Tankimine

Kõik mis on seotud SAAB' i hooldusega - alates remondikohast lõpetades autopesuga
Vasta
Anna

Ma vabandan kohe ette ära lolli küsimuse eest. :red: Seoses hinnatõusuga ja kõige muuga, kas võiks ma võtta oma Saabi 98 ja 95 vaheldumisi? Suurt vahet ei pidanud vist olema, aga just see, et kaks kütust segamini on. *põsed ikka täiesti punased blondiini hetke pärast*
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Üldiselt ei tohiks midagi väga muidugi juhtuda selle autoga kui sa neid segad... aga:
Tavaline tankimine ~50 liitrit. hinnavahe 95 ja 98 vahel on vist mingi 50 senti. 50x0.50 on kõva 25 EEK... kas selle raha pärast tasub nagu punnitada selle 98 ja 95 vahetusega?
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Kasutaja avatar
E.T.

oleneb ilmselt läbisõidust...
minul kallines kuus ntx ca 250 raha võrra viimase hinnatõusuga transpordi kulu.

see on umbes 1 poeskäik... pole tegelikkuses suurus mille pärast paanikasse sattuda aga... neid kallinemisi on ka mujal kui kütusehinnas... eks ta pikapeale ikka annab tunda kuskilt.
pva

Tasub tankida sama bensu samas tanklas/kettis. Kes teab mis lisandid nad seal panevad oktaanarvu tqstmiseks ja kuidas nad veel koos toimivad.
Samuti turbo korral 98 vqib ka odavam olla lqppuks - siin on kqik keerulisem. Kuid meil korraliku 98 leida on keeruline - kes teab mis nad seal lisavad et seda 80-st teha ja kuidas need lisandid pqlevad ja mis klappidel jne jaab.
Kasutaja avatar
Cyber
Täiesti Mõttetu Mölaööbik
Auto: 9000 '96, V70 '03
Kontakt:

Sa räägid praegu üldisest kütusehinna tõusust..:) Mina räägin sellest 95->98 hinnavahest, mis suhteliselt staatiline on. Tõusevad hinnad mõlemal, aga selle staatilise vahe pealt mingit kokkuhoidu üritada ei ole vist väga mõtet.
Algselt postitas: E.T.
oleneb ilmselt läbisõidust...
minul kallines kuus ntx ca 250 raha võrra viimase hinnatõusuga transpordi kulu.
[Kaarel]: Ka pealtnäha süütu vikatiga memm kuskil tee ääres võib olla Aero omanik...
Pilt
Anna

Ma pole isegi kunagi mõelnud seda sedaviisi. Aga sessuhtes pole vahet tõesti ning kallis sõidab 98ga palju paremini.
Kohatised blondihetked on toredad:D, aga teema võib nüüd vist küll lukku panna.
Vasta