Ühel hetkel polnud võimalik luuki avada ei puldist ega lülitist. Manual näitab, et luugi küljes peab rippuma mingi "ankur" mida sikutades luuk avaneb. Kuid "ankrut" mul ei ripu seal. Kas kuidagi on veel võimalik pagassi avada? Ja kas viga on mõnes katkises juhtmes?
Natukene aeg hiljem avastasin veel sellise anomaalia, et ülemine näidik (kell, keskmised kütusekulud,-kiirused jne...) on ennast ära resettinud. Isegi kell oli hakanud aega uuesti 00:00'st lugema.
Pagassi luugi kaitsme kontrollisin ära ja see oli OK.
9-5 Sedaani pagass ei avane
Mul küll universaal, ses suhtes lihtsam et salongist saan pagassi ronides ka sealt avada ja lukustada. Kui hakkab tunduma,et see pagassi lukkude teema on mingi tüüpviga. Mul suri tagumine lukk nii ära et enam ei lukustanud elektriliselt ega võtmest. Ronisin siis pagassi seestpoolt ja panin sealt lukku. Mingi päev pean nüüd VM'i minema ja uue luku muretsema(2400.- oli vist lukk kui õieti mäletan).
Algselt postitas: MadMan
Pagassiluuki peaks võtmega avada saama. Oranž ankur on bensupaagi luugi jaoks pagassis.
Manuali järgi peab seal sõna otseses mõttes ankru kujutisega julla olema (väidetavalt helendab pimedas kui valgust näidata). Bensuluugi oma on sellise noole kujuga ja see on mul olemas ning avab ka bensiini luugi!
Mida sa silmas pead, et võtmega avada? Füüsiliselt lükkad võtme kuskile v. mõtled seda nuppu võtme peal (sealt ei ole ka võimalik avada - vilgutab küll suunatulesid nagu peab)?
EDIT: Väga põnev - Mu masinal polegi võimalust käsitsi avada luuki! Ei võtmega ega ka mingi muu füüsilise kangiga. Kõik elektriline. Väidetavalt läheb vahetusse lukk v. juhtmestik! Niikaua hagen asju tagumiste istmete kaudu!:P
-
- SaabiJumal
- Auto: Saab 92 1954, Saab 9-5 2005, Transit
2002 edasi ei saa võtmega avada. samuti ei ole seal mingit kahva( kui, siis ainult USA turule). tuleb pagassi ronida ja peene kruvikeerajaga lukus olevas augus "sudida". täpsemalt on raske seletada.
aga muidu on ilmselt luugi hinge juures juhtmed katki.
iisakule: vagunil üldiselt juhtmete viga ei esine
aga muidu on ilmselt luugi hinge juures juhtmed katki.
iisakule: vagunil üldiselt juhtmete viga ei esine