Autoks on 9000cs 2,3LPT automaat `95.
1. mure:
kohapeal seistes mootor jõnksutab, justkui vahepeal ei oleks kas süüdet või ei saa kütust kätte. Jätab korra ühe tursu vahele ja siis kohe pöödred umbes 100 võrra kõrgemale.
Millest see võib tuleneda?
2. mure:
kui kohapeal rooli pöörata ja siis lahti lasta, käib esisillas miski imelik kolks, mida on nii kuulda, kui tunda(talla all tekkib väike tõuge). Sõidu ajal pole ma seda tundun. Tunda on ainult kohapeal rooliga jännates.
Millest võib see tuleneda, kas on põhjust muretsemiseks?
kaks mure
Algselt postitas: karla_poiss
Autoks on 9000cs 2,3LPT automaat `95.
1. mure:
kohapeal seistes mootor jõnksutab, justkui vahepeal ei oleks kas süüdet või ei saa kütust kätte. Jätab korra ühe tursu vahele ja siis kohe pöödred umbes 100 võrra kõrgemale.
Millest see võib tuleneda?
Ilmselt tühikäigu mootor vajab puhstamist või turgutamist. Kasuta otsingut sellest on kõvasti räägitud. VÕit otsida ka sõna IAC
2. mure:
kui kohapeal rooli pöörata ja siis lahti lasta, käib esisillas miski imelik kolks, mida on nii kuulda, kui tunda(talla all tekkib väike tõuge). Sõidu ajal pole ma seda tundun. Tunda on ainult kohapeal rooliga jännates.
Millest võib see tuleneda, kas on põhjust muretsemiseks?
Rooli ots ehk?
Iga ratas veab and then some!
2. pinguta poolraami poldid üle.
-
pöörete probleemi tegelikuks tuvastamiseks tuleb siis meistrite poole pöörduda.
ma ise kahtlustasin kah rooliotsa, aga ei hakanud kohe autot üles upitama.
igastahes tänud soovituste eest
igastahes tänud soovituste eest

- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
pöörete probleemi tegelikuks tuvastamiseks tuleb siis meistrite poole pöörduda.
igastahes tänud soovituste eest![]()
Rooliotsad ei maksa palju ja kui sa neid ei vahetanud tuleb seda teha. Soovitan Sidem-i toodangut:facts:
__In Boost We Trust__
sitem-i šarniire vahetasin klassikul iga10-15 tuhande tagant,kuni avastasin,et tehases on määret nõelaotsaga vist pandud.Scan-tech pidas palju kauem.
- D116
- Auto: SAAB 9-5 2007 2.0T Biopower Vector ST4 218kW, CITROEN C3 Shine 2019 1.2 60kW
sitem ei ole SIDEMAlgselt postitas: saabu
sitem-i šarniire vahetasin klassikul iga10-15 tuhande tagant,kuni avastasin,et tehases on määret nõelaotsaga vist pandud.Scan-tech pidas palju kauem.

10-15k see tuleb välja, et sa neid vahetasid 2 korda aastas:?
Mis teedel ja kuidas sa sõitsid, nad kestavad ikka 2-3 aastat vähemalt.
__In Boost We Trust__
sitem ei ole SIdem,vaid Sidem on sitem.Põhiliselt sõitsin Tallinna teedel+Tartu maantee.