Selline asi, et peale auto käivitamist sai töösooja mootoriga mingi hetk vähe sportlikumalt sõidetud (pöörded suht koguaeg kõrged) ning lõi lihtsalt mingi hetk põlema "check engine" tule ning auto siis vist limp home reziimi. Suretasin auto välja ning uuesti käivitades jäi tuli küll põlema kuid mootor läks uuesti pöördesse jne.
Hetkel siis nii, et kohapeal külma mootoriga peab pöördeid natuke üleval hoidma, muidu sureb välja. Töösooja mootoriga on pöörded üle 1000 ning ei kõigu.
Saan aru, et diagnosti tuleb auto viia naguinii, kuid oskab keegi ehk arvata milles võib olla probleem:eureka:
Check Engine probleem
Veereme lahedalt! www.vabajooks.ee
9-5 puhul pole oletamine eriti edasiviiv tegevus.Ei CE tuluke,ega ka "limp-home" ilma tech`ta ära ei kao tavaliselt(va. seguvead).
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
Limp home kadund:S Aga selge, tuleb aeg kuskile kinni panna
Ka limphome ei saa ilma sekkumata maha minna.Ei saa füüsiliselt(vedrumehanism),ega ka veakoodina.
Trionic, kaob. DI puhul kaob ära CE, kui ta rape käivitamisel viga ei anna. Või on mul miskit kapitaalselt peetis 

eeee... kas süütekassett annab ka seguvigasid?? Ilmselt siis annab, ma igaksjuhuks ei vaidle.. Ahh. autod on läinud mõttetult keeruliseks, vanasti tuli jagajast ja süütepoolist säde ja karbussist segu. Nüüd ei jaga enam üldse laiali, mis osa millega tegeleb 

Algselt postitas: miku
eeee... kas süütekassett annab ka seguvigasid?? Ilmselt siis annab, ma igaksjuhuks ei vaidle.. Ahh. autod on läinud mõttetult keeruliseks, vanasti tuli jagajast ja süütepoolist säde ja karbussist segu. Nüüd ei jaga enam üldse laiali, mis osa millega tegeleb![]()
kui ma hirmsasti pingutan mõelda ,siis arvan, et jah, kui sädet ei ole siis kogu kütus ei põle ära. jne rikas segu, tapab "Kati"
aga ma olen plont ka:)
süütekassett = jagaja +süütepool
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
eee... segu mõõdetakse ikka enne pauku. peale pauku on juba heitgaasid ja seal mõõdetakse pigem siis hapniku sisaldust ja (siin võin ka eksida, kas seda jooksvalt tehakse) CO sisaldust. Kui on liiga kõrge, siis kipub segu rikas olema, kuna ei põle korralikult ära. Korrektse orgaanilise aint põlemise jääkproduktid on CO2 + igast muud mürgilist maagiat (fossiilse kütuse puhul)+ veeaur, suur CO sisaldus tähendab seda, et ei ole korralikku põlemist toimunud, reeglina sellepärast, et segus on hapniku sisaldus liiga väike olnud.
Kati tapmises on sul õigus, CO kui selline katti ei tapa, kuid tapavad igasugused subproduktid, a la tahm jms põlemata kämm. Lihtsalt ummistub.
Kati tapmises on sul õigus, CO kui selline katti ei tapa, kuid tapavad igasugused subproduktid, a la tahm jms põlemata kämm. Lihtsalt ummistub.
Viga oli drosselklapis, t2nud Wernerile Troostist:notworthy:
Ja oli ikkagi "limp-home`s":P .
NO VOT, inimene peab omale alustuseks selgex tegema mis on "limp-home" ja siis tulema foorumisse targutama:D:red:
Mõni mootor suudab avariirežiimis töötada kenasti,mõni ei suuda käimagi minna. Sellest ka petlik tunne,et "limp-home" on kadunud(esimene variant).
Algselt postitas: 95SELaunch
vaakumvoolikud
No kuule, viga oli juba varasemalt leitud:
Algselt postitas: Loom
Viga oli drosselklapis, t2nud Wernerile Troostist:notworthy:
Ning vaakumvoolikud väitsid sa juba varem - kas sa üldse selle teema vaevusid läbi lugema???
Algselt postitas: 95launch
vaakumvoolikud vist
umbes sama probleem oli
terv, teager
- 95SELaunch
kai korda Saabiantis vqi Viking Motorsis diagnostikas