Mure: kõrvalistuja jalge juures vesi?

Autod, mille tootmisel GM-i käsi juba kõvasti mängus on.
Vasta
matu

Mure siis selline jah, et aegajalt lekib kõrvalistuja jalge juurde mingit vedelikku, ilmselt vett. Vedelik tuleb jalgade ruumi tagumise seina vasakust ülemisest nurgast ja tundub olevat seotud kuidagi konditsioneeri kasutamisega - st seda tekib siis kui konditsioneer on mõnda aega töötanud. Kas tuleb mingit kondensvett kusagilt?
Kui kellelgi on selliseid kogemusi või muidu asjalikke nõuandeid, siis andke tulla, abi on oodatud!
Auto on 9-3 OG.
Kasutaja avatar
Homersimpson
Saabiklubi liige

Sori seal üleval vasakul nurgas. Ju sul kondensaadi voolik lahti või katki. See vesi mille kont suure vaevaga autosalongist kokku korjab ja mida ta auto põhja alla lasta tahaks miskitpärast väljub valest kohast.
Kasutaja avatar
Ets

Ma päris kindel ei ole aga kas sellises kohas loik ei anna mitte märku vee pumbale... vajab ehk vahetust. Jälgi dosooli hulka paagis, kas muutub. Dosool on muidugi ka ära tuntav võrreldes kondents veega...
S&S

See on kondents vesi.Mul oli paar aastat sama jama päraluugiga 9-3 -ga.Suvel mägedes sõites siis palavaga oli eriti märg.Aga mäletan ,et vist kas see kogumis vann oli katki või midagi sellist mis teeninduses öeldi.Alguses oli vaid natukene aga lõpuks oli terve kõrval istuja jalgealune märg ja oligi sõit teenindusse.
Kasutaja avatar
aix6

Kondensvee äravoolu toru on umbes vms. 9-5'tel salongifilter samas kohas ja mul oleks peaaegu samamoodi olnud, et vesi põrandal. Õnneks saadi õigel ajal jaole.
Vasta