www.varaosahaku.fi

Lihtsalt arutlemine ükskõik mille üle...
Vasta
Andrus99
Saabiklubi liige

http://www.varaosahaku.fi

Kas keegi on selle portaali kaudu mingeid juppe tellinud?
On üldse võimalik Eestisse tellida?

Ehk oskab keegi kommenteerida, endal va soome keel nõrgavõitu :red:
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Algselt postitas: AndrusFJR
http://www.varaosahaku.fi

Kas keegi on selle portaali kaudu mingeid juppe tellinud?
On üldse võimalik Eestisse tellida?

Ehk oskab keegi kommenteerida, endal va soome keel nõrgavõitu :red:

Kui ma nüüd millestki valesti aru ei saanud, siis varuosahaku.fi on Soome autolammutuste ühine andmebaas, kust otse tellida ei saagi. Iga konkreetse osa juures on ka selle lammutuse logo, kus jupp asub, telefoninumbrid, e-post ja/või kodulehe aadress. Pead kontakteeruma otse sind huvitavat juppi pakkuva(te) lammutus(t)ega.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Andrus99
Saabiklubi liige

Nu jah, sellest saan ma ka ise aru.

Aga on nagu meeles, et keegi siin kommenteeris, et jube mugav tellida jne... võibolla keegi, kes sel hetkel Soomes resideerus... ei leia kuidagi üles enam seda infot :(
A turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster / J.Clarkson
Kasutaja avatar
Ryhkija
Saabiklubi liige

Oled Sa kindel, et tegemist oli just varuosahaku.fi ja mitte motonet.fi -ga, millel on tõesti ka postimüügisüsteem.
Aga ka selle puhul on mu meelest kasulik leida keegi rohkem või vähem Soomes kohapeal resideeruv inime, kel seal asja lihtsam ajada on, kui siit seda teha (siinsest rahvast võiksid uurida, kas nt LPT saab sind kuidagi aidata). Mul endalgi väike huvi aru saada, kuidas Soomest võimalik/parem varuosi osta.
Ega nii pole kunagi olnd, et kuidagi ei saa, kuidagi ikka SAAB! :P
Kasutaja avatar
LPT
Saabiklubi liige
Auto: OG9-5, NG9-3

varaosahaku.fi ei võimalda küll otseselt mingeid osi tellida, on seal aga inff osade ja romulate kohta, kus neid on, peab ise müüjaga ühendust võtma ja uurima kohaletoimetamise võimalust. motonet.fi võimaldab netist oste teha.
Andrus99
Saabiklubi liige

Tänud selgituste eest :notworthy:
Kasutaja avatar
Zazou
Saabiklubi liige

varaosahaku.fi hinnad on päris kirved, midagi soodsat sealt küll ei leidnud .... (või ei osanud otsida)
M: SAAB 9000 ja 9-5 erinevad kasutatud varuosad
----------------------------------------------------
www.robolabor.ee
miku
Saabiklubi liige
Auto:
Kontakt:

ehhh. Muster on see, et varosahaku.fi -st otsid välja, siis helistad oma kodustatud soomlasele, kes kohale läheb, hinnast maha kaupleb ja pulika postiga oma tööandja kulul sinule saadab :D Nii käib see asi :)

Ma olen nii mõnegi asja sealt saanud, mida eestist ei ole lootustki saada. Mõistlikult. Näiteks vasakpoolse esimese tuledekojamehe mootori. 500 Eesti Krooniga. 1 aastase garantiiga. Minu masina peal käis kaks aastat ja koos sellega ta ka maha müüdi.
Rihmaratas. NG900-le. Eestis oli võimalik osta ainult koos mootoriga või 5600 EEK eest Vikingist. Sain varaosahakust 1000 EEK + pudel kodustatud soomlasele.
Andrus99
Saabiklubi liige

Midagi sarnast ma kahtlustasin :)

Kas keegi "kodustatud soomlase" teenust ei pakuks mõistliku raha eest :eureka:
mart96

No ma asun soomes praegu. Helista nr. 358440523900
Kasutaja avatar
saabu14jr
Saabiklubi liige

Sama asi on ka rootsis. http://www.bildelsbasen.se/
Vasta