Teemamuutus...
Uksed puldist kinni lastes ja lahti tehes enamjaolt ei lähe tagumise vasakpoolne uks lahti/kinni. Noh, alati. Kinni vahest ikka läheb. Ukseküljes olevast nupust töötaks ta nagu paremini, aga ka mitte alati. Ja viskab teksti ette 'Antitheat system..' lukustades.
Katkusin ühekorra lahti. Sama targalt panin kokku tagasi.
Just eriti see ei meeldi, et ta vahest töötab. Mida vaadata? Kus leiaks elektriku? Või mootori läbiminemise sümptomid?
Signa peale pannes ei vilguta tulesi. Viga siis ukses.
O: Tagume vasak kesklukumootor

Nagu selgus, mootor läbi. Kuna asi nn. 'mugavusvarustus' ja ainult VM'is saadaval suht kirve hinnaga, siis küsin, ehk kellegil vedeleb see kuskil?
Saab 9-3 SS, 2003.
Saab 9-3 SS, 2003.
Aga ega ma võin ju Tarmo ka ollaAlgselt postitas: Eleri
No näed siis kuidas ei pane foorumi ja pärisnime kokku, ja teinekord tean vaid fooruminime ja pärisnimi ei meenu:D

nii.. aga ma muidugi ei küsinud VM'ist, kas äkki mingi muu mudeli mootor sobiks sinna? Kuna neid 9-3 SS on kuidagi vähe romusi. 
Edit:
Hetkel siis las praegu olla. Tänu Hr. ivometsa kuulutusele saab ühe jupi Pärnust.

Edit:
Hetkel siis las praegu olla. Tänu Hr. ivometsa kuulutusele saab ühe jupi Pärnust.
Algselt postitas: saabSS
Nagu selgus, mootor läbi. Kuna asi nn. 'mugavusvarustus' ja ainult VM'is saadaval suht kirve hinnaga, siis küsin, ehk kellegil vedeleb see kuskil?
Saab 9-3 SS, 2003.
Missee kirves hind siis on? 2003 aasta saab ju hetkel -20% alla kah...
terv, teager
Allahindluse alla minu arust SS ei klassifitseeru. Ja kirves on hind sellise 'mugavusele' 1300+töö minu jaoks liig.Algselt postitas: teager
Missee kirves hind siis on? 2003 aasta saab ju hetkel -20% alla kah...
terv, teager
Algselt postitas: saabSS
Ja kirves on hind sellise 'mugavusele' 1300+töö minu jaoks liig.
Topsihoidja on mugavus. Istmesoojendus on mugavus. See et sul uks lukku läheb on elementaarne turvalisusvarustus, mis peab olema korras. Aga kirves on ta tõesti, tervelt 1% sinu auto väärtusest

terv, teager
norige-norige.. istmesoojendust mul pole. sellepärast ei saaks nüüd sõita?
turvalisuse varustus? uks lukus, siis on uks lukus. vahet sel on, kas ma tõmban ta sõrmega lahti.. Kinni ta läheb.
Saame kaubale...
turvalisuse varustus? uks lukus, siis on uks lukus. vahet sel on, kas ma tõmban ta sõrmega lahti.. Kinni ta läheb.
Tärniga näidatud, et klubi liikmetele rohkem. Ei ole mina seda. Või tahad ise maksta?Algselt postitas: Cyber
Sooduka alla käib model year 03 ja vanemad, kusagil pole kirjas mudelit.

Ukseluku,milles asub ka lukumootor vahetamine kasutatu vastu pole SS/SC puhul eriti mõttekas tegevus.Nagu ka 9-5`l,ei kesta need eriti pikalt.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
selge, pöördun edasi oma laheda asjaga ainult VM'i.