Tere
Selline probleem et lõi 9-3 SS (2003) kompuutri dislpelile sellise kirja, Steering Lock Malfunc, please contact dealer! Kaks korda on seda juhtunud, suretan auto välja panen käima kõik jälle korras? Ehk on keegi sellise probleemiga kokku puutunud et mis võiks viga olla!!
Aitähhh
Steering Lock Malfunc
tere
Mul oli ka umbes taoline problem ja see juhtus Kadaka selveri ees et tagasi tulles tahtsin auto lukust lahti teha hakkas löugama yritasin kinni panna ikka löugas, sis helistasin signa vennale tuli kohale kontrollis ära köig kaitsmet ja jäi vait, sis hakaksime ära minema ja viskab sama via koodi kontrollisime taas kaitsmet yle köig korras, ikka sama kood ja käima ei lähe ,Siis helistasin VM ja seal töeldi et mingi lyhis v jama mu signa ja auto vahel, et signa polnud Saabi oma siis neil suht savi.
Pärast lihsalt tirisin julmalt akku maha ja panin tagasi ja sama probleemi pole esinenud, auto läx tööle, niimoodi chillisin 3 tundi seal poe ees
aga signamehe juttust sain nii palju aru et vöis nii minna kui vöti vöeti syytelukkust välja ei jöudnud roolilukk peale minna ja sis selle pärast tuli see viga , aga önnex see on olnud esimene ja viimane kord.
Siis VM vennad syydistasid 3 osapooole signad et see pöhjustas ming kokkujooksmise Saabi softa ja signa vahel.
Aga nyt selle vastu ravim 10 mutrivöti et kui sama juhtub sis akku maha.
Et kuula kas käib klöps kui vötme paned ja ära vöttad sealt pesast.
Et seal vöib ehk viga olla, proovi nullita settingut akku eelmaltamisega , muidugi ma ei tea kas see on öige, mul igas tahes aitas
Mul oli ka umbes taoline problem ja see juhtus Kadaka selveri ees et tagasi tulles tahtsin auto lukust lahti teha hakkas löugama yritasin kinni panna ikka löugas, sis helistasin signa vennale tuli kohale kontrollis ära köig kaitsmet ja jäi vait, sis hakaksime ära minema ja viskab sama via koodi kontrollisime taas kaitsmet yle köig korras, ikka sama kood ja käima ei lähe ,Siis helistasin VM ja seal töeldi et mingi lyhis v jama mu signa ja auto vahel, et signa polnud Saabi oma siis neil suht savi.
Pärast lihsalt tirisin julmalt akku maha ja panin tagasi ja sama probleemi pole esinenud, auto läx tööle, niimoodi chillisin 3 tundi seal poe ees

aga signamehe juttust sain nii palju aru et vöis nii minna kui vöti vöeti syytelukkust välja ei jöudnud roolilukk peale minna ja sis selle pärast tuli see viga , aga önnex see on olnud esimene ja viimane kord.
Siis VM vennad syydistasid 3 osapooole signad et see pöhjustas ming kokkujooksmise Saabi softa ja signa vahel.
Et seal vöib ehk viga olla, proovi nullita settingut akku eelmaltamisega , muidugi ma ei tea kas see on öige, mul igas tahes aitas
Algselt postitas: anthillse
tere
Aitähh vastamast! Jah klõps käib, aga on ka kordi kui paned võtme sisse lööb kohe selle veasignaali ette! Aga nagu ma aru saan siis sinul aitas see kui korra aku maha võtta ja uuesti peale panna?
Jh see aitas , proovita vöid aga kui see jätkub siis on midagi tösisemad viga, et soovitax kusakile diagnostikasse minna.
Et kas nyt roolilukk jamab v siis ehk imo. Ei oska kahjux rohkem aitada
Et kas nyt roolilukk jamab v siis ehk imo. Ei oska kahjux rohkem aitada
http://www.saabnet.com/aas/2003.W45/114 ... 73261.html
Siin on veel natsa infot kui viitsid vaatada, et yhel veel sama probleem olnud
Siin on veel natsa infot kui viitsid vaatada, et yhel veel sama probleem olnud