Mis tuluke see on?
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Mitte midagi ei saanud selle tulukese kohta aru... OFF nupust paremale jääb üsna palju erinevaid tulukesi. siin on üks pilt. Äkki ütled selle abil täpsemalt (parem või vasak rida, alt (või ülevalt) mitmes...). Ja Sigaelmaril on õigus, tühja konditsioneeri puhul ei tule külma, sooja tuleb aga piisavalt.
Ja ükski tuluke,ega ka helisignaal külmaaine puudumisest sind ei teavita.
Saabidega seotud voodoo ja -abi
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
www.ferdinand.ee – Autodiagnostika – SAAB diagnostika, remont ja elektritööd – AAC Ferdinand OÜ - tel. 5272989
- Cyber
- Täiesti Mõttetu Mölaööbik
- Auto: 9000 '96, V70 '03
- Kontakt:
Paraku pole sealpool (vasakul) OFF nuppu ühtki LED-i, tulukesi ammugi mitte...
Algselt postitas: sigaelmar
Äkki põleb sul aeg ajalt tuluke vasakul OFF nuppu? Võibolla on sul siis kliimaplok tuksis ja need on vigade sümptomid?
see tuli on tõenäoliselt REAR nupu tuluke. Nuppu enamus kliima plokkidel ei ole, aga LED on.
Kui see lambist põlema hakkab, siis viitab see sellele, et kliima plokk hakkab lolliks minema.
Mul oli sama sümptom ja kui see tuli põles, siis ei saanud ka ventikat reguleerida ja tagaakna soojendust välja lülitada.
Tüüpiline ACC2 esimese põlvkonna softi lolliks minemine.
Kui sul on ACC2 teine põlvkond (suured temperatuuri reguleerimise nupud), siis minu jutt selle kohta ei kehti.
Kui see lambist põlema hakkab, siis viitab see sellele, et kliima plokk hakkab lolliks minema.
Mul oli sama sümptom ja kui see tuli põles, siis ei saanud ka ventikat reguleerida ja tagaakna soojendust välja lülitada.
Tüüpiline ACC2 esimese põlvkonna softi lolliks minemine.
Kui sul on ACC2 teine põlvkond (suured temperatuuri reguleerimise nupud), siis minu jutt selle kohta ei kehti.
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Cyberile vihjeks - ACC2 esimene põlvkond on teatavasti see väikeste temperatuurinuppudega moodul, kus OFF klahvist paremal oleva klahvi koht on tühi ja selle kõrval (OFF nupu pool) asub tundmatu otstarbega LED. ACC2 teisel põlvkonnal (nagu Cyberi viidatud pildil) seal enam LED-i ei tohiks olla.
ei ole päris tundmatu.(OFF nupu pool) asub tundmatu otstarbega LED
See on üksikutel CD versioonidel REAR nupp, mis tõenäoliselt pani tagaklaasi ventilaatori tööle.
Täpsemalt võin vaadata oma 92 aasta manualist.
Tegelikult on üks teine LED tundmatu (vähemalt minule). See on üks punane LED paremas reas keskel. Selle otstarvet oleks huvitav teada, põlemas ei ole ma seda kunagi näinud.
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Ee, pole päris tundmatu. Kui hakkad ACC-d käsitsi juhtima (paned käsitsi esiklaasile puhuma (ehk vajutad parempoolset ülemist nuppu), siis hakkab see punane LED põlema. Pean muidugi kontrollima, aga vist oli nii.Algselt postitas: Zazou
Tegelikult on üks teine LED tundmatu (vähemalt minule). See on üks punane LED paremas reas keskel. Selle otstarvet oleks huvitav teada, põlemas ei ole ma seda kunagi näinud.

sellel plokil ei ole seda tulukest. Minu omal on kohe OFFi kõrval see(sama lähedal kui vasem tuluke)Algselt postitas: Cyber
Mitte midagi ei saanud selle tulukese kohta aru... OFF nupust paremale jääb üsna palju erinevaid tulukesi. siin on üks pilt. Äkki ütled selle abil täpsemalt (parem või vasak rida, alt (või ülevalt) mitmes...). Ja Sigaelmaril on õigus, tühja konditsioneeri puhul ei tule külma, sooja tuleb aga piisavalt.
Tean meest, kelle vintsiga võib midagi isegi katki tõmmata...
siin on ACC2 esimese põlvkonna kliima plokk koos REAR nupuga.
Tavaliselt seda nuppu aga ei ole, kuid LED on. Kui plokk hakkab lolliks minema viskab selle LED-i põlema.
Lisatud failid
Tavaliselt seda nuppu aga ei ole, kuid LED on. Kui plokk hakkab lolliks minema viskab selle LED-i põlema.
Lisatud failid
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee
Ee, pole päris tundmatu.
ei mõelnud seda kõige ülemist, vaid hoopis seda, mis siin punase ringiga näidanud olen (ülevalt neljas siis). LED on hoopis teistsugune, kui teised. Pole ise seda kunagi põlemas näinud.
Lisatud failid
www.robolabor.ee
www.robolabor.ee