900 ng pärnus
Piltide järgi on tagaluuk alt ussitama hakanud, juhiukse alune samuti, kapoti ääres ka juba hakkab tulema. Mis on muidugi tegelikult tavaline sellises vanuses auto kohta. Esipamperi kraapsud ja parema esilaterna asend suunaka suhtes viitaks justkui, et laternal näiteks üks ülemine kinnitus puru või lihtsalt paigast ära löönud see kõks.
Aga see kõigest välimus, tähtis ikka sisu ja sellest ei tea piltide järgi ju midagi.
Aga see kõigest välimus, tähtis ikka sisu ja sellest ei tea piltide järgi ju midagi.
Jah neid kriime ja roostet märkasin isegi piltidelt. Peaasi, et mootor ja veermik toimiks nagu kirjeldatud ja kliima võiks vast ka oma tööd teha. Ma siin sõbrale sokutan saabipisikut külge ja selline hind oleks tal lagi. Kui kellegil on midagi huvitavat pakkuda, siis siin on õige koht
Endiselt ootan ka teadjatelt antud masina kohta infot.

Pärnus peaks asi olema lihtne - ma soovitaks võtta näppu mõned kastid õlut ja paluda sir Ivometsa müügiplatsile kaasa. Hilisem masina remont ning koledad üllatused käivad palju rohkem tasku pihta.
Edu!
:thumb:
Edu!
:thumb:
Algselt postitas: mm17
Jah neid kriime ja roostet märkasin isegi piltidelt. Peaasi, et mootor ja veermik toimiks nagu kirjeldatud ja kliima võiks vast ka oma tööd teha. Ma siin sõbrale sokutan saabipisikut külge ja selline hind oleks tal lagi. Kui kellegil on midagi huvitavat pakkuda, siis siin on õige kohtEndiselt ootan ka teadjatelt antud masina kohta infot.
Võtke Pärnus äkki see vabalthingav saksast toodud nelja uksega võrdluseks ? Samad lisad, aint neli ust ja ilma turbota. A noh, kõik oleneb ostja soovidest ju.
Tere.Käisin talvel seda autot juba vaatamas ja ka proovimas.Kunagi on olnud väga ilus auto.....Seda autot peab ise nägema,pildid petavad kahjuks.....Kere olukord kohati meenutab klassikut,st roostet on ikka palju ja eriti tagumine luuk on täiesti pude.Auto vajab korralikke keretöid ja üleni värvimist et mingit asja saada.Sõitis ja käis auto normaalselt,paraku turbo oli ka veel õline.Lihtsalt sõita see auto kannatab küll aga mitte eriti kaua,peab paraja remondivaru jätma.Mõni meeter eemalt on ikka ilus auto muidu küll.