikalt saadeti. Omast arust tulin täiesti normaalse autoga: neli ratast, mootor, kahe silla vedu, kiirendab mis hirmus jne. Imelikud inimesed seal.
Aga vähemalt lubati kogu mendelejevi tabelis sisalduv maha küürida.
Ma olen õnneseen selle üle, et mu Saabil ei ole midagi nii kapitaalselt ära surnud, et oleks reanimeerimist vajanud. St probleeme on olnud, kuid igal ajal on telefonitsi nõu antud ning väiksem asi juhendamisel ära parandatud (näiteks käivitamine kapoti all kirjaklambri abil)Algselt postitas: hoclines
To: Rästas
Said vist enda arust killuga maha???
Näita näpuga sellele teenindusele kes sind lambist õhtul kell 18. oo ette võtab?
Ehk on Sul selliseid kogemusi paljude firmadega, eks siis oled õnneseen.![]()
Algselt postitas: ivomets
muidugi õigus, et vahetustega töö ja laupäevad ka veel sinna juurde, kuis muidu see lakis olev kolmas tõstuk poole aastaga vabaks saaks???:thumb:
Algselt postitas: TGB
Kui Saabiklubile mõistliku soodustuse saaks siis võiks ju TROOSTAUTO UUDISTE lingi pealehele panna. Seni ei oska sealt värvilisest virrvarrist keegi midagi otsida, kui just sõitmist segavat häda juba käes ei ole!
Algselt postitas: napoleon
Mis siis juhtus? Kliente on vähe, ettevõtmine ei tasu muul põhjusel ära või on midagi uut põnevat/tulusat/... silmapiiril?
Algselt postitas: muuseas
ehhhhh. ja mul just läheks punasele kaunitarile ABI vaja... kas nüüd pole ei kohta ega tegijat enam???((
Algselt postitas: T&P
kui juba teha, siis teha..
nimelt täna, meie Tallinna aukudes sõites, kuulsinesisillas imelikke kolksusid. Tooksin hea meelega kontrolli ning ühekorraga vahetaks ka vedrud (Eibach) ja amordid (Koni FSD) välja.
Mis see kokku võiks teha ja millal aega on?