Turvapatjade ennistamine
- Fanfarist
- Auto: 9000 varuosad ja 9000 Juubeliaero, Olds 98 1970.
- Kontakt:
Tere, kuna minu 9000-l olid algusest peale turvapadjad lahti, olen mõelnud need taastada, kuna autoga olen muidu väga rahul. Praegu oleks mul saada mõlemad padjad, vaja veel teada, mida veel vaja on. Kas ninaosas on miski padja andur ka kuskil? Auto mul eriti katki polnud, stange oli natuke viltu, tuled ja plekid olid terved. Küsin ka, kas siinsetest foorumlastest on sellise keegi sellise ürituse läbi teinud ja kus seda tagasipookimist teha saaks?
Taastada pole siin midagi.Asendada saab küll.Tootmisaasta oleks ülitähtis,kuna süsteemi pidevalt täiustati.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Fanfarist
- Kontakt:
Aasta on 1996. Kui doonor pärineb 1995 aastast, võib probleeme tekkida? Tänan kasutaja timutit, kes mind juba veidi valgustas. Mõtlesingi asendamist, aga ei leidnud õiget sõna.
94 keskpaigast,kuni 98ni peaks kõik klappima.Ja ära turvavöid unusta.Kui padjad lahti on käinud,on ka turvavööde pingutite lõhkelaengud detoneeritud.
-
- Auto: Honda Civic 2.2ctdi 103kw 2009.a.
Algselt postitas: Trionic
94 keskpaigast,kuni 98ni peaks kõik klappima.Ja ära turvavöid unusta.Kui padjad lahti on käinud,on ka turvavööde pingutite lõhkelaengud detoneeritud.
et siis kõik turvavööd vaja välja vahetada?
Parem varblane katusel,kui nuga neerus
Ainult esimestel vöödel on eelpingutid ja ennem tasub vaadata,kas eelpinguti padrunid on plahvatanud.Ning löögiandur on viimaste aastate tonnistel ecu`s.See on ka ühekordselt usaldatav.
- Fanfarist
- Kontakt:
Kuna minu lammutaja ja ma ise ka ei tea, küsiks, kus täpsemalt löögiandur ja turvapatjade aju asuvad? Kuna nüüd tuli välja, et lammutaja ja minu armatuurlauad erinevat värvi, mõtlesin ehk kõrvalistuja padjast loobuda (kindalaekast on rohkem kasu ja naine-laps sõidavad niikuinii tagaistmel). Kas teise padja pistiku saab mingi takistiga ära petta, et süsteem töötaks?
- Fanfarist
- Kontakt:
Saingi turvanduse korda - vahetasin juhi turvapadja koos selle taga oleva juhtmega, turvavööde eelpingutid uksepostide sees ja nn. aju (löögiandur on seal sees). Kõrvalistuja padja asemele sobis kindalaegas, seal on takisti, 2 oomi, vist. Tartu Carringus toimus lõplik restart, SRS tule kustutamine. Tehtud!