müüa saab 99 1979.(arvatavasti) varuosadeks. Masin on komplektne ja töökorras puuduvad dokumendid. Mootoriks on 2.0 kahe karburaatoriga ja mootor on heas korras
tel 56922568
Pilte näeb SIIT
Lisatud failid
M: Saab 99 varuosadeks
Algselt postitas: suur
Need tagaakna ribid on küll ägedad.
Sry for OT: Ägedad on küll, aga talvel sa ei taha sealt vahelt lund rookida

terv, teager
EDIT to ivomets: Mäletan väga erksalt, kuidas poisikesena papsi 99'lt üritasin sealt restide vahelt lund välja koukida veel. Soomes olid(on) muidugi vingemad talved ka, lisaks peab arvestama, kust suunast lund tuiskab

- ivomets
- Vanasaabikala
- Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru
tagaakna rest on minule kinni!
edit to teager: sellise restiga ei tule yldse tagaaknalt lund rookida!! sel talvel sai kogetud!
edit: myyja korrektne ja kaup oli aus!
edit to teager: sellise restiga ei tule yldse tagaaknalt lund rookida!! sel talvel sai kogetud!
edit: myyja korrektne ja kaup oli aus!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI
Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.

Sarnaneb mu isa autole...kas tõesti võib sama auto olla:freak: Ostjaks oli toona vist üks Viljar, kes tahtis sellega mudarallidel sõita...Meie ühel 99-l oli ka see tagaklaasi rest peal. Kas see sinine on osaliselt ise värvitud??
mina ostsin ühe toomase käest pärnumaalt ja see sinine on kellegi eelmise omaniku poolt värvitud enne on olnud beezikasAlgselt postitas: vallikas
Sarnaneb mu isa autole...kas tõesti võib sama auto olla:freak: Ostjaks oli toona vist üks Viljar, kes tahtis sellega mudarallidel sõita...Meie ühel 99-l oli ka see tagaklaasi rest peal. Kas see sinine on osaliselt ise värvitud??
Algselt postitas: soppmina ostsin ühe toomase käest pärnumaalt ja see sinine on kellegi eelmise omaniku poolt värvitud enne on olnud beezikasAlgselt postitas: vallikas
Mu isa nimi on küll Toomas

no ma ei tea millal ta viimati beez oli aga uksepolstrite alt tuli selline värvAlgselt postitas: vallikasAlgselt postitas: soppmina ostsin ühe toomase käest pärnumaalt ja see sinine on kellegi eelmise omaniku poolt värvitud enne on olnud beezikasAlgselt postitas: vallikas
Mu isa nimi on küll Toomas, aga et see auto beež oleks olnud ma küll ei mäleta....
-
Kas mootor alles ? ja mis tüüpi mootor on ?
Esimeses postis ju kirjas, et kahe karpaga (ehk GLs) ja aastanumbri 1979 järgi peaks selle originaalmootor olema B-tüüpi, H-tüüpi mootoreid hakati ju alles 1981. aastast kasutama, aga kui masinal mootor vahetet, siis võib ka H-tüüpi olla.Algselt postitas: muidumehike
ja mis tüüpi mootor on ?
Sopp-le: pildi järgi saab kah eristada, juba klapikambrikaas on neil erinev. (Vulkanuse 900 H-mootor)
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! 

-
Kui sa juba vaatama lähed siis vast saad ühe pildi ka mootorist teha, siis on asi palju selgem kohe 

nii käidud tehtud;)Algselt postitas: muidumehike
Kui sa juba vaatama lähed siis vast saad ühe pildi ka mootorist teha, siis on asi palju selgem kohe![]()
pildid siin: http://nagi.ee/photos/sopp/sets/156975/
-
See siis ikkagi B-mootor, kas keegi oskaks öelda palju on vaja ümber ehitada või muud vaeva näha et H-mootori asemele B panna? Ja kas B-mootori karburaatori süsteem sobib ka H omale ilma ümbertegemisteta?