Tere foorumlased. Kas keegi teab midagi sellest autost:http://www.veho.ee/web/?op=body&id=23
pole endal kunagi traktorit olnud ja sellest mootorist räägitakse jutte seinast-seina aga ei taha päris, sellist summat maha ka visata.
paluks abi 95 tdi
usalda aga kontrolli..müüja loomulikult annab ka garantii ..vigade loetelu olgu kirjas..kui seda pole, võid eeldada, et kõik on suurepärases korras
Alguses oli lisaks lingile mingi tapeet-pilt kah, mis monitorile ära ei mahtunud. Viimasel ajal olen laisaks muutunud ja ei viitsi reeglitele mittevastavaid pilte enam väiksemaks teha. Kustutan need lihtsalt ära. Eks see ole kasutaja enda viga, kui foorumi reegleid lugeda ei viitsi.Algselt postitas: Cyber
Ma usun, et sa mõtled siis seda autot.
Algse urli tagant sai ainult otsingu esilehe kätte.
käisn ka seda autot piilumas ja see ühe veho enda müügimehe auto ,väidetavalt naine sõitis. Olevat vahetatud ALL AUTOS umb 15 k eest varuosi peamiselt tagasillas ja esimesed pidurikettad ka. Esimen parem tulepesur puudu naisel olevat väike kõks olnud psur olevat tellitud. Stange on eest värvitud.Kuna tingida hinda ei saanud ja hind ei sisalda ka käibemaksu puudus mul edaspidine huvi. Ahvatlevaks tegi mulle auto see navi seade.Minumeelest on hind suht kõrge.Muidugi müügimehe suust tuli kuldmune kui hea auto see on. Enne ostu peaks laskma kuskil kontrollida ja vadata kui väike kõks sellega ikka tehti.