saab 9-3, 2003

Soovid osta aga vajad nõuannet... Aita sõbral SAAB'i osta.
Vasta
punaposk

head abimehed :wise:,

mida ütlevad teie kõhutunded või teadmised selle 9-3 kohta?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

suhteliselt suure tehnika- ja autovõhikuna :red: ei suuda ma isegi täpsustavaid küsimusi formuleerida. seega. iga arvamus on oluline ja suhteliselt suure kaaluga.

appi.

ja suured tänud juba ette,

Kairi :drive: (käiguvahetusmomenti ärge sel emotikonil tähele pange)
joels

Ise olen sarnase suht sarnase 9-3 omanik kuskil neli kuud olnud ja võin enda siiani tekkinud emotsioonid edastada.
Esiteks kui plaanid 9-3 osta siis tee proovi sõit mõnel veidi auklikumal teelõigul (hetkel ei tohiks selle leidmine probleeme valmistada:wall:). 9-3 vedrustus on jäigema poolsem ja halvematel teedel põrutab ikka korralikult.
Teine mida võiksid arvestada on, et neil halvematel lõikudel salon nagiseb :wise: ja ikka tõsiselt nagiseb, sellega tuleks arvestada, et hiljem mitte pettuda.
Samas need on ka ainsad miinused mida oskan välja tuua, maanteel sõit on puhas nauding, istmed mugavad, püsib suurepäraselt teel, möödasõidud toimuvad probleemideta ning lisavarustus samuti üpris rikkalik:thumb:. Juhul kui plaan on Saabi klubisse ikkagi tulla siis ise soovitkas mõnda isendit 129kw mootoriga, küttekulu pea sama, samas minek parem ning tulevikus ehk kergem ka müüa:red:
Kahjuks endal auto veel nõnda lühikest aega auto olnud, ehk pikemal pidamisel on veel tähelepanekuid aga siiani olen autoga rahul ja lihtsalt aksepteerin neid üksikuid puudusi mis tegelikult ikkagi põhjustatud meie olematust teede kvaliteedist:wall:
suur

Selle auto muredest ja rõõmudest oli hiljuti Autolehes juttu.
http://autoleht.ee/node/964

Usun, et seekordne autoleht on üsna pädevat juttu kkirjutanud. Kasvõi juba sellepärast, et artiklis hinnangu andnud "omanik" ja "spetsialist" on üks ja sama mees ning ühtlasi Eestis saabiremmi alal üks Parimatest meestest
punaposk

mu austusavaldus :notworthy: abistajatele.
mure on saanud lõpplahenduse :).

Kairi
Kasutaja avatar
cilpkonn

Kas teemasse "Lugejate Autod" on lisa oodata? ;)
Vasta