Konditsioneer
Vahetasin enda vanal saabil ka selle, kuna vana lekkis. Sai kõik keermed ilusti lahti (natuke kuumutasin vist ka)
müün sama hinnaga, millega ta kunagi ostsin ehk siis 650eek
Kondi peab enne siis kuidagi tühjaks laskma
müün sama hinnaga, millega ta kunagi ostsin ehk siis 650eek
Kondi peab enne siis kuidagi tühjaks laskma

M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Mina just lasin hydrescandis enad autol sellise vooliku korda teha. Pandi uus voolik vahele uute kinnitustega. Täna kruttisin vooliku külge, pole veel täitma jõudnud. Eks lähiajal ole näha, kas sai asja. Maksma läks mingi 330.- Seda muidugi eeldusel, et lekib kas kummivoolik või kummi ja alumiiniumi ühenduskohad.
Lisaks veel niipalju, et nagu ma aru sain, siis kuna minul oli toru tollmõõdus, siis nad said uue vooliku panna samadesse kohtadesse kinni, kus oli vana. Kui aga on meetermõõdus toru, siis vist peaks saama suvalisest kohast teha ülemineku kummivoolikuks.
Lisaks veel niipalju, et nagu ma aru sain, siis kuna minul oli toru tollmõõdus, siis nad said uue vooliku panna samadesse kohtadesse kinni, kus oli vana. Kui aga on meetermõõdus toru, siis vist peaks saama suvalisest kohast teha ülemineku kummivoolikuks.
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Algselt postitas: janek83
Mida sealt hydroscandist veel saab?
Äkki http://www.hydroscand.com/estonia/ aitab
Algselt postitas: CyberAlgselt postitas: janek83
Mida sealt hydroscandist veel saab?
Äkki http://www.hydroscand.com/estonia/ aitab
tänud
Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
käisin ka oma katkise voolikuga kunagi hüdroscandis, aga siis ütlesid nad küll, et seda parandada on väga keeruline ja mingit garantiid nad ei anna. Soovitasid küll tungivalt mitte hakata parandamisega jamama. Kui keegi saab seal vooliku edukalt parandatud, siis andke teada.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Võtan sõnad tagasi hydroscandi koha pealt. Tänaseks on täitmisest mõõdas 4 päeva ja auto alla vaadates on näha, et voolik on kergelt õline. Kont. puhub veel külma, aga juba susiseb vaikselt. Nii, et õige lahendus on ikka uus voolik.
Algselt postitas: Zazou
käisin ka oma katkise voolikuga kunagi hüdroscandis, aga siis ütlesid nad küll, et seda parandada on väga keeruline ja mingit garantiid nad ei anna. Soovitasid küll tungivalt mitte hakata parandamisega jamama. Kui keegi saab seal vooliku edukalt parandatud, siis andke teada.
Garantii poole pealt on tõesti lood sedasi. Aga isiklikult mina eelistaksin küll maksta 5000.- asemel 500.- ja vähemalt proovida. Ei tea võibolla mõned asjad ei õnnestu kah aga minul toimis küll kont väga ilusti terve suve kussjuures sõidetud sai ikka kah väga palju ja kaugeltki mitte siin meil külmas Eestis.
Niiet minu hinnang positiivne =)