Kas keegi targem oskab öelda, misjaoks mul täpsemalt parkimisandurid lolliks on läinud? Sõidu ajal lihtsalt piiksuvad, tegemist pole enam ammugi tagurpidikäiguga. Midagi nagu otseselt ees või küljes neil ka pole.
Lisaks, mispärast cruise control vahepeal jamab ning ei tööta (ei hoia kiirust, tuli põlema läheb küll)? LIhtsalt elektroonikalühis või hakkab otsad andma?
Park assist, 9-5
cruisiga on mul kah selline jama kui kiirendan maanteel nt. 0-110 km/h,viies käik sees,avastan,et cruisi ei saa rakendada...mind aitab jamast välja ,kui lasen seal kiiruse seitsmekümneni ja panen kolmanda sisse..pöörded tõuseksid justkui 4000 peale ja sealt annab juba kenasti asja tööle lülitada....aga jah,suht frustreeriv on selline käitumine...
Võibolla on siduri -või piduripedaali andur vigane?Algselt postitas: Eugam
cruisiga on mul kah selline jama kui kiirendan maanteel nt. 0-110 km/h,viies käik sees,avastan,et cruisi ei saa rakendada...mind aitab jamast välja ,kui lasen seal kiiruse seitsmekümneni ja panen kolmanda sisse..pöörded tõuseksid justkui 4000 peale ja sealt annab juba kenasti asja tööle lülitada....aga jah,suht frustreeriv on selline käitumine...
55581286