Mida teha, kas olengi raha lihtsalt maha viskanud ja pean õppima oma vigadest, et kõik mis läigib pole kuld?:fight::bs:
PS! Tegemist on üpris kuulsa varuosade firmaga, hetkel ei hakka siin veel nime avaldama, ehk laheneb asi lihtsamalt.

Algselt postitas: ivomets
lihtsalt alati ei saa raha eest seda, mida tahad.
vii kskile treiali juurde las mõõdab yle ja teeb ta need 15 minutiga sirgeks, kui nii väga tahad neid .
seepärast ma olen alati propageerinud yletreimist, siis vähemalt tead, mis saad.
Algselt postitas: Cyber
Samas ei mahu mulle hästi pähe, kuidas on võimalik piduriketast valesti paigaldada...
Algselt postitas: ivometsAlgselt postitas: Cyber
Samas ei mahu mulle hästi pähe, kuidas on võimalik piduriketast valesti paigaldada...
niimoodi saab kõveraks ajada , kui pidurisuportit mitte maha võtta![]()
Õige tähelepanek, tundub, et nad ei jaganud seda ise, homme helistan tuletan meelde:wall:Algselt postitas: Cyber
0.9 ja 0.5 on ju suuremad numbrid kui 0.15.
Räägime ehk msnis sel teemal edasi? Ma usun, et neid inimesi on veel kellel sama mure, ma tean hetkel 2te peale minu ja sinu. Kardan, et see on mingi praak partii.Algselt postitas: olaviv
Mul ka need zimmermanid all. Ise paigaldasin ja täiesti kindel, et midagi valesti ei läinud, pöörasin eriti tähelepanu sellele, et midagi viltu ei oleks ja sodi ketta ning võlli vahele ei jääks. Peale paigaldamist ketta viskumist ei olnud. Ka esimene proovisõit oli piduritega kõik igati ok. Aga peale paarisaja km läbimist hakkas pidurdamisel vahel pedaal vibrama. Ratas maha ja keerutan ketast ning viskab. Õige vähe siiski, võimalik, et jääb lubatud 0.15 piiridesse. Ei viitsinud kella laenutada, et täpselt üle mõõta. Probleem pole suur, sõita saab ja enamasti pidurdades pedaal ei vibra, teatud kiiruse ja pidurdusjõu kombinatsioonis aga siiski. Natuke nagu häirib
Samas kettad koostöös Ferodo klotsidega tõesti pidurdavad hästi, erinevus varasema kooslusega on selgelt tuntav. Ka ei roosteta need zimmermanid nii kiirelt, kui odavad malmseibid.
Selle jutu peale ilmselt saabnetlased Zimmermani ei osta. Ma siiski ei tahaks antireklaami teha. Loodetavasti üksikud ebaõnnestunud isendid.
Tegelikult on veel variante pedaali vibrale, ei ole alati kõver ketas põhjuseks. Võibolla pidurikolv roostes ja jääb kinni, võib ka supporti liugsiin roostes olla.