Toss käivitamisel
-
vaata eelnevaid postitusi. Võib ka kolvigrupp õhtal olla. Sama tüüpiline viga oli kasutajal Eugam.
Sai siis Saabik üle vaadatud. Turbo on korras! Tuulutusel oli üks klapp katki ja see sai asendatud (arvati, et võis selles asi olla). Öeldi, et sõidaksin mõned päevad ja kui käivitusel ikka tossama jääb siis on kas kolvirõngad või mingisugune tihend. Eks paistab

Tossab ikka 
Lasin nüüd kolm tundi seista ja enam ei tossa. Kas äki targemad oskavad spekuleerida, et kas vigase tuulutuse (sai korda tehtud. puhastatud) mõjul kogunes kuskile saasta mis nüüd tossab. Auto ei hakka nagu kohe tossama, mootor saab pärast käitamist 5 sekundit käia siis tossab 5 sekundit ja siis on kõik. Eugami pilti vaadates on asi päris hull - mul nii suurt pahvakat ei löö.
Kas oleks mõistlik näiteks paar nädalat sõita ja vaadata mis edasi saab (kas läheb hullemaks või kao ära) või peaksin kohe uuesti remonti sõitma? See mu esimene auto ka, et äki pabistan üle
Kui ongi need tihendid läbi siis kaua sellise asjaga näiteks sõita võiks? Pean remondi jaoks raha koguma:)

Lasin nüüd kolm tundi seista ja enam ei tossa. Kas äki targemad oskavad spekuleerida, et kas vigase tuulutuse (sai korda tehtud. puhastatud) mõjul kogunes kuskile saasta mis nüüd tossab. Auto ei hakka nagu kohe tossama, mootor saab pärast käitamist 5 sekundit käia siis tossab 5 sekundit ja siis on kõik. Eugami pilti vaadates on asi päris hull - mul nii suurt pahvakat ei löö.
Kas oleks mõistlik näiteks paar nädalat sõita ja vaadata mis edasi saab (kas läheb hullemaks või kao ära) või peaksin kohe uuesti remonti sõitma? See mu esimene auto ka, et äki pabistan üle

Kui ongi need tihendid läbi siis kaua sellise asjaga näiteks sõita võiks? Pean remondi jaoks raha koguma:)
Tõstan teema korra veel päevakorda 
Pärast tuulutuse kontrollimist ja mingi klapi vahetust hakkas asi aegapidi paranema. Ühesõnaga - täna hommikul enam sinist ei tulnud ja samuti on kadunud õlihais mis vahest salongi levis. Kas keegi oskab midagi kosta?

Pärast tuulutuse kontrollimist ja mingi klapi vahetust hakkas asi aegapidi paranema. Ühesõnaga - täna hommikul enam sinist ei tulnud ja samuti on kadunud õlihais mis vahest salongi levis. Kas keegi oskab midagi kosta?

Algselt postitas: macadam
Tõstan teema korra veel päevakorda
Pärast tuulutuse kontrollimist ja mingi klapi vahetust hakkas asi aegapidi paranema. Ühesõnaga - täna hommikul enam sinist ei tulnud ja samuti on kadunud õlihais mis vahest salongi levis. Kas keegi oskab midagi kosta?![]()
Ega aegade jooksul lekkinud õli kohe ära kao. Põleb vaikselt ära kohtadest kuhu ta ei oleks tohtinud sattuda.
Iga ratas veab and then some!
Algselt postitas: macadam
Võib teema lukku panna - sain spetsidelt kõik vajaliku teada![]()
Ära ole kitsi, jaga oma uusi teadmisi meiega kah.
Mul tunne, et mu 9-5'el võib olla sama probleem. Käima pannes ei hakka kohe tossu tulema, umbes 5 sekundi pärast hakkab tulema kergelt hallikat tossu. Tossu jääb mootori soojenedes vähemaks ning kaob lõpuks täitsa ära. Sooja mootoriga summutitoru ees kätt hoides jääb käele vaid veeaur ja ei mingit lõhna.
Auto tossab siis kui välistemperatuur on alla +5'e (niiske ilmaga). Tundub, et tegemist on ülepritsega - mingi andur arvestab küttekoguse valesti ja seda pritsitakse liigapalju. Nädala alguses läheb diagnosti. 
Trionic ehk oskab oma arvamuse ka öelda

Trionic ehk oskab oma arvamuse ka öelda

Üks äge asi tekkis juurde:) Auto käivitusel kostub pärast mootori töölehakkamist selline imelik krigin või kriuks (kriik kriiks
). Alguses mõtlesin, et hoian võtit liiga kaua start asendis aga sellega see krigin seoses ei ole. Starter äkki õhtale minemas?

Oot, said sa midagi teada diagnostis? mul täpselt sama sümptom selle tossuga, et alguses tossab õrnalt ja mootori soojenedes kaob ka toss ära. Veeauru tuleb ka, ei mingit haisu. kütusekulu on tsipa suurevõitu ka. äkki ongi sellest tingitud mis rääkisid?!
Silindrites oli rõhk korras - 12 midagi
. Küünlad olid suts tahmased, soovitati pikemaid sõite teha ja kasutada 98 kütust (sõidan ainult linnas). Kui sümptom alles jääb siis paluti tagasi tulla, et pritsungit lähemalt uurida.