püsikiirusehoidja vigiseb kiirendamisel

Teemad elektroonikast...
Vasta
Veiko

selline kummaline lugu, et kui maanteel pisut kiirendada sellisel moel, et vajutan püsikiirusehoidja nuppu, siis kuskil armatuuri lähedal tekib vahetevahel (tundub, et ilmast sõltuvalt) selline vigisev/kiiksuv heli. kui kiirendamiseks pedaali vajutan, siis ei vigise.
oskab keegi öeldas milles asi?:freak:
Nimevahetus vl -> Veiko
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

vaakumpump imeb sinu gaasipedaali tõmmates. veel on seal üks ketimoodi asjandus, mis ühendab pedaali ja vaakumpumpa ning see võib ka õrnalt kuhugi vastu käia.
mul ka on mingit häält vahetevahel kuulda, kuid sellele ei ole vast suurt tähelepanu vaja pöörata.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Veiko

see on jah selline ketimoodi asjanduse heli vist. küllap tahab õli. igatahes siis ma ei muretse liialt.
Nimevahetus vl -> Veiko
Kasutaja avatar
ptrt

Minu omal teeb see pump hetkel kergelt "imevat" häält.. ;) noh, popsub kuidagi (siis kui hoidma panna ning kiirendada, ka peal hoidmise ajal aeg-ajalt, ilmselt siis kaduvat vaakumit taastades). Külmaga tundub häälekamaks muutuvat. Hetkel eriti ei häiri, aga kui suvel asi niimoodi jätkub, siis tuleks seda lähemalt vaadata. Kellegil kogemusi, mis täpselt viga, mida teha saab ja kui raske juurdepääsemine on?
Executive

Kui vigiseb siis töötab! Ole rahul, mul on samamoodi.
epsum

Minul töötab ainult siis kui planeetide seis seda võimaldab - st tahab, töötab, ei taha, ei tööta.. miskit muud ja reaalset põhjendust töötamise/mittetöötamise koha pealt ei oska ütelda.

Ja nüüd veel ot: kas teie autod on ka nii, et kui isand trionicule külla minna, siis kõik pisivead kaovad sinnasõidul ära - seal ei esine ja autot tagasituues miski aja möödudes jälle tulevad esile.
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

selline käitumine on väga sarnane minul olnud probleemile. vea allikaks oli cc moodul, mis sisaldas külmjoodet kuskil.
vaata lähemalt siit:
http://saabnet.ee/index.php?l=cc
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
Vasta