prismades müüakse mingisugust allride toodangut ning netis olen näinud veel erinevat värvi (ei olnud vist vahetatavate

Algselt postitas: Cyber
Need ei saa madratsi pumpamisega ka eriti hakkama..Võib kasutada vast süte hõõguma puhumiseks vms tarbeks... Mul on miski kahesuunaline 10cm läbimõõduga ja ~35-40cm pikkune pump, see lööb ajaühikus kindlasti rohkem kui ükski neist "elektriturbodest"
Algselt postitas: saab9-3
Ei ütleks, et ei saa. Ühte sellist katsetanud ise ja see suutis küll kõrge, kahe inimese madratsi puhuda suhteliselt kiiresti kasvõi täitsa kõvaks. Samal ajal ise põrgulärmi tehes...![]()
Tead, ma olen selle korraliku kahesuunalisega korduvalt päris korralikult pulsi üles saanud enne magamaminekut. kaheinimesemadratsit annab jupp aega pressida. Ostsin ka sellise mootoriga odavpumba nagu pildil ja ütleks et saab kiiremini ja mugavamalt. Kui see odavpump saba annab, võtan järgmise.Algselt postitas: Cyber
Need ei saa madratsi pumpamisega ka eriti hakkama..Võib kasutada vast süte hõõguma puhumiseks vms tarbeks... Mul on miski kahesuunaline 10cm läbimõõduga ja ~35-40cm pikkune pump, see lööb ajaühikus kindlasti rohkem kui ükski neist "elektriturbodest"