Hetkel olen müümas, kuna parem on silmapiiril.Ja siis jääb nii-kui-nii üle.
Niisiis.Tegu on siis oma-aegse lipulaevaga.Õigemini oli tipp ODR (optical digital reference) aparaadi komplekt, aga see oli sel ajal meie jaoks ulme.Ehk, siis kümme aastat tagasi.Meie poehind oli selle 945-l sel ajal 15 tuhat.Odr-i komplekt(pea ja protsessor) maksis uuena saja tuhande kanti.
Tal on siis sees digitaalne protsessor, mis võimaldab kaht riba ja subbi eraldi igati juhtida.Kõiki kõlarielementide seadeid saab eraldi seada.Aegviited, sageduste lõiked.Enda programmeeritud ekvalaseirid saab lisaks kaht versiooni kasutada ja ette-antuid vajadusel veid ringi häälestada.Kuna tal on endal ka mingi võim sees, siis saab ka ilma lisavõimudeta seda teha, aga..... lahjavõitu teine.
MP-3 ei mängi:D:D:D:D:D:D
Roolipulti ei ole, aga teine pult on(ilma selleta ei saagi vist kõike juhtida)Ma investeerisin sinna hiljuti uue paneeli lindikaablisse ja pea ja plaadi vahelisse kaablisse 1500.-Ja originaaljuppidesse, mitte b-kat.
Hind 4000.-
Riistapuu mängib mu autos ja seda on võimalik demonstreerida.Kõik töötab väga hästi.
Mul on veel ka USA(DEH-P1R) analoog MÜÜA.
M:Cd-mängijad Pioneer DEH-P945R
945 ei ole enam müüa- panen lapse autosse.
Aga deh-p1r on saadaval.Isegi kaks tükki.
Erinevus 945-ga on see, et sisest võimendit ei oma, st töötab ainult väliste võimudega.Ja kuna on USA variant, siis raadio püüab ainult pärast komakohta paaritute lõppnumbritega sagedusi.Ehk siis Tallinnas püüab ta näiteks Kukut 100,7.Raadio2 (101,6) jääb kuulmata.Vähemalt kuus mälupesa on igal juhul ka Tallinnas täidetud.Võib-olla ka rohkem, ma nii-kui-nii peale kukut midagi ei kuula- ei tea.
Hind 3000.-
Ja saab ka kuulata, mida ta on suuteline tegema.On autos sees ja võin kõike demonstreerida.Lasta sisse istuda ja kuulata ja ma näitan, kuidas protsessori abil on võimalik seadistusi kõrvaga tuntavalt paremaks muuta.
Aga deh-p1r on saadaval.Isegi kaks tükki.
Erinevus 945-ga on see, et sisest võimendit ei oma, st töötab ainult väliste võimudega.Ja kuna on USA variant, siis raadio püüab ainult pärast komakohta paaritute lõppnumbritega sagedusi.Ehk siis Tallinnas püüab ta näiteks Kukut 100,7.Raadio2 (101,6) jääb kuulmata.Vähemalt kuus mälupesa on igal juhul ka Tallinnas täidetud.Võib-olla ka rohkem, ma nii-kui-nii peale kukut midagi ei kuula- ei tea.
Hind 3000.-
Ja saab ka kuulata, mida ta on suuteline tegema.On autos sees ja võin kõike demonstreerida.Lasta sisse istuda ja kuulata ja ma näitan, kuidas protsessori abil on võimalik seadistusi kõrvaga tuntavalt paremaks muuta.
Lihtsalt lisainfoks, et 10 aastat tagasi tehti Lefkani töökojas mulle väga kiiresti 2 USA Pioneeri aparaati ringi selliselt, et püüdsid ka euroopa sagedusi.
Meistrimees ütles, et see käis lihtsalt ja mingi kivi tõsteti ringi. Väidetavalt oli veidi nuputamist, sest ta ei olnud seda varem teinud.
Mudeliks oli KEH-P-6000. Üks nendest on ka täna alles, teine varastati eriti jõhkral viisil. (Kui näete sellist mudelit, mis püüab Euroopa sagedusi, siis lööge vastu pead, nii et jalaluu on katki.)
Ei oska lähemalt modimisprotsessi kommenteerida. Summa, mis võeti, oli marginaalne.
Täna ei ole Lefkanil enam töökoda, endine meistrimees on väga edukas muul elualal ja jootekolbi enam kätte ei võta.
Makid, mida hr Timutit siin pakub, on tõelised pärlid.
Keegi võiks selle USA sageduste probleemi ära lahendada ja siin foorumis teada anda. Ma puutun sellega üsna tihti kokku, kuid ülalpool öeldud põhjusel jäävad asjad tegemata.
Meistrimees ütles, et see käis lihtsalt ja mingi kivi tõsteti ringi. Väidetavalt oli veidi nuputamist, sest ta ei olnud seda varem teinud.
Mudeliks oli KEH-P-6000. Üks nendest on ka täna alles, teine varastati eriti jõhkral viisil. (Kui näete sellist mudelit, mis püüab Euroopa sagedusi, siis lööge vastu pead, nii et jalaluu on katki.)
Ei oska lähemalt modimisprotsessi kommenteerida. Summa, mis võeti, oli marginaalne.
Täna ei ole Lefkanil enam töökoda, endine meistrimees on väga edukas muul elualal ja jootekolbi enam kätte ei võta.
Makid, mida hr Timutit siin pakub, on tõelised pärlid.
Keegi võiks selle USA sageduste probleemi ära lahendada ja siin foorumis teada anda. Ma puutun sellega üsna tihti kokku, kuid ülalpool öeldud põhjusel jäävad asjad tegemata.
Deh P1R on saadaval 2500-ga.
Hetkel saan veel kõike demonstreerida, milleks ta suuteline on.Talvel võtan ta autost välja ja siis enam näidata ei saa.
Kordan veel seda, et selle pilliga on võimalik helikvaliteeti(auto mõistes) saavutada.Autoaudio Euroopa meistrivõistustel tuli 2007a. üks eestlane sarnase pilliga 5-ndale kohale.
Hetkel saan veel kõike demonstreerida, milleks ta suuteline on.Talvel võtan ta autost välja ja siis enam näidata ei saa.
Kordan veel seda, et selle pilliga on võimalik helikvaliteeti(auto mõistes) saavutada.Autoaudio Euroopa meistrivõistustel tuli 2007a. üks eestlane sarnase pilliga 5-ndale kohale.
Mu viirusetõrje karjub selle lingi peale.Algselt postitas: timutit
Illustratsioon ka otsa.
http://www.aac.ur.ru/item.php?id=187&st ... on_page=10

Ütleb errorit jah see vana link.
Leidsin uue netist.Kõik ilusasti poola keeles kirjas ka.
http://www.audiophile.pl/p/930_pioneer_deh-p945r
Leidsin uue netist.Kõik ilusasti poola keeles kirjas ka.
http://www.audiophile.pl/p/930_pioneer_deh-p945r