Otsin 1993a. Saab 9000 turbole TCS-i aju
Algselt postitas: saabionu
Kust leiaks 93a. Saab 9000 Turbole TCS-i aju.Auto ei tööta tühikäigul.Kes oskab aidata.TCS-i kiri põleb armatuuris.
See kiri põleb ka siis kui auto limphome reziimis ja sellise aasta arvuga masinal tuleneb see enamasti Thortle body klapi poteka suremisest.
Esialgu annab seda ehk puhastada kuid võib ka lõppeda vajadusega uue Thortle body järele. Kuna potekat eraldi võtta pole
Kui ei eksi, siis uue hind oli seal 15 ja 20 000.- EEki kanti
Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
Algselt postitas: Cyber
Anti leiunurgas oli vist mingi 10k ringis...
"Throttle Body" ETS
(art.nr. 8822348)
SAAB-9000 CS M90-95
Hind: 9500.- EEK (sis.18%)
Kui see nüüd see sama uus on, siis mõni kuuke tagasi pakkus ta seda mulle ikka kõvasti üle 10k
peaks vist veel paar kuud ootama, ehk saab veel oldavamalt.

Vabandage neiu, mis kell on.... mul seisab
ECU on üliharva vea põhjustajaks.Ka Factori mainitud pote(d).Algselt postitas: saabionu
Kust leiaks 93a. Saab 9000 Turbole TCS-i aju.Auto ei tööta tühikäigul.Kes oskab aidata.TCS-i kiri põleb armatuuris.
Tech sappa ja kohe näha,milles point.Tavaliselt "Safety valve(d)",vaakumilekked,mädanenud klemmid pistikutes jne.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989