Mäluga peegel ei liigu korralkult...

Vasta
postiljon

esineb yks väike viga. nimelt kui soovin istet oma asendisse panna, siis peegel ei liiguta ennast korralikult välja, pean seda nupudega pidevalt uuesti paika seadma või istme mälunuppu mitu korda toksima.
samas kui naine valib oma salvestud asendi, liigub peegel kooralikult oma kohta tagasi. ei tea mida ma peaks sellest välja lugema :P
kas on võimalik peeglit kuidagi lahti võtta ja ntks õlitada, variandid?

tänud ette!

P.
Trionic
Saabiguru

Mälupesade lüliti istme küljes võiks sellist anomaliat põhjustada.
qdwin
Jaan Tatikas
Auto: 9-5 Aero
Kui naine või Hemi on lahked siis Klassik ja tonnine või veel mõni Aero

Hoiad Sa ikka niikaua mälu nuppu all, kuni kogu liigutamise protsess käib lõpuni?
postiljon

hoian jah, peegel on esimene mis reageerib, siis iste. kahjuks peegel poole protsessi pealt lõpetab tegevuse. siis jääbki 2 varianti kas peegli nupude abil panna paika või aitab vahet kui oma 5-6 korda toksida istmenuppu :wtf: teine variant ei ole tavaliselt väga tõhus...
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Salvesta oma settingud kolmandasse pessa siis ja vaata kas asi kordub...
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Trionic
Saabiguru

Algselt postitas: postiljon
hoian jah, peegel on esimene mis reageerib, siis iste. kahjuks peegel poole protsessi pealt lõpetab tegevuse. siis jääbki 2 varianti kas peegli nupude abil panna paika või aitab vahet kui oma 5-6 korda toksida istmenuppu :wtf: teine variant ei ole tavaliselt väga tõhus...
Ikka see lülitite teema...
Kasutaja avatar
ecopower

OT: Mida see väike nupuke peeglite küljes teeb...üks on vasak -parem lüliti, siis on peeglite liigutamise nupp, aga on üks imepisike nupuke veel, kuid mu saksa keel pole nii hea,et pihta saada raamatust mida see konkreetne klahvike teeb..
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Aga kirjuta siis saksa keeles see siia..:) või siia ja vali "German to english" näiteks.
Algselt postitas: ecopower
OT: Mida see väike nupuke peeglite küljes teeb...üks on vasak -parem lüliti, siis on peeglite liigutamise nupp, aga on üks imepisike nupuke veel, kuid mu saksa keel pole nii hea,et pihta saada raamatust mida see konkreetne klahvike teeb..
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
ill
Saabiklubi liige

Kas see nupuke mitte ei keeranud peeglit tagurdamisel alla, et ikka oleks äärekivid hästi näha?
iisak

Kui selle alla vajutad siis keerab tagurdamisel parempoolse peegli alla natuke.
Et äärekivi näha oleks:wise:
Ill võitis nobedate näppude vooru:red:
Anything less than 1 BAR (14.7psi) is not boost. It's a vacuum leak...
postiljon

mida siis kokkuvõtteks võite soovitada. mida pean seal siis äravahetama?
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

trionic pagan, miks sa mulle sellest lülitianomaaliast ei rääkind, kui ma nagu hunnik häda te juures selle problega käisin ja me techiga otsisime, mis kamm on :) Järgmiseks hoolduseks on siis üks lisatöö juba olemas :D
Vasta