Tuhnisin siin foorumis ringi ja vaata user manualist ka aga ei leidnud seda et mitu liitrid öli on vaja osta oma autole.
Auto.
Saab 9-3 SS 2003 , 2.0t
:red:
Ölivahetus
Suured tänud
Siis 6L 5W30
Siis 6L 5W30

- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Owners manualis on see info olemas. Technical data all eraldi peatükk "Engine oil":
GM-LL-A 025 (see on siis diileri poolt müüdav spetsiaalne kraam)
The approved gasoline engine oil, GM-LL-A 025, has a viscosity of SAE 0W-30.
Oil capacity, including filter (oil change) __ 6.3 qts. (6.0 l)
GM-LL-A 025 (see on siis diileri poolt müüdav spetsiaalne kraam)
The approved gasoline engine oil, GM-LL-A 025, has a viscosity of SAE 0W-30.
Oil capacity, including filter (oil change) __ 6.3 qts. (6.0 l)
Algselt postitas: Sil
5W40:)
Mis te pakute nüüd siin õlimarke mida ise kasutate või neid, mis on tehase poolt ette nähtud???
Kui see on konkreetne soovitus, et kasutage mingit muud kui tehase poolt ettenähtud 0W-30't, siis põhjendage ka seda.
Hetkel see teema pole hääletus kes millist õli kasutab. Kui soovite sellist hääletust, siis palun - üleval paremal nupuke "New Poll"
terv, teager
Algselt postitas: teagerAlgselt postitas: Sil
5W40:)
Mis te pakute nüüd siin õlimarke mida ise kasutate või neid, mis on tehase poolt ette nähtud???
Kui see on konkreetne soovitus, et kasutage mingit muud kui tehase poolt ettenähtud 0W-30't, siis põhjendage ka seda.
Hetkel see teema pole hääletus kes millist õli kasutab. Kui soovite sellist hääletust, siis palun - üleval paremal nupuke "New Poll"
terv, teager
aitäh hr teager. ma teen kohe suure hääletuse selle peale
Mul eelmine kord pandi sama öli vähemalt kleebsu järgi ukse peal.
Tänu tuttavale Fordi esinduses sai väga soodsalt öli vahetatud aga nyt yx kysimus?
Kuidas vöi kus saab seda service info muuda/nullida et peale ölivahetust sama seis mis oli ennem ölivahetust.
Kuidas vöi kus saab seda service info muuda/nullida et peale ölivahetust sama seis mis oli ennem ölivahetust.
Tänud
Ma proovin siis!
Ma proovin siis!
Pretensioonid palun esitada õiges kohas, mitte teiste inimeste teemadesse neid toppides.
Algselt postitas: bulldog
vaata minu posti ka 120 000 hoolduse kohta, seal on igast huvitavat infot SID serviceloenduri kohta alates sellest, et töökojad ei saa päriselt aru mis see on lõpetades sellega, et esindus peab kogu üritust üldse mõttetuks (Y), vähemalt Sulle vastati kuidas seda nullida, ma ei saanud sedagi teadaausalt ei tulnud ise küll selle peale, et seda võiks üritada customize nupu alt nullida, mu eelmisel autol (volvo) tehti seda töökojas ja kompuutriga ja jutud liikusid, et saaks ka teha kui n arv kordi süüdet sisse välja keerates ...
Ma pole dollar, et kõigile meeldida.
kui customise uuesti vajutada läheb ta menüüst välja, kui clear siis läheb menüüs ühe koha tagasi (nagu back nupp toimib)
Et see variand ei sobi, on kas muid vöimalusi?
Et see variand ei sobi, on kas muid vöimalusi?
- Jaanus
- Auto: Volvo XC90 MY18 ja Opel Insignia Biturbo MY16
Midagi sellist oli:
Customize, kerid alla, seal peaks olema Service Info, vajutad, valid Reset Service Ind ja Yes.
Kui sul see 100% pole ise veel nulli jooksnud, siis pead ootama, mingi aja pärast tuleb kiri et Time for service, siis ilmub ka see Reset sinna
Loodan et said aru
Customize, kerid alla, seal peaks olema Service Info, vajutad, valid Reset Service Ind ja Yes.
Kui sul see 100% pole ise veel nulli jooksnud, siis pead ootama, mingi aja pärast tuleb kiri et Time for service, siis ilmub ka see Reset sinna

Loodan et said aru

Tänud . Ma sii proovin ja anna teada:D
ehk siis, et - kuna siin on igasugu infot selle service nullimise kohta siis tuhnisin nats välka foorumites ja selgus järgmist, Jaanuse tehtud vastus on korrektne aga kui tahad seda asja kiiremini nullida siis on võimalus selline, et muudad ära auto kuupäeva, kerid seda edasi niikaua kui SID arvab, et aasta on möödunud ja pakub sulle service data nullimise varianti. nullid oma service info ära ja muudad kuupäeva õigeks tagasi - väidetavalt nii peaks saama seda ise ilma tech ita nullida, proovin õhtul kodus järgi kas õnnestub.
Päris kaval 
Ma proovin ka

Ma proovin ka
Tere!
Lasin ka õli just vahetada ja töökojast jäeti siis kleeps kus oli õlimargiks 5W40. Hakkasin ise ka seda kleepsu nähes mõtlema et kas mitte ei peaks olema 0W30....et siis küsimus kas peaksin sellepärast õli uuesti vahetama ja õige margi panema????
Lasin ka õli just vahetada ja töökojast jäeti siis kleeps kus oli õlimargiks 5W40. Hakkasin ise ka seda kleepsu nähes mõtlema et kas mitte ei peaks olema 0W30....et siis küsimus kas peaksin sellepärast õli uuesti vahetama ja õige margi panema????