Ühe pulmasõidu saabi lugu

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Kasutaja avatar
vallikas

EDIT: Ajakohastasin ja muutsin pealkirja sisule vastavaks. Saab vormistamisel.

Tervist kõik see pere.

Lugu tõsine ja tõenäoliselt augusti lõpus teeks pulmasõitu. Üks võimalus on muidugi enda 900 tolleks ajaks täielikult üles vuntsida, kuid on kindlasti säravamaid autosid siin foorumi kasutajatel.

Kaks pulmaautona kasutatud 900 leidsin siit otsinguga, üks og, teine ng, mõlemad cabriod. Taurito NG meeldis kihlatule ka. Samas jääks meie eelistustest välja og900, 90, 99 ja tonnine.

Me eelistaks värvidest ennekõike kas valget, musta, tumesinist või siis beeži, punast ja kollast.

Samas on igasugused pakkumised oodatud, isegi kui pole tutt-uue taevasinise 9-3 cabrio omanik ;)

Jääme huvitavaid pakkumisi suure-suure huviga ootama, pildid võiks muidugi ise-enesest mõistetavad olla.
sigaelmar

Kasutaja avatar
TGB
Saabiklubi liige

Tonnine ei kõlvanud ju :P
Kasutaja avatar
vallikas

Algselt postitas: TGB
Tonnine ei kõlvanud ju :P

Sai vist liiga kõrged nõudmised :eureka:

Samas, kes ei proovi, see ei soovi. Tonnise limu on kena küll, kuid tunnistan ausalt, et ega eelarve just üle ääre ei aja ning auto võiks kulupoolt veidi vähem koormata.

Pulmad Pärnus ja fotograafe on maa ja ilm, saab kenasid pilte oma Saabist. Samas, ega saabiomanik ka aitähi eest muidugi sõitu tegema ei peaks.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ma sõidaks iga kelle enne klassik kabrioga (või see), kui mõne 9-5-ga..:P NG cabrio kõlbaks ka igal juhul paremini..:)
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
vallikas

Seda küll, et Eleri oleks kindlasti suurepärane, ilus auto ja veel kenam sohver ;)

Muide nende cabriode kohta, eriti siis ng, aga ka uued, et kas katus käib vihmasabina korral peale kuidas? Pole oma silmaga näind ühtegi katust sõitmas.
suur

Algselt postitas: vallikas
Muide nende cabriode kohta, eriti siis ng, aga ka uued, et kas katus käib vihmasabina korral peale kuidas? Pole oma silmaga näind ühtegi katust sõitmas.
Nädalavahetusel avanes võimalus näha... Kuidas Eleri vahetult enne kruusalõigu algust tee serva tõmbas ning katusenuppu all hoides katusel peale lasi sõita.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Ka klassikul käib see asi nupust, lihtsalt seisam pead jääma, sest sõidu peal viiks vastu vuhisev tuul selle pealt minema lihtsalt..:) Esimese serva tõmbad lõpuks mingist jublakast kõvemini kinni.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Eleri

Nu kus meelitavad, kui värvi valikul ka nõudmised vähenevad, siis minu oma juba juskui sobiks jah:D

edit: tumesinine NG cabrio on Idalimusiinil
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
Kasutaja avatar
sharp

Nujah, idee järgi on minu oma ka olemas :)
http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 4#pid99067
Kasutaja avatar
vallikas

Juba läheb - tumeroheline, kollane ja üks tuttava-tuttava beež ng cabrio vist ka nimekirjas juhhu :beer:
arhitekt

Pakume seda
Pilt
Kasutaja avatar
vallikas

lahe :)

Eile-täna pidin pea otsast keerama og9-3 pärast. Eile jäi kadaka tee kandis tumepunane aero cabrio og9-3 kõrvalrajal silma :love: No lõpp kena.

Täna üks beež ja läikiv siis...ei suutnud silmi pöörata.

Kuupäev ja koht hakkab paika loksuma, siis saab aega ka muud paika panna.
Andrus99
Saabiklubi liige

Klassik ei sobi :freak:....? Kindel...?

Lisatud failid
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
vallikas

:notworthy: Tänu pakkumast, igatahes kena.

Ei tihka seda teemat lukku panna, kuigi andsin enda käest selle auto välja ajamise ära - stressi ja korraldamist piisavalt niigi.

Üks sõber siis hakkas täna tööle, et meile pulmavankriks sebida kena Saab, mõni vana lahtine Volvo või hoopis Jaguar... Igatahes, eks näis millega ta välja tuleb ja arvestan kõigi siin pakutud variantidega ning ei välista mitte mingil juhul, et siit kellegagi ühendust veel ei võta.

Teemana vast kasu ka, et mõnel teiselgi tuleb pulmaidee :wise:
Kasutaja avatar
tõh

Teemana vast kasu ka, et mõnel teiselgi tuleb pulmaidee :wise:
puhtalt auto pärast. :P
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

no nii, juba tagasiastumised....
vaata, et ikka see pulm ära tuleb. ja edasi saagu mis SAAB!
ja kui saabi pulmaautoks ei tule, siis arvesta saabi täie viinaga, siis näed igal ristmikul ees nööriga kokku seotud kahte saabi!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Kasutaja avatar
kaarel

Just-just! ;)

Ma olen kuulnud, et nende kabrio-klassikutega pidid meerikamaal sõitma just siuksed ägedamad staarid ja stiilsed rikkurid.

Ja kui lisaks pulma-autole veel naisele sõitmiseks SAABi soetad, siis võib juhtuda, et naine SAAB hooga käimale ka (kui juba pole) ja SAAB ka turvahälli otsida. Mul juhtus nii.
:wise:
Algselt postitas: ivomets
no nii, juba tagasiastumised....
vaata, et ikka see pulm ära tuleb. ja edasi saagu mis SAAB!
ja kui saabi pulmaautoks ei tule, siis arvesta saabi täie viinaga, siis näed igal ristmikul ees nööriga kokku seotud kahte saabi!
Kasutaja avatar
vallikas

Täna ajab eelnev postitus küll täiega muigama :headbang:

Igatahes lugu selline, et sõbrale andsin ülesande otsida meile Saabi. Naisega sai välja praagitud nii kaheukselised üldse kui ka lahtised seega, ka tonnised, sry. Natuke tundub see ilmataat vihmane, pealegi kõik loorid ja soengud ja ta ei taha ka oma kleidiga kaheukselisest pugeda. Võibolla tahate seda pugemise kohta ümber lükata, aga igatahes nii jäi, et nelja uksega ja katus peal.

Seega siis uue ninaga 9-5. Praegu on hõbedane vormistamisel ja kui miskit nihu läheb, siis paanikanuppu pressides haarame Rästast kinni :D

Läheme täna vaatame selle hõbenoole aero üle ka. Lukku veel ei pane, kindlasti pilte tahaks ka siia peatselt panna.
suur

OT
Algselt postitas: kaarel
Ja kui lisaks pulma-autole veel naisele sõitmiseks SAABi soetad, siis võib juhtuda, et naine SAAB hooga käimale ka (kui juba pole) ja SAAB ka turvahälli otsida. Mul juhtus nii.
Kurat, kui ma mõtlema hakkan, siis laps saab kaheseks ja saabi olen suts üle 3a pidanud :). Alguses (lühikest aega) sõitsin autoga peamiselt ise ning siis sai auto naise kätte antud.
Kasutaja avatar
Rästas

Seega siis uue ninaga 9-5. Praegu on hõbedane vormistamisel ja kui miskit nihu läheb, siis paanikanuppu pressides haarame Rästast kinni :D
Palun siis haaramisest aegsasti ette teatada.
Muidu 9-5 on mahukam, rowa uhke undruk mahub lahedamalt ära.
Kasutaja avatar
kaarel

OT, mis tegelikult polegi nii OT:
No just, Suur - mul laps 1 aasta 2 kuud vana, Saab aga 2 aastat ja 1 kuu vana. Ja noh, Saabi roolis ikka naene, endal tööautoks passat.

Niiet - hoidke eest. Saabiga saab igast vigurit ja värki. ;)
Algselt postitas: suur
OT
Algselt postitas: kaarel
Kurat, kui ma mõtlema hakkan, siis laps saab kaheseks ja saabi olen suts üle 3a pidanud :). Alguses (lühikest aega) sõitsin autoga peamiselt ise ning siis sai auto naise kätte antud.
Kasutaja avatar
vallikas

Tuleb see 191 kw aero hõbenool
[IMG]http://img8.auto24.ee/auto24/320/337/11714337.jpg[/IMG]

Käisin vaatamas ka ja mida kõike ma seal veel nägin :love:

Üks uue disainiga velgedega nelikveoline must 9-3 Turbo-X sporthatch oli ukse ees ja sees oli tulipunase 9-5 vaguni katusel Saabi jalgratas :)
Kasutaja avatar
vallikas

Saab oli suurepärane, soovitan uut 9-5, sest on väga lahedalt ruumi. Pruut sai sisse-välja tõenäoliselt mitmeid-mitmeid kordi ladusamalt kui näiteks kaheukselistesse, selle kohapealt nägin, et tal oli olnud tuline õigus.

Topsihoidja täitis enam-vähem pruudikimbuhoidja rolli ära, esiistmete peatugedesse võiks panna ka peegli :P Fotodega peab päris jupp aega ootama, aga ise nägin osad juba ära ja tõesti vinged olid...

Tänan ennekõike oma sõpra, kes oli nõus mu jonniga, et peab ikka Saab olema ning sõidutas meid kiirelt ja ohutult, tänan samuti VM-i järelmüügimehi, kes nõustusid autot laenuks andma.

Ei saanud läbi ka saabnetita, ivomets aitas päästa minu kui värske abielumehe au :notworthy: kui lubas oma töökojas oma riistade ja abiga ära remontida ühe pulmakülalise sõiduki. Abikaasalt sain kohe mitu tundi foorumikrediiti boonuseks :D ja tema sõbranna silmis upitasime koos ivometsaga kindlasti kogu meessoo üldhinnangut:head:
Kasutaja avatar
ivomets
Vanasaabikala
Auto: Saab 96 , Saaburu, Subaru

ja nyyd ka minu õnnitlused!!! sul seal nii palju naisi oli mu juures kaasas, et ei oskand kohe arvata, kes see tanu alla sai.:red:
aga päris armas oli värsket peigmeest ja head kalameest asjalikuna auto all näha....
ja eks sa need riidedki puhtaks saad, aga et asjad said korda on selle yle kõige parem meel.
ja kringel oli ka ylihea!!
KUI AUTO ON KATGI TOO OMA AUTO IVOMETSA SOJA GARAZI 8-) 8-) 8-) Keevitan, värvin, keeran mutreid kinni ja lahti.
Vasta